Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

ama negatif sonuçlanırsa bu seferde acaba tüplerden dolayı mı diyeceksin. bnce önce film ama sizin kararınız tabi. hayırlısı olur inş.

insanlar anlamıyorlar işte bu sormaktan da vazgeçmeyecekler. Allahım boynumuz bükük kalmasın artık.

dün akşam eşim ablamın 5aylık bebeğine kucağında mama yediriyordu. fotoğrafımı çeksene dedi. ben bittim o anda...
kendimden çok onun için istiyorum artık. Allahım duy bizi gör bizi nolurrr. dayanamıyorum artık, yaşlar akıyo yine. ben yine gücümü sabrımı test ediyorum.

Tupler icin sut maydnz buhari iyi diye duydum bi arastir istersen abla

Canım ben oğlum dünyaya gelmeden onu denemiştim. Ama süte maydanoz koymuşmuydum emin değilim. Acaba onu da denesem mi diye aklımdan geçmedi değil. Ama malum ramazan diye vazgeçtim

Anlıyorum canım.

Canım ben oğlum dünyaya gelmeden onu denemiştim. Ama süte maydanoz koymuşmuydum emin değilim. Acaba onu da denesem mi diye aklımdan geçmedi değil. Ama malum ramazan diye vazgeçtim

E belkide onun faydası oldu da oğlun oldu olabilirmi hatirliyomusun o ay miydi acaba denediğin

E belkide onun faydası oldu da oğlun oldu olabilirmi hatirliyomusun o ay miydi acaba denediğin

o ay o akadr çok denedimki canım . hala hangisi deva oldu bilmiyorum . Bel çekme işlemi yaptırdım :) Tekrar tedavi sürecine gireceğim diye normal bir polikliniğe gitmiştim. doktor 2 fitil bir antibiyotik vermişti eşinle kullanacaksın demişti. Başka bir bitki kürü yapmıştım. Yani anlayacağın hangisi bilemedim. Ama o dönem tüplerim açıktı tıkalı değildi.

Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sen yine de dene belli olmaz belki sifa ondadır

ama negatif sonuçlanırsa bu seferde acaba tüplerden dolayı mı diyeceksin. bnce önce film ama sizin kararınız tabi. hayırlısı olur inş.

Şu anda tıkalı olmasından dolayı tek düşündüğüm geçende o paylaşılan olay. Yani gerçekten tüpler tıkalı olunca dışarı atılması gereken sıvı rahimde kalıyor ve hamileliğe engelliyorsa tüp bebektede hüsran olabilir. Araştırmam lazım. HOcayı arayıp sorsam. Yok diyeceklerdir ki böyle bir risk olsa yapmazlar heralde

Bu bel çektirme nasıl oluyor daha önce yine duymuştum acaba yararı olur mu nasıl bir şey belini küt diye falan mı çekiyorlar nasıl oluyor

Eşimin amcasını hanımı yapmıştı canım. beldeki etleri avuç içinde yürütüyor garip bir şey. Çokta girişmemek lazım belki. yada ehli birilerine yaptırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…