Amin inşallah Rabbim bizleride annelikle şereflendirsinkızlar bu arada herkese tek tek yazmıyorum inanın ama hepinizi takip ediyor sevincinizle seviniyor
üzüntünüzle üzülüyorum söylim dedim...
Rabbim inşallah hepinize hayırlı sağlıklı bereketli evlatlar nasip ederi...
Canım kendimi adıma söylüyorum o kadar emeğiniz var deborah sen yasemin zeynep hakkına kesinlikle girmek istemem hatta isteyin daha fazla bile okurum şahsen
1.5 yıl canım oldu benim geçen hafta perşembe günü aşılama yaptırdımBen bes btti insaAllah siz??
Amin inşallah en yakın zamanda bebiş haberini alırızCanım sağol Allah dualarımızı boşa çıkarmsın...
Ben bir yili bekliyorum ins normal yolla olur amiin1.5 yıl canım oldu benim geçen hafta perşembe günü aşılama yaptırdım
İnss tutar anne olursunuz inssBen bir yili bekliyorum ins normal yolla olur amiin
Canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır.Arkadaşlar yarın benim de dua günüm. Uç hafta sonra tüp bebek tedavisine baslayacagZ. Ciddi derecede Sperm sayı hız ve morfoloji sorunumuz var. İnşallah sağlıklı spermler bulunur ve döllenme gerçekleşir. Bu niyetle okumanizi ve bebegimize kavusmamiz için dua etmenizi rica ediyorum sizlerden.
100 er ayrı ayrı canım benimTatlim +100 dedigin ayri ayri mi yani toplamda 200mu yoksa 50 -50mi yazayim
Ben öyle ekledim bile:)100 er ayrı ayrı canım benim
evet canısı 300 er okumuş isim vererek sayfa1194 de sanırım.amineasyaeymen canım sen 300er tane mi aldın yazını göremedim karşıklık olmasın
evet canısı 300 er okumuş isim vererek sayfa1194 de sanırım.
Teşekkür ler tatlım.. canım benim bende şimdi teravih den geldim hep arkadaşlar için sırası gelen arkadaşlara namaz arası allahım nasip et diye dua ediyorum bugün de okadar çok çektim de sayı olarak okadar verdim senin ve embiyenin şansına allahım kabul etsin inşallah salavatlarimda özellikle nasip et diye allahım diyorum inşallah tez zamanda minikleriniz gelsinBen öyle ekledim bile:)
Canım şimdilik bişey düşünme stres yapma inşallah pozitif sonuçlarla gelirsin. Gebelik ve adet belirtisi aynı diyorlar genelde canımBen yarın giremezsem yarınki arkadaşların duasını şimdi alıyorum 250\250 okuyacağım inşallah.kızlar transfer sonrası adet belirtileri hissedip hamile kalan var mı bugün 6.günüm transfer sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?