ama negatif sonuçlanırsa bu seferde acaba tüplerden dolayı mı diyeceksin. bnce önce film ama sizin kararınız tabi. hayırlısı olur inş.ABLAMDA TEKRAR FİLM İLE UĞRAŞMA DİYOR BENDE KARARSIZ KALDIM.
GEÇEN GÜN BURADA PAYLAŞILAN O YAZIYI OKUYAN VAR MI. GERÇEKTEN TÜPLER TIKALI OLUNCA DIŞARI ATILMASI GEREKEN SIVI RAHİMDEMİ KALIYORMUŞ ACABA. O ENGEL Mİ OLUYORMUŞ BİLGİSİ OLAN VAR MII
bnde 27 ilk aşılamamdı :) beraber yürüyeceğiz bu yolda galiba :)26 biliyorum yaşın daha erken üzülme diyeceksin canım evet aynen öyle
aminnn canm inşallahRabbimde senden razii olsun canimmm iyiki varsiniz siznle birlikte hyatim degisti rabbimm 41arkadasimi 41 melegimi hayirli evlatlrla mukafatlandirsin bu guzel ayda
insanlar anlamıyorlar işte bu sormaktan da vazgeçmeyecekler. Allahım boynumuz bükük kalmasın artık.Kızlar akşam iftarda misafirlikte yine hamile haberi aldım.
Kız daha 5 aylık evli 18 yaşında.
Yine bana sende hala yokmu dediler.
Doktora gitmiyormusun dediler.
Offf açıklama yapmaktan bıktım usandım ya.
Allahım sen görüyorsun halimi
Tupler icin sut maydnz buhari iyi diye duydum bi arastir istersen abla
687403_igt abla hic sut maydanoz buharını denedin mi tüpler açılıyormuş onunla diye duydum ama
Anlıyorum canım.eşim normalde bayanlarla hiç munakaşa etmeyen bi insan ona guvenim sonsuz ama nedense cevresindekilere guvenemiyorim birlikte çalistigi iş arkadaşi evli 2 cocuklu ve eşini sekreteriyle aldatti ikinciden yeni bi oglu oldu o yuzden cok korkuyorum yonetici degil cnm ama iş yapan biri sekreterlerle personellerle iş geregi cok içli dışlı sizli bizli konusuyor eşim ama ben gozumle gördügumden korkuyorum endişeleniuorum
Canım ben oğlum dünyaya gelmeden onu denemiştim. Ama süte maydanoz koymuşmuydum emin değilim. Acaba onu da denesem mi diye aklımdan geçmedi değil. Ama malum ramazan diye vazgeçtim
Hım anlıyorum umarım bunlara gerek kalmadan hayırlısı ile tez zamanda hamile kalırsınevet cnm tedavi aşamasindan cok korkuyorum
E belkide onun faydası oldu da oğlun oldu olabilirmi hatirliyomusun o ay miydi acaba denediğin
o ay o akadr çok denedimki canım . hala hangisi deva oldu bilmiyorum . Bel çekme işlemi yaptırdım :) Tekrar tedavi sürecine gireceğim diye normal bir polikliniğe gitmiştim. doktor 2 fitil bir antibiyotik vermişti eşinle kullanacaksın demişti. Başka bir bitki kürü yapmıştım. Yani anlayacağın hangisi bilemedim. Ama o dönem tüplerim açıktı tıkalı değildi.
ama negatif sonuçlanırsa bu seferde acaba tüplerden dolayı mı diyeceksin. bnce önce film ama sizin kararınız tabi. hayırlısı olur inş.
Kimbilir belkide öyledirRabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sen yine de dene belli olmaz belki sifa ondadır
Kızlarr sonuç 310:) inşallah böyle devam eder,Allah Razı olsun hepinizden dua edenlerden
Ay çok güzel artmış maşallahKızlarr sonuç 310:) inşallah böyle devam eder,Allah Razı olsun hepinizden dua edenlerden
Bu bel çektirme nasıl oluyor daha önce yine duymuştum acaba yararı olur mu nasıl bir şey belini küt diye falan mı çekiyorlar nasıl oluyoro ay o akadr çok denedimki canım . hala hangisi deva oldu bilmiyorum . Bel çekme işlemi yaptırdım :) Tekrar tedavi sürecine gireceğim diye normal bir polikliniğe gitmiştim. doktor 2 fitil bir antibiyotik vermişti eşinle kullanacaksın demişti. Başka bir bitki kürü yapmıştım. Yani anlayacağın hangisi bilemedim. Ama o dönem tüplerim açıktı tıkalı değildi.
Gözün aydın canım tebriklerKızlarr sonuç 310:) inşallah böyle devam eder,Allah Razı olsun hepinizden dua edenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?