• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Haklisin canimmm haklisin bu adamlar hep bole ben 3yillik sevgililigin sonu evlendim bana sevgilik suresince birkere cicek aldi 6ay nisanlilik hayatinda hic cicek almadi ama durust olmasi kocamjn bana sagdik olmasi yetti ne bileyim bana cok saygili ama dedigin gibi ilgi olmayincada bole cildiriyoruz bizde:)
evet cok sukur benimkide durust sadik ona hergun Allahumme ecirna min şerrin nisa tesbihi çektiriyorum :D saglikli olsunlar başimizda olsunlarda bisey olmaz. D Deborah26 canm valla bende bazen elektronik esyalara ozeniyorum klimaya baktigin gibi bakmiyoaun diyorum hahaha.. bide bi tanidigim kocana su bile versen ya Vedud çek üfle oyle içir der sizinde aklinizda bulunsun bazen yapiyorum ama genelde unutuyorum :)

Benim eşimde bazen tv ye takılıyo ben sıkılıyorum
Elinden kumandayı alıyorum niye hep senin istediğin kanal açılıyoki ben başka sey seyretcem diyorum. Kadın programı açıyorum oda tv izleyemiyo iyi oluyo
Çok bağımlı değil zaten ara sıra çok bakınca bende öyle yapıyorum
çok iyi yapiyosun canim valla bende deniycem ins :)

Hahaah sende ben gibisin cnm benim
Benim ko cocuk gibi playstayion oynuyor fifa lar falan.
gecen ay tam yumurtlama gunu koltuktan kaldramiyorm :KK70:
dedim bakkkk gösteririm sana giydim en en .... geceligi gectim tv karşına oturdum tam karşıya aldm kahvemi iciyorum :KK70:
hadi diyor bana... dur ya şimdi kızların yazdklarini okuyayim kk de dedim adam gitti odaya beklemeye.
trajikomik oluyor
ahahahahahha supersin ben bi ara gecelikle tvnin önunden gectim kafasini sag sol yapiyo golu kaçirmis benim yuzumden gulermisin aglar misin :D

evet cok sukur benimkide durust sadik ona hergun Allahumme ecirna min şerrin nisa tesbihi çektiriyorum :D saglikli olsunlar başimizda olsunlarda bisey olmaz. D Deborah26 canm valla bende bazen elektronik esyalara ozeniyorum klimaya baktigin gibi bakmiyoaun diyorum hahaha.. bide bi tanidigim kocana su bile versen ya Vedud çek üfle oyle içir der sizinde aklinizda bulunsun bazen yapiyorum ama genelde unutuyorum :)
Aaa Ya Vedud neden okunuyor ?

Aaa Ya Vedud neden okunuyor ?
valla bi kac kisiden duydum ya vedud Allahin sevgi ismiymis kocan sana baglansin seni sevsin diye çek dediler bana. çok dindar bi tanidigim soyledi. dene bana dua edeceksin dedi. bide bilgisayardan bakara suresini aç sesini ac eve dinlet evdeki nazar huzursuzluk vs gidiyomuş.

valla bi kac kisiden duydum ya vedud Allahin sevgi ismiymis kocan sana baglansin seni sevsin diye çek dediler bana. çok dindar bi tanidigim soyledi. dene bana dua edeceksin dedi. bide bilgisayardan bakara suresini aç sesini ac eve dinlet evdeki nazar huzursuzluk vs gidiyomuş.
Anladim kuzum sagol

evet cok sukur benimkide durust sadik ona hergun Allahumme ecirna min şerrin nisa tesbihi çektiriyorum :KK70: saglikli olsunlar başimizda olsunlarda bisey olmaz. D Deborah26 canm valla bende bazen elektronik esyalara ozeniyorum klimaya baktigin gibi bakmiyoaun diyorum hahaha.. bide bi tanidigim kocana su bile versen ya Vedud çek üfle oyle içir der sizinde aklinizda bulunsun bazen yapiyorum ama genelde unutuyorum :)
Niye okunuyormus canım o?

Ayşecim haklısın ama üzülme erkeklik egosundan ötürü sergilenen davranışlar bunlar.Konduramıyor demekki sabırlı ol suyuna git, tatlı dille çözersin belki. Aklında olsun sperm testi için kap veriyorlar ona koyup yarım saat içinde götürebiliyomuşsun.Önceden görüşsen eşim rahatsız ben alıp getirsem olurmu diye sor bakalım, olur derlerse evde bi punduna getirir alıp götürürsün belkide?
Çok teşekkür ederim sağol canım benim yuzumun gulmemesi canımın sikkin olması esimin ikna olmasına yeterli oldu ..bugün lekeler gelince çok canım sikilmisti ustunede mj da yazdığı yapacak bisey yok beni çileden çıkarmıştı çok sukur allahima şükürler olsun sonunda kabul etti ben hiçbirşey demedim meyer benim eşim odun değil de aslan parcasiymis:):):) hepinizden allah razı olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin minigini

Cnm hiç Can'ını Sıkma elbet bir gün olacak inşallah regl olmak da büyük bir nimet olamayıp ilaç kullananlar var
Evet canım benim allahima şükürler olsun reglimi oluyorum 3 yıl önce menopoz başlangıcı demişti doktor şuan için olmaz demiyorum olur diye ümit ediyorum dediydi doktorum
Hayırlısı allahtan inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin rabbimiz her zaman dualarimdasiniz rabbimizinde izniyle inşallah gelecek miniklerimiz :):)

Sıkma kendini canım malesef erkekler tahlil verme konusunda ketum oluyorlar. Yada çoğunluğu diyeyim. Zamanla verir inşallah. Ben heryerde aynı şeyi söylüyorum ama sanada aynı şeyi söyleyeceğim. Eşim için varikosel kürü kullandık ve sonuç çok güzel. Eğer eşin tahlil vermiyorsa sen kendin için yumurta tembelliği için saraçoğluna ulaşıp kür alsan.
Canım benim çalıştığım için mj anca gorebildim biranda bayabi mj olunca arada kacirdim mesajında çok haklisin bunu arastiracagim yumurta tembelligi tedavisini eşim buarada da kabul etti test vermeyi nekadar çok mutlu oldum bilemezsiniz iş yerinde agzim kulaklarına vardı resmen lavobaya gidip bol bol guldum sevinçten ve size mj attım o arada eşim bana mj attı arkadaşlarına müjde vermeyemi gittin diye allahım güzel allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah allah razı olsun sizden canım benim çok teşekkür ederim

Bence öncelik mevcut ailenin huzuru olduğundan buna karar verecek olan sensin canım...
Allahtan 2 tane çocugun var bu durumdan kendini çabuk sıyırabilirsin.. Belki de aman deyip vazgeçtiğin yerde de olabilir Allah'tan umut kesilmez... Dİlerim hakkında en hayırlısı olan olur..
Allah razı olsun canım benim olsun istiyoruz ama her zaman allahım hayirliysa nasip et diyorum ama bitaraftan da heray hüsrana uğramak beni yipratiyor belki bi tedaviyle olacak belki olmayacak en azından rabbimiz nasip etmedi derim umudumu keserim verirse yine rabbimizin mucizesi derim
Çok sukur rabbimize eşim sonunda bugün kabul etti zaten iyne tedavisi olacağım yine birşey degismeyek olursa olsun hayirliysa olsun ben yemin ederimki sizi anarak dua ediyorum inşallah da olacak kalbimde ve dualarimdasiniz allahım kabul etsin inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim sağol canım benim yuzumun gulmemesi canımın sikkin olması esimin ikna olmasına yeterli oldu ..bugün lekeler gelince çok canım sikilmisti ustunede mj da yazdığı yapacak bisey yok beni çileden çıkarmıştı çok sukur allahima şükürler olsun sonunda kabul etti ben hiçbirşey demedim meyer benim eşim odun değil de aslan parcasiymis:):):) hepinizden allah razı olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin minigini
aa çok sevindim canım benim inşallah hayırlısını versin rabbim gönlüne göre olsun herşey

Back
X