- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Musait olanlarla gunluk arkadaslara yasin hatmi de yapalim bence
Buradaki siraya gore yasin okuyslim demistim ama pek katilm yok gibi yeni bi sayfa acmak en iyisi galibaCanım yasin süresi ile ilgili bi sayfa aç. Linkini başka sayfalara atıp başka arkadaşlarıda çağırabilirsin.
Başka kişilerde katılır belki
Evet canım yasin için Sayfa aç bence.Buradaki siraya gore yasin okuyslim demistim ama pek katilm yok gibi yeni bi sayfa acmak en iyisi galiba
Keşke canım ya ama sanmıyorum acaba bu ilaç geçici mi düzenledi diye düşündüm bırakınca eskiye mi döndü kiçBen kullanmadım canım. Kan testi yaptır canım inşallah hamileliktendir bu gecikme
Kizlar yarin test gunum insallah minigim bana tutunmustur...Insallah guzel haberler veririm sizlere
CANIM SAYFAYI ACTIM AMA LİNKİ BASKA SAYFADA NASIL PAYLAŞCAM YARDIMCI OLURMUSUNCanım yasin süresi ile ilgili bi sayfa aç. Linkini başka sayfalara atıp başka arkadaşlarıda çağırabilirsin.
Başka kişilerde katılır belki
Aminn canim..Guzel yuregin icin sagol..Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirir insallahAllah ım inşallah inşallah tutunmuştur miniğin hemde sımsıkı tutunmuştur inşallah
yrn güzel haberlerle hep birlikte seviniriz inşallah
hakkında hayırlısı olsun canım
İnsallah guzel haberler verirsin bize cnm hic belirtin var mi bizede habr ver lutfen :)Kizlar yarin test gunum insallah minigim bana tutunmustur...Insallah guzel haberler veririm sizlere
cnm ben hastanelerdeyim kac gündür daha öncede demiştim düzeli hergün okuyorum giremesem kaydet diye beni hatırlayıp okudu yazarsan sevinirim
KIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN YASİN OKUYORUZCANIM SAYFAYI ACTIM AMA LİNKİ BASKA SAYFADA NASIL PAYLAŞCAM YARDIMCI OLURMUSUN
Bende okurum yasin canimBuradaki siraya gore yasin okuyslim demistim ama pek katilm yok gibi yeni bi sayfa acmak en iyisi galiba
Kizlar yarin test gunum insallah minigim bana tutunmustur...Insallah guzel haberler veririm sizlere
bizde katılabilirmiyiz.KIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN YASİN OKUYORUZ
KATILMAK İSTERSENİZ BUYRUNoznur65 whiterose00
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlat-sahibi-olmak-icin-gelin-birlikte-yasin-okuyalim.843257
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?