Umudum hiç bitmedi, bitmeyecek menapoza girene kadar. Ama bazen Rabbim belki de beni diğer kadınlara birşeyleri hatırlatmam için, çocuksuz da yaşandığını göstermem için bu imtihana maruz bırakmıştır diyorum.
12 yıl oldu hala " çocuğun yok mu" sorusu sorulunca gözlerim doluyor. Yeğenlerime bakıp ağlıyorum. Herkesin bir telaşı var. Nasipten öte yol yok. Allah ın hazinesi geniş, yaşayıp göreceğiz imtihanımızın sonucunu.
Ah canim benim Rabbim insallah en kisa zamanda karnini bebislerle doldursun...evinde bebek sesleri yukselsin..Rabbimin imtihani umudunu kaybetme...dua etcem senin icin..Bi gun mutlaka meleklerimize kavuscaz insallah12 yıllık evliyim. Mayıs ta 7. tüp bebek yaptırdık olmadı. Çok zor süreç. artık anlatmaya bile istek duymuyor insan. Allah en güzelini en iyisini bilir diyor, susuyorum.
Benim hiç aklıma gelmezdi çocuk sahibi olamayacağım. Geçen sene aylar geçtikçe olmayınca doktora gittik sorun yok dediler.Umudum hiç bitmedi, bitmeyecek menapoza girene kadar. Ama bazen Rabbim belki de beni diğer kadınlara birşeyleri hatırlatmam için, çocuksuz da yaşandığını göstermem için bu imtihana maruz bırakmıştır diyorum.
12 yıl oldu hala " çocuğun yok mu" sorusu sorulunca gözlerim doluyor. Yeğenlerime bakıp ağlıyorum. Herkesin bir telaşı var. Nasipten öte yol yok. Allah ın hazinesi geniş, yaşayıp göreceğiz imtihanımızın sonucunu.
Rabbim yardımcın olsun Rabbim selamet versin. İmtihanımız biter inşallah gelir mucizelerimizson dört denemede genetiğe gitti embriyolar ve transfer için uygun embriyo çıkmadı. Heyecanla bekleme sürecini de yaşamadım yani.
Canım 250 almışsın zaten +150 mi okuduncanım ben damla arkadas ıcın 400 tane okudum ınsallah
Umudumuzu yitirirsek hayata kuseriz...bol bol dua etmeye devam edelim..ben de 5 senelik evliyim...4 asilama negatif..sebepsiz hamile kalamiyrm...cevremde gozume hep hamileler takiliyor..bebek kiyafetleri satan magazinin onunden gecemiyrm..hamile arkadaslarimdan uzak durmaya calisiyrm...onlari cok seviyrm ama uzuluyrm...Rabbime siginip her gun umutla uyanmaya calisiyrmBenim hiç aklıma gelmezdi çocuk sahibi olamayacağım. Geçen sene aylar geçtikçe olmayınca doktora gittik sorun yok dediler.
Hala da gidiyoruz bişey bulamıyorlar..
Yani sebepsiz olmuyo
Bende diyorum belkide benim çocuğum hiç olmayacak.
Ama şuan bunu yazarken bile kalbime bişey oturuyo sanki kabullenemiyorum
Her ay umut ama adet olunca hüsran oluyo
Napacam bilmiyorum
Bi zamana kadar umutla geçecek sonra umudumda bitecek o zaman napacam nasıl yaşayacam evlatsız bilmiyorum
Allah ım inşallah bizlerede verir hayırlı sağlıklı evlat Aminnnnnn
Sebepsiz olması daha zormuş. Hiçbişey bulamıyorlar ama hamilede kalamıyoruz.Umudumuzu yitirirsek hayata kuseriz...bol bol dua etmeye devam edelim..ben de 5 senelik evliyim...4 asilama negatif..sebepsiz hamile kalamiyrm...cevremde gozume hep hamileler takiliyor..bebek kiyafetleri satan magazinin onunden gecemiyrm..hamile arkadaslarimdan uzak durmaya calisiyrm...onlari cok seviyrm ama uzuluyrm...Rabbime siginip her gun umutla uyanmaya calisiyrm
Sebepsiz olması daha zormuş. Hiçbişey bulamıyorlar ama hamilede kalamıyoruz.Umudumuzu yitirirsek hayata kuseriz...bol bol dua etmeye devam edelim..ben de 5 senelik evliyim...4 asilama negatif..sebepsiz hamile kalamiyrm...cevremde gozume hep hamileler takiliyor..bebek kiyafetleri satan magazinin onunden gecemiyrm..hamile arkadaslarimdan uzak durmaya calisiyrm...onlari cok seviyrm ama uzuluyrm...Rabbime siginip her gun umutla uyanmaya calisiyrm
Sakin umudunu yitirme asilama yaptir ..asilamasi tutan arkadaslar da var..bizi bizden baska tabiki anlayan yok..derdi ceken bilir..Rabbim sikintimizi emeklerimizi goruyor...bir gun hayallerimiz gercek olcak..Sebepsiz olması daha zormuş. Hiçbişey bulamıyorlar ama hamilede kalamıyoruz.
Bende aşılama deniycem sanırım. Ama sebepsiz aşılama yaptırıp hamile kalamayan o kadar çok kişi var ki. Ondan da umudum yok yani.
Yine de tabiki Rabbim bilir
Ben arkadaş ortamından tamamen koptum hiç kimseye yazmıyorum.
Çevremde 20 tane hamile var arkadaş akraba komşu falan..
Çok zor canım acıyor ama kimse beni anlamıyor
canım sizin sperm tahlili yapılmısmıydı yapılsa bile hersey normal gözüksede olmayabiliyo cünkü sperm dna hasar testi var bide en önemli test biz yaptırdık sükür sonuc iyi sizede tavsiye ederimSebepsiz olması daha zormuş. Hiçbişey bulamıyorlar ama hamilede kalamıyoruz.
Bende aşılama deniycem sanırım. Ama sebepsiz aşılama yaptırıp hamile kalamayan o kadar çok kişi var ki. Ondan da umudum yok yani.
Yine de tabiki Rabbim bilir
Ben arkadaş ortamından tamamen koptum hiç kimseye yazmıyorum.
Çevremde 20 tane hamile var arkadaş akraba komşu falan..
Çok zor canım acıyor ama kimse beni anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?