İnşallah canım inşallah olurinşallah olur canım.benim ebenin söylediği dört ay bitti olmadı yani.inşallah senin bu iki ay içinde olur.
Yumurta çatlarken benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor canım ondan olabilir belkiKızlar benim yarın yumurtlama günüm iki gun önce kasık ağrılarım başladı dun geceyi değerlendirdik ve bu gun daha çok şiddetli ağrı var sol kasığımda neden olabilir acaba çok ağrı var gerçekten
bilmiyorum ki canım valla ilk defa böyle Bi ağrı çekiyorum şu an hani idrarımızı tutarız da karın alt kısmı ağrır aynı ona benziyor çok şiddetli doktora da gittim geçen hafta adetimin 5. Günü çağırdı vajinal ultrasonla bakcm dedi sorun yok gibi görünüyor ama bide oyle bakalım dedi folik asite başladım bklm hayırlısı senin b.a.t ne zmndı canım yaklaşıyor sankiYumurta çatlarken benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor canım ondan olabilir belki
İlk defa oluyorsa bilmiyorum.bilmiyorum ki canım valla ilk defa böyle Bi ağrı çekiyorum şu an hani idrarımızı tutarız da karın alt kısmı ağrır aynı ona benziyor çok şiddetli doktora da gittim geçen hafta adetimin 5. Günü çağırdı vajinal ultrasonla bakcm dedi sorun yok gibi görünüyor ama bide oyle bakalım dedi folik asite başladım bklm hayırlısı senin b.a.t ne zmndı canım yaklaşıyor sanki
BENDE GEÇEN GÜN LAVOBADA COÇUĞUNU DÖVEN Bİ KADIN GÖRDÜM. O KADAR KÖTÜ OLDUMKİ. ALLAHIM DEDİM İSYAN ETMİYOM AMA. BU KADINA VERMİŞİN BU KADIN DÖVÜYO. HAKARET EDİYO. BANA VERSEN MİS GİBİ BAKARIM.Dün merkeze gitmiştik kızlar.
Sonra biyerde lavaboya girdim orda wc sırası beklerken kadınlarla konuşuyorduk.
Ordan bi kadın hamile olduğunu ve aldırmak istediğini söyledi.
Şaşırdım kaldım. 2 tane varmış 3. Yü kendide kocasıda istemiyormuş. Yapmayın aldırmayın bi cana kıymayın dedim. Ben 2 senedir hamile kalabilmek için uğraşıyorum dedim. Rabbim vermiş o bebeğin yaşaması için rahminize koymuş siz nasıl öldürürsünüz dedim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum korunuyorduk nasıl hamile kaldım bilmiyorum dedi Allah olmayanlara versin dedi...
İşte o kadında imtihanda ama bilmiyor Rabbim evlat veriyor bakalım herşey Allah tan deyip kabul edecek mi diyor yoksa öldürecekmi diyo ama kadın bebeği öldürme derdin de
Rabbim işte istemeyene veriyo imtihan ediyo. İsteyene vermiyo imtihan ediyo.
mm olabilir belki brz hafifledi şimdi uzandım yumurta çatlayınca mı olyo böyle ağrılar yksa büyürken mi acaba. İnşallah olmazsn tatlım ya ben senin bu ay hamile kalacağını düşünüyordum ebe macerasından snra hayırlısı bklm belirti fln varmı pki.. Bu arada bende rastladım oyle Bi kadına ama hamile değildi çocuğu yeni doğmuş küçücüktü yaa minicik nasıl bağırdı ona arabada dedim biz olsun die her ay nasl çabalıyoruz onlar ise olan bebeklerine nasıl davranıyolar üzüldüm oyle görünce tatlım valla Allah hepimize hayırlı evlatlar versin evlatlarımıza da bizleri hayırlı anne baba olmayı nasip etsinİlk defa oluyorsa bilmiyorum.
Benim her ay 1 gün olur kasık ağrım.
Cuma yada cumartesi adet günüm canım.
İnşallah olmam ya.
Çatlayınca oluyo canım ağrı.mm olabilir belki brz hafifledi şimdi uzandım yumurta çatlayınca mı olyo böyle ağrılar yksa büyürken mi acaba. İnşallah olmazsn tatlım ya ben senin bu ay hamile kalacağını düşünüyordum ebe macerasından snra hayırlısı bklm belirti fln varmı pki.. Bu arada bende rastladım oyle Bi kadına ama hamile değildi çocuğu yeni doğmuş küçücüktü yaa minicik nasıl bağırdı ona arabada dedim biz olsun die her ay nasl çabalıyoruz onlar ise olan bebeklerine nasıl davranıyolar üzüldüm oyle görünce tatlım valla Allah hepimize hayırlı evlatlar versin evlatlarımıza da bizleri hayırlı anne baba olmayı nasip etsin
Ayyy 3 yaşındaki çocuğa nasıl kıyarsında el kaldırırsın ya vicdansız bunlar.BENDE GEÇEN GÜN LAVOBADA COÇUĞUNU DÖVEN Bİ KADIN GÖRDÜM. O KADAR KÖTÜ OLDUMKİ. ALLAHIM DEDİM İSYAN ETMİYOM AMA. BU KADINA VERMİŞİN BU KADIN DÖVÜYO. HAKARET EDİYO. BANA VERSEN MİS GİBİ BAKARIM.
RABBİM VARDIR Bİ BİLDİĞİN.
O COÇUĞU ORDAN KACIRIP GİDESİM GELDİ. BİDE ÖLE TATLI Bİ COÇUKTUKİ. 3-4 YAŞINDA.
İnsaAllah herşey yolunda gider canım... Guzel şeyler söyler doktorTilbe_ ............................100
gurtmingotam ...............................100
@tulay_20............................100
KIZLAR YARIN DOKTORA GİDİYOM .BELKİ GİREMEM. SIRADAKİ ARKADAŞ İÇİN OKUYOM. DUA EDİN KIZLAR BAKALIM NE DİCEK.
İLK KEZ GİDİCEM BU DOKTORA.
TÜM SONUÇLARIMI GÖSTERCEM.
BAKALIM HAYIRLISI.
Tilbe_ ............................100
gurtmingotam ...............................100
@tulay_20............................100
KIZLAR YARIN DOKTORA GİDİYOM .BELKİ GİREMEM. SIRADAKİ ARKADAŞ İÇİN OKUYOM. DUA EDİN KIZLAR BAKALIM NE DİCEK.
İLK KEZ GİDİCEM BU DOKTORA.
TÜM SONUÇLARIMI GÖSTERCEM.
BAKALIM HAYIRLISI.
anladım canım.. Allah razı olsun cvp yazdğn için inşallah adet olmazsın kırmızılar gelmez bebiş gelir Bi an önceÇatlayınca oluyo canım ağrı.
Yok canım ya hiç bir belirtim yok.
Adetten önce sivilcem çıkar. Bugün çıktı sivilcem. Adet olucam galiba.
Evet ya bende çocuğuna bağıran döven görünce çok üzülüyorum canım
Canim aynisini bnada dedi bekleyelim adetin gelirsede gelmezsede yine gel dedi bu ayin 11 ini bekliyorum adetimin. Ya peki sonra ne yapti doktrun .hic yumurtan olusmamis deyince kotu oldumcanm bnimde klomen sonrası 1 adet folikul var dedi drum ..
folikule dönüşse de çatlama ihtimali var korunmayın dedi.
gebelik olusmazsa da adetle atılır dedi benimde öyle oldu adet sonrası gittiğimde yoktu folikül
korkulacak bişi değil anladıgım kadarıyla
tabi her dr farklı yorumluyor nerdeyse
senin dr ne diyecek merak ettim
Temmuzun 15 inde kullandim canim 14 15 falan iste ztn gittim yumurtam olusmamis bekleyecez dedi sonraki asama ne olur acabahani klomen adetin 2. veya 3. günü başlanıyor ya 5 gün içiliyor. ilaç biteli kaç gün oldu?
sağol canımnickin başına @ işareti koyuyoruz tatlım oluyo bnde karıştıra karıştıra buldum öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?