- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
canım hep dualrımın arkasından bu duamı okurum
sizlerlede paylaşmak istedim
sen biliyorsun zaten bu duamıAmin kuzum Amin
Sağol canım teşekkür ederim.aslında ilk hazırlanan listede tam salı Gününe denkgelmişti Tesadüfen sevinmiştim,sonra Değişti liste.Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah en kısa zamanda seninde canım..portakales sana da çook teşekkür ederim..
Amin canım asil sensin guzel yürekli insan inşallah hep birlikte yasayalım duamızı
Ben ikizlerim şekerim yükselenimde başak yükselen de çok etkiliyor beni ondan mütevellit belirtmek istedimhahahahah naparsın ayarı kaçırtanlar utansınnn
Senin burç nedir acabaa
Kaçıncı asilamandicanım evet aşılama yaptırmıştım şimdi sonucu öğrendim negatif
Ablacım bura sensiz olur mu.Kızlar aglatcaksiniz beni ben sizinle çok mutluyum inşallah da duaların gücüyle tüm isteyenlere nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Biz artık Abla kardeş olduk bizim dilimizden yine biz anlarız duayla sabırla insallahhhh miniklerimiz nasip olur
Ben ikizlerim şekerim yükselenimde başak yükselen de çok etkiliyor beni ondan mütevellit belirtmek istedim
Evet canım çok iyi olmuş.TAKİP AÇISINDAN KOLAY OLMASI İÇİN BELİRLENEN DUA SAYISINI İPTAL EDİYORUM..
(İNSİYATİF KULLANIYORUM KUSURAKALMAYIN)
BUNDAN SONRA HERKES GENE GÜNDE 3 KİŞİYE 150 ŞER OKUYACAK...
150+150+150= 450 TOPLAM DUA ....
ZATEN ALMAYAN ERTESİ GÜNE SİLİNECEGİNDEN ONUN DUASINI BI BAŞKASININ OKUMASINA GEREK YOK..
BURDA MÜHİM OLAN SÜREKLİ ADEDİ ÇOĞALTMAK DEGİL BAŞKASININ AĞZINDAN DUA ALMAK OLDUGUNDAN
BİZDE ALTTA SÜREKLİ TOPLAMA ÇIKARMA YAPMAYACAGIZ...
ANLAŞILDI MIII EFEMMMMMM
Kaçıncı asilamandi
Evet canım çok iyi olmuş.
Dün aslında bunu anlatmaya çalıştım
İlla 11 bin olacak diye bişey yok dedim.. 100 er tane bile olsa çekelim yeterki dua çıksın ağzımızdan diyodum..
Böyle süper olmuş.
Dua ya katılmayanlar silinir onların yerine kimse okumaz
Bak eşin ne güzel şeyler söylemiş. Ne olur üzme kendiniEvettt canimm bndee seni yeni gorsumm amacim kimseyi uzmek degill inanin bitanecik esimi dun gece ilk defa oyle gordumm bozuldumm cikmaza girdim gibi senin gibi inancli biri niye boyle konusabilir ben seninke severek evlendimm evladim olmasa dahi sensiz nefes alamam dedi
saol canım yanımda oldugunuz için tesekkürlerCanim bende de kistik gorunum var. Ama adetim duzenli. Benim bi arkadadimda senin gibiydi ilacsux adet olmuyordu. Klomen falan kullandi yumurtasi buyumedi. Sonra gonal f kullandi. Bir suru yumurtasi oldu. Hatta hafif derece ohhs bile gecirdi. Esinde de azeospermi vardi ama ilk igneli tedavude hamile haldi simdi kizi 4 aylik. Onun icin umutsuz olmak yok. Rabbim dilerse nasip ediyor. Sende pes etme. Tupten once istersen tekrar baska cok iyi bi doktora git. Tek doktorla kalma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?