Ben sayfaya yazmıştım geç mi gördün.Ben bugün bu duayi unutmuştum. 4 gibi falan başladım. Ama yetistiremedim maalesef. 110 kaldi iftardan sonra anca bitirdim
Hayırlısı olsun canımSanmıyorum canım. Eli kulağında. Olurum birkaç güne. Bir hafta önce çatlama belirtisini hissettim. Kasıklarımda batma ve göğüslerimde sızı vardı ama bişey yapmadık o günden sonra.
Hayırlı geceler kızlar bugün benim doğum gunum ve eşim bana büyük bir supriz hazırlamış tüm ailemi bir araya organizasyon kurup getirmiş eşim annesini aramış bir hafta önce ablalarimi abimi hem doğum gününe hemde iftara davet ettirmis akşam iftara davetlitdik eşimin halasina oradan eve geldik kayın validem bana halamlari iftara çağırdığını söyledi bende aaa flan hangi ara çağırdı dedim k v dem gecistirdi inandim masaları kurduk ustumu giyindimki gorumcem çağırmış çıktım oraya konuştu da konuştu neyse indik asagiya ana oda ne bi kamyon insan bizim evde 4 ablam bir Abim yeğenler ev dolu tabiki sevinçten ağladım çıktım çocukların odasına ağladım zirladim sonra tekrar girdim içeri mumları sondurcrm ağlamaktan sonduremedim sonra ablam söndürdü benim için ve hepsine satıldı tek tek benim güzel ailem sağ gösterip sol vurdular halamlari hazırlık yaptık ablalarimi geldi benim eşimi allahım basımdan eksik etmesin
Allahım boyle eşler nasip etsin herkese :))
Allah razı olsun canım benim güzel duaların dileklerin için çokkkk teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım...
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın sevgilerinizi bağlarınızı arttırsın..
Hayırlı,sağlıklıklı bir de bebekle taçlandırsın..
Sagol kuzum geldi cok sukurGeldimiiii
Gözünaydın canım
Dogum gunun kutlu olsun..Rabbim esinle cocuklarinla sevdiklerinle huzurlu saglikli omurler nasip etsinHayırlı geceler kızlar bugün benim doğum gunum ve eşim bana büyük bir supriz hazırlamış tüm ailemi bir araya organizasyon kurup getirmiş eşim annesini aramış bir hafta önce ablalarimi abimi hem doğum gününe hemde iftara davet ettirmis akşam iftara davetlitdik eşimin halasina oradan eve geldik kayın validem bana halamlari iftara çağırdığını söyledi bende aaa flan hangi ara çağırdı dedim k v dem gecistirdi inandim masaları kurduk ustumu giyindimki gorumcem çağırmış çıktım oraya konuştu da konuştu neyse indik asagiya ana oda ne bi kamyon insan bizim evde 4 ablam bir Abim yeğenler ev dolu tabiki sevinçten ağladım çıktım çocukların odasına ağladım zirladim sonra tekrar girdim içeri mumları sondurcrm ağlamaktan sonduremedim sonra ablam söndürdü benim için ve hepsine satıldı tek tek benim güzel ailem sağ gösterip sol vurdular halamlari hazırlık yaptık ablalarimi geldi benim eşimi allahım basımdan eksik etmesin
Allah razi olsun tatlim.Evet Rabbim hepsinin yardimcisi olsun kotulere firsat vermesin insallah...Gozun aydin canim.Allah tum askerlwrimizin yar yardimcisi olsun. Sizlere de sabir versin. Memleketimiz.once allaha sonra onlara emanet
Allah razı olsun canım benim güzel duaların dileklerin için çokkkk teşekkür ederim
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin minigini inşallah inşallah da senden güzel haberler alırız hamis haberlerini inşallah :):):)
Bende eşimin ilk doğum gününde böyle bir organizyon düzenlemiştim evde. :) herkesi salona kitledim bi tek 3 yasındakı kardeşimin sıpası girmem salona dedi. Eşim eve geldi hayırdır bunun ne işi var burda dedi. Enişte herkes içerde dedi annem dedem saydıda saydı.. tabi sessiz olmaya çalışan herkes koptu içerde.. Supriz bozulmuştu ama çok eglenceli olmuştu. ::))Hayırlı geceler kızlar bugün benim doğum gunum ve eşim bana büyük bir supriz hazırlamış tüm ailemi bir araya organizasyon kurup getirmiş eşim annesini aramış bir hafta önce ablalarimi abimi hem doğum gününe hemde iftara davet ettirmis akşam iftara davetlitdik eşimin halasina oradan eve geldik kayın validem bana halamlari iftara çağırdığını söyledi bende aaa flan hangi ara çağırdı dedim k v dem gecistirdi inandim masaları kurduk ustumu giyindimki gorumcem çağırmış çıktım oraya konuştu da konuştu neyse indik asagiya ana oda ne bi kamyon insan bizim evde 4 ablam bir Abim yeğenler ev dolu tabiki sevinçten ağladım çıktım çocukların odasına ağladım zirladim sonra tekrar girdim içeri mumları sondurcrm ağlamaktan sonduremedim sonra ablam söndürdü benim için ve hepsine satıldı tek tek benim güzel ailem sağ gösterip sol vurdular halamlari hazırlık yaptık ablalarimi geldi benim eşimi allahım basımdan eksik etmesin
Tesekkur ederim tatlimmm:)gozun aydin caniim cok sevindim
Amin inşallah canım benim inşallah allah razı olsunDogum gunun kutlu olsun..Rabbim esinle cocuklarinla sevdiklerinle huzurlu saglikli omurler nasip etsin
Bugünkü kızlara 250 şer aldımSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @TSEFEM28(tuğba) ve @MAJESTELERİ arkadaşlarımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50................................. 250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)....
3=YASEMİN.............................
4=DAMLA_22...........................250/250
5=ZEYNEB21(zeynep).......
6=TUBATESBİH......................
7=EMBİE ..................... .........
8=DEBORAH26(özgen)... .......250/250
9=WHİTEROSE00...................
10=PORTAKALES(burcu).......250/250
11= CGPBAS DERYA..............250/250
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)......300/300
13=DAMLA2015(öznur).........250/250
14=ARZM61..............................250/250
15=OZNUR65(öznur)........250/250
16=ASKIMINASKIYIM(bahar)....
17=SEVMKEE(sevim).................
18=FIRDEVSCANSU(cansu).....250/250
19= IRMAK10(merve)..................250/250
20=RUKALL................................250/250
21=ELİFAHSEN02(ESRA)......250/250
22=UMUTTTTT (emel)........... 250/250
23=TSEFEM28(tuğba)............
24=MAJESTELERİ........ ....... 250/250
25=KİMYAGER1508(derya)....250/250
26=ZEYNEP0682(zeynep)........ 250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba)....... 250/250
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule)....... 250/250
29=PAPYONKİLİKLİ ........... 250/250
30=MASCULİN(ayşe)............
31=SVD1910(hatice)............. 300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem)...... 300/300
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......
34=YAVRUKARTALİM...... ...
35=SABİS35(sabiha)...... ..... 250/250
36=ESK26Z..................... 250/250
37=ASİLZADE02 (ayşe)........ 250/250
38=KARACAMDN(medine).....
39=VESON(tuğba)............ ... 250/250
40=687403_İGT(gülay)........... 250/250
41=FRDAA(ferda)..................
42=AMİNEASYAEYMEN.........250/250
KALAN.......................3.850/3.850
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?