Gözünaydın canım benim.Kızlar herkese günaydın gelişmeleri bildiricem diye söz vermiştimteyzeleri dün kese görmek için gidecektim hatırlarsanız. Ve benim kese göründü hemde iki tane kalp atışlarını da çok hafif duyuyorum dedi daha çok küçük haftaya net duyulur dedi sürprizi yaşadım anlıyacağınız Rabbim en kısa zamanda sizlere verecek inş. Dualarımdasınız
Sağol canım inş rabbim sizlere de çifter çifter versin seninde bat günün galiba inş hamişsindirGözünaydın canım benim.
Darısı bizlere inşallah ya
Canim arkadas dogru söylüyor beta yaptirma artik insanin psikolojisi bozuluyor ben o kadar çok yaptirdim ki ama benim ki hic iki kati olmadi hep %90 larda falan di ve doktor bi konusma yapti bende ipler koptu zaten sonra keseyi gorebildik ama olmasi gerekenden küçük dedi tekrar devam ettirdi beta ya en son progesteronum düşüşe geçti ve kacilmaz son geldi.Sonra eşim bana iki günde bir gittin stres yaptin yaptikca kendine brbege zarar verdin psikolojin bozuldu takinti yaptin kimse boyle gitmiyor ayda bi gidip baktiriyor surekli gitmekten kafayi yedin falan dedi aslinda hakliydi bence rabbim eger bi daha giderse ilk kan tAhlili yapicam sonra iki hafta bekleyecegim bir daha gitmem sürekli.ama senin degerlerin gYet iyi artmis takilma sakın rahat ol rabbim işini bilir biz ne desek boşAy hemde nasıl kollarım kalmıyor stres,üzüntü. Allahım herkesle beraber banada yardım etsin.
Aminnn canim guzel dualarin icin....Rabbim de kalbine gore versindamla_22
@tubatesbih
D Deborah26
Canlar Allah kabul etsin 59 kişinin, umuyorum ki gönülden duasını aldınız...
Rabbim önce sağlıklı sonra hayırlı ve imanlı evlatlar versin...
Damla cım rabbim tedavini sana vesile kılsın inşallah..
Tuba cım rabbim sana da en doğalından vesile kılsın..
ve
Özgen cimm rabbim bebeğini sana bağışlasın...
Teşk ederim canım benim bulantım henüz yok çok şükür biraz halsizlik var sadece benim tüp bebek olduğu için karından bakın deme lüksüm yok canım bunu tedavinin devamı gibi görüyorlar dün de vajinadan baktı yerleşimini görmek istiyorlar çünkü .senin de bulantın inş kısa sürede biter hamileliği tadıyla yaşarsın inş.D Deborah26 bence umutsuz olma stres yapma bos yere daha yeni yeni tutunmaya calisiyor bebis...Bol bol dinlen ve sıvı al
Esk26z canim tekrar tebrik ederim.Insallah saglikla geçer gebeligin.Bulantilarin nasil ikizlerde cok oluyomus.Gerci benim tek ama bulantilarim hala var...
Keseyi bazi doktorlar vajinadan bakiyo sana tavsiyem karindan görünmesi beklemen
kızlar listede dua kalmış mı bilmiyorum ama 3 kişi için 100 er adet aldım bilginize olsun. Rabbim hepinizi sevindirsin.
Kızlar herkese günaydın gelişmeleri bildiricem diye söz vermiştimteyzeleri dün kese görmek için gidecektim hatırlarsanız. Ve benim kese göründü hemde iki tane kalp atışlarını da çok hafif duyuyorum dedi daha çok küçük haftaya net duyulur dedi sürprizi yaşadım anlıyacağınız Rabbim en kısa zamanda sizlere verecek inş. Dualarımdasınız
Teşk ederim canım amin inş.tüp bebekti doğru hatırlıyorsuncanımRabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin yavrularınızı
tüp bebek miydi sizin sanki önceki topiklerden hatırlar gibiyim
Whiterose burcu ve derya arkadaslarima 150şer aldım rabbim bu mübarek.günler adına yüzünüzü guldursun dualariniz kabul olsun
Teşk ederim canım amin inş.tüp bebekti doğru hatırlıyorsuncanım
Whiterose burcu ve derya 150 şer alıyorumamin canımm
Kısmet değilmiş canım bu ay demekki napalımbattaşımbenim bat oldu mu sana sat
bugün regl oldum canım ben tam zamanında
Kısmet değilmiş canım bu ay demekki napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?