- 26 Mayıs 2015
- 143
- 137
- 33
Peki cnm simdi 165 er mi okuyoruz uc adetTamamdır canım senin için hergün yazacagım için rahat olsunnn
Ben çok kararsızım.eşimle bazı sebeplerden ötürü çok kötü tartıştık.morelim çok bozuk.ateş falan ölçüyorum 6 aydır ovulasyonu yakalamak için.ama şimdi içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bebek adına.dua etmek istiyorum aslında ama kk dan da bir süre uzak kalmayı çok istiyorum.ateşim de bugün düşüşe geçti zaten yani regl yakındır hiç şaşmadı şimdiye kadar.toplu listenin bir nüshasını yazıp sonuna kadar okumaya devam edebilirim ama girip kontrol edemem.eğer olur derseniz devam ama yok olmaz derseniz beni silin lütfen
Tamam canım...
Erkekleride çok ciddeye alma lütfenn onlar birazda bizi üzmek için varlar sanırım...
Dayak istiyorsa söyle bilelim toplaşıp gelirizz üzme tatlı canını
Peki cnm simdi 165 er mi okuyoruz uc adet
KIZLAR DUA'YA BAŞLIYORUZ..
ŞUAN 67 KİŞİ OLDUĞUMUZDAN KİŞİ BAŞINA 165 DÜŞÜYOR..
O YÜZDEN GÜNDE 3 KİŞİYEALIYORUZ ŞİMDİ PAYLAŞACAIGIM LİSTEYİ OKUYUN ORDA KİMLERE DUA EDİLECEĞİ YAZIYOR.. ( ilk 3 kişi)
YANİ BUGÜN 165/165/165 = 495 KEZ RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN DİYECEGİZ...
HAY MAŞALLAHHHH. ÇOK AÇIK NET AÇIKLAMA OLMUŞ.
o zamann ne duruyorsunnnn dua alsanaaa dua alsanaaa
bak şarkı yazdım sana hahahah
portakales
kıızzz o kadar tv reklamı yapar gibi hesap yapmışım, lafı dolandırmışım, sende beğenmişin eeee nerde benim dua sayım
Tam reklam etkisi yapmış yani sende
Tesekkur ederim cok emek vermissiniz boyle guzel bir birliktelik olusturmussunuz.ben dun basladim bundan sonra da devam ederim nasipse.adet tarihimde 3 ağustos insallah hayirlisiyla olmam
Tmm cnm okuyirm ins :) allah razi osun ins hepimiz hamis oluruzzzzz :)evet hayatımm aynen öylee
degişiklik olursa ben yazarım sana özelden
o zamann ne duruyorsunnnn dua alsanaaa dua alsanaaa
bak şarkı yazdım sana hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?