- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Geldim çok şükür kızlar :) benim adım da tuğba canlar :) portakales ve whiter için 250 okudum. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Evet canim tesekkur ederimm iyi oldu degilmi deryacigim canimsinAynı şeyi bende düşünüyordum ama yazıya dokmemistim sadece nickinmin yanina isim yazmistim. Hatirlattigin iyi oldu... bende isme yapılan dua daha makbuldür diye bilirim.
Canim musaid oldugun da sana zahmet isimleri yanina kirmizi renkle belirtirmisin rica etsemGURBET KUSU canım bir tek sen kaldın 75/75 düştü hatta...
Canim musaid oldugun da sana zahmet isimleri yanina kirmizi renkle belirtirmisin rica etsemburcu
ALDIM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BEKLETTIM.
Amin Burcucum Rabbim sanada senin gibi güzel yürekli, sağlıklı bi kız versin:) Whiterose ada sağlıklı, hayırlı ve akıllı bir evlat nasip etsin inşallah:)
Amin canım amin inşallahAMin canım allah kabul etsin hepimize olsun
sende Allah razı olsun aminnnnn :)Sıra bana sali gunu gelir diyordum. Hızlısınız kızlar bugünŞimdiden adıma okuyan herkese teşekkürler Allah 'im hepinizden razı olsun hepinizin kucağını çifter çifter bebeklerle doldursun... ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?