- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cebeci tıp fak. cnm ben gayet memnunum özel doktoruna gittim ozelde daha iyi ilgileniyolar linayı duymamıstım nerdekiLina kadın sağlığı cnm.. devlet hastanesi başladım ama çok yavaş ilerliyor die buraya devam ediyorum.. sonuçlar hızlı sorularımın cevabını alıyorum. Bizim gelinde buraya gitti. Ama onun doktoru ayrılmış ordan muayene açmış çok pahalı diye gidemiyorum ona.. ama burdan sonuç alamazsam 1-2 ay daha ona gidecem... sen nereye gidiyorsun cnm?
beni nezaman listeye alcaksınız kızlar
beni nezaman listeye alcaksınız kızlar
Arkadaşları çıkartacaksanız gazeli es i listeye alsak olmuyor mu kaçtır beni listeye ne zaman alacaksınız diye soruyorgünaydın kızlar arkadaşlarımızın duası 500/500 kaldıı
okumak isteyen var mı herkes uyandı mı?
Kızlar sabah 10 a kadar dua almayanlar gelmezse.
Kalan 500 ü paylaşmaya gerek yok.
Çünkü 3 kişi aldı kalanı.
Ama ben eklemedim.
Dua almayanlar gelir diye..
Onların duası geçsin diye
Eğer almazlarsa sabah 10 da yeni liste yapılırken dua almayanları siler yeni kişilere geçersiniz.
D Deborah26portakales
Zeyneb21
canım yeni arkadaşlara geçiyorum haberin olsunİki arkadaş için 250\250 aldım
250 ben alayın canim
Arkadaşları çıkartacaksanız gazeli es i listeye alsak olmuyor mu kaçtır beni listeye ne zaman alacaksınız diye soruyor
okudum canım ya dualarinida yaptimcanımmm okumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyy okunmuşşş bitmiş dua
Cnm ben sonlardayım zaten benim yerime yaz beni de en sona at o zaman kimsenin Hakkı'na girilmemiş olurcanım çok isterim ama önceki arkadaşlara haksızlık olur diye kural almışlar...
benim için fark etmez kimse itiraz etmezse alabiliriz
Olur canım...kızlargamzeli es
duaya katılmak istiyor onu da listenin sonuna yazalım mı?