- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
yasemin için 200 aldım
Gözün aydın canım ozaman hadi hayırlı haberlerini de alırız inşallah :)Aaaaa 41. Sıraya yükseldim bat a günler kala benim için okunacak inşallah
yasemin için de tamamlamam gerekiyor yani değil mi
Âmin İnşsllah cnm cümlemizinGözün aydın canım ozaman hadi hayırlı haberlerini de alırız inşallah :)
Ben okumuştum canım bunu yinede buraya yazdın bizlere haber verdin teşekkür ederizArkadaşlar hamile kalmak için 4 cuma üstüste 1000 kez ya evvel çekiliyormuş ben yapmayı düşünüyorum. Ekstra kendiniz için yapmak isteyenler olabilir diye yazmak istedim Allah kabul etsin
Canım benim duani okudum salâvat ta çektim peygamber efendimiz ulaştırır inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin salâvat çektim ve allahım nasip et diye de duani yaptım tez zamanda hamis haberleri vermeni nasip etsin rabbimiz inşallahBen okumuştum canım bunu yinede buraya yazdın bizlere haber verdin teşekkür ederiz
Evet canım böyle yapalım.Günaydınn kızlarr..
Duanın aheste aheste olanı makbul olmaz bi düzen, bi canlılık gerekli...
Altı üstü 10 dakika sürmüyor o yüzdenn daha önce de dediğim gibi ramazan bitmeden duaları bitirmemiz gerektiginden fazla beklemeyi ve bekletmeyi istemiyorum (z)
saat 10:00 da hala duasını almamış olan var ise;
kalan duayı paylaşıp okuyalım ve yeni arkadaşımıza geçelim..
Aminnnnnn canım Allah razı olsunYasemin için 250 okudum ..rabbim kabul etsin inşallah.. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Aminnnnnn inşallahCanım benim duani okudum salâvat ta çektim peygamber efendimiz ulaştırır inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin salâvat çektim ve allahım nasip et diye de duani yaptım tez zamanda hamis haberleri vermeni nasip etsin rabbimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?