Canım şu yazdıklarını okuduktan sonra doktorlara güvenim tamamen bitti diyebilirim insanların duygularıyla oynuyorlar resmen yok tüpler açık yok bir daha çekil diğeri olmamış insan sinir oluyor yaaa bizlerin neler yaşadığını anlayan yok amaa hep kendi ceplerini düşünüyorlar yazık yaaakizlar farkli bi doktora gittim profa. annemin zoruyla. bana dogum kontrol habı verdi kistin büyümus dedi (eski ultrasonlarimi , sonuclarimi vs herseyimi goturdum)klomen sana uygun bir tedavi degil ki bu yeni mezunlar kafalarina gore tedavi veriyor dedi , rahim filmi cekmistim hatirlarmisiniz bilmem. anestezili cektirmistim ama uyandiktan sonra ve 15-20 gun kanamam ve agrim oldu sunnet cocugu gibi gezmistim, dr bana 1 tupun açik demisti. prof rapora bakti ve rahim filminden dr sonuc alamamis cok kanaman oldugu icin. yeniden cektirmen lazim dedi nasil sinir oldum anlatamam rahim filminden sonra klomen ovitrel gorev gibi iliski yasadim demek onceki doktorum o yuzden hic ugrasma direk tup bebek dedi bana... ne yapacagimi sasirdim ya ilaci içecem ama korundugumu bilmek tuhaf hissettirdi
Allah razı olsun canim rabbim duasini kabul ettiklerinden eylesin inşallah tez zamanda sende bizde kavusuruz allahin izniyleKizlar bu hafta 12.000 ihlas okumaya baslamistim.Cok sukur az once tamamladim...Hepimiz icin dua ettim..Rabbim hepimizin karnini bebislerle doldurur insallah...Benim de bu hafta yumurtalarim toplancak insallah ben de bebisime kavusurum her sey yolunda gider..
resmen şok oldum ya , annemi dinlemedim ve cezami cektim kadin aylardir profa gorun eski doktorunu gozum tutmadi dedi hep. rahim filmini çekememis. bide ilacli emar cektiler bana ondan da sonuc alamamistim ne amacla cektigini bile anlatmadi bana. ameliyat onlugu giyip girdim emara , prof yazik seni perisan etmisler psikolojini bozmuslar dedi bana. hastane fobisi olan bi insanim ve inan omrumden omur gitmisti. soktayim saskinim. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsinCanım şu yazdıklarını okuduktan sonra doktorlara güvenim tamamen bitti diyebilirim insanların duygularıyla oynuyorlar resmen yok tüpler açık yok bir daha çekil diğeri olmamış insan sinir oluyor yaaa bizlerin neler yaşadığını anlayan yok amaa hep kendi ceplerini düşünüyorlar yazık yaaa
Amiiin canim.insallah bizlerde bu saatlerde bebislerimizi emzirmek icin uyaniriz...Bebek kokusunu bizlerde bi gun duyariz insallahAllah razı olsun canim rabbim duasini kabul ettiklerinden eylesin inşallah tez zamanda sende bizde kavusuruz allahin izniyle
Canim.cok gecmis olsun zarakizlar farkli bi doktora gittim profa. annemin zoruyla. bana dogum kontrol habı verdi kistin büyümus dedi (eski ultrasonlarimi , sonuclarimi vs herseyimi goturdum)klomen sana uygun bir tedavi degil ki bu yeni mezunlar kafalarina gore tedavi veriyor dedi , rahim filmi cekmistim hatirlarmisiniz bilmem. anestezili cektirmistim ama uyandiktan sonra ve 15-20 gun kanamam ve agrim oldu sunnet cocugu gibi gezmistim, dr bana 1 tupun açik demisti. prof rapora bakti ve rahim filminden dr sonuc alamamis cok kanaman oldugu icin. yeniden cektirmen lazim dedi nasil sinir oldum anlatamam rahim filminden sonra klomen ovitrel gorev gibi iliski yasadim demek onceki doktorum o yuzden hic ugrasma direk tup bebek dedi bana... ne yapacagimi sasirdim ya ilaci içecem ama korundugumu bilmek tuhaf hissettirdi
Ah canim gecmis olsun...Doktorlara mecbur guveniyrz..insallah her sey bundan sonra daha guzel olurkizlar farkli bi doktora gittim profa. annemin zoruyla. bana dogum kontrol habı verdi kistin büyümus dedi (eski ultrasonlarimi , sonuclarimi vs herseyimi goturdum)klomen sana uygun bir tedavi degil ki bu yeni mezunlar kafalarina gore tedavi veriyor dedi , rahim filmi cekmistim hatirlarmisiniz bilmem. anestezili cektirmistim ama uyandiktan sonra ve 15-20 gun kanamam ve agrim oldu sunnet cocugu gibi gezmistim, dr bana 1 tupun açik demisti. prof rapora bakti ve rahim filminden dr sonuc alamamis cok kanaman oldugu icin. yeniden cektirmen lazim dedi nasil sinir oldum anlatamam rahim filminden sonra klomen ovitrel gorev gibi iliski yasadim demek onceki doktorum o yuzden hic ugrasma direk tup bebek dedi bana... ne yapacagimi sasirdim ya ilaci içecem ama korundugumu bilmek tuhaf hissettirdi
ins canim cok tesekkur ederim . prof cok ugrasmak istemiyosan direk tup bebek dedi ama cok korkuyorumCanim.cok gecmis olsun zara
Ah canim gecmis olsun...Doktorlara mecbur guveniyrz..insallah her sey bundan sonra daha guzel olur
Aaa inanamıyorum ya.kizlar farkli bi doktora gittim profa. annemin zoruyla. bana dogum kontrol habı verdi kistin büyümus dedi (eski ultrasonlarimi , sonuclarimi vs herseyimi goturdum)klomen sana uygun bir tedavi degil ki bu yeni mezunlar kafalarina gore tedavi veriyor dedi , rahim filmi cekmistim hatirlarmisiniz bilmem. anestezili cektirmistim ama uyandiktan sonra ve 15-20 gun kanamam ve agrim oldu sunnet cocugu gibi gezmistim, dr bana 1 tupun açik demisti. prof rapora bakti ve rahim filminden dr sonuc alamamis cok kanaman oldugu icin. yeniden cektirmen lazim dedi nasil sinir oldum anlatamam rahim filminden sonra klomen ovitrel gorev gibi iliski yasadim demek onceki doktorum o yuzden hic ugrasma direk tup bebek dedi bana... ne yapacagimi sasirdim ya ilaci içecem ama korundugumu bilmek tuhaf hissettirdi
Amin inşallah yarın daha fazla dua etmeliyiz evet.Bahar cansu ve merveye aldim 150 allah kabul etsin insallah.kizlar yarin çok faziletli bi gün nolur dualariniz da bana da yer verin rabbim mübarek günler yüzü suyu hürmetine bizleri evlatsizlikla sinamasin en kisa zamanda hayırlı sağlıkla sihhatle kucagimiza alacagimiz evlatlar nasip etsin
Allah razı olsunKizlar bu hafta 12.000 ihlas okumaya baslamistim.Cok sukur az once tamamladim...Hepimiz icin dua ettim..Rabbim hepimizin karnini bebislerle doldurur insallah...Benim de bu hafta yumurtalarim toplancak insallah ben de bebisime kavusurum her sey yolunda gider..
bi daha cekilmen lazim sonuc alamamis ve bana sonuc alamadigini soylemedi hsgden sonra 2 ay klomen ovitrel kullandim kistim iyice buyumus 4,5 cm ile basladim tedaviye nerdeyse 6,5 olmus. prof ozel calisiyo canim muayenesi 450Aaa inanamıyorum ya.
Şok oldum. Hsg bidahamı çekilmen lazımmış.
Ya dğerleri nasıl bişey yaptıki kanamadan film belli olmuyo demiş prof.
Galiba doğru doktoru buldun canım
Amin canım amin inşallah bende hastaneden nefret ederim ama gel gör ki mecbur şifa için gidiyoruz yaa bende kendim buldum doktorumu eşimle kadın çok iyi çok güleç yüzlü anlayışlı vede hastasını dinler soru sormasına izin verir yani tam istenen bir doktor 1 yıldır gidiyoruz herşeyyy normal anormal olan bişey yok ama sonuç hep negatif olmadı olmuyor Rabbimin imtihanı Allahım sen bizim imtihanımızı kolaylaştır zorlaştırma Rabbim kimseye dermansız dert vermesin Rabbim ol diyecek ve olacak vakti zamanı var canım biraz kafanı dağıt takıntı yapma ben artık saldımmmresmen şok oldum ya , annemi dinlemedim ve cezami cektim kadin aylardir profa gorun eski doktorunu gozum tutmadi dedi hep. rahim filmini çekememis. bide ilacli emar cektiler bana ondan da sonuc alamamistim ne amacla cektigini bile anlatmadi bana. ameliyat onlugu giyip girdim emara , prof yazik seni perisan etmisler psikolojini bozmuslar dedi bana. hastane fobisi olan bi insanim ve inan omrumden omur gitmisti. soktayim saskinim. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Diger doktorun ozelmiydi?bi daha cekilmen lazim sonuc alamamis ve bana sonuc alamadigini soylemedi hsgden sonra 2 ay klomen ovitrel kullandim kistim iyice buyumus 4,5 cm ile basladim tedaviye nerdeyse 6,5 olmus. prof ozel calisiyo canim muayenesi 450malesef her defasinda gidemicem ona. annem 1 yildir yalvariyo ona git diye hic dinlemedim onu. rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins. kendime mi kizayim eski doktoruma mi kizayim bilemedim
Amiiin canim insallah..Allah razı olsun
Rabbim kabul etsin inşallah.
Evet inşallah bu defa kavuşursun miniğine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?