Kızlar yarın transferimin 9.günü. Test yaptıracağım .Dualarinizi eksik etmeyin. İnsallah pozitif olur.
Canım pozitif olmak da bazen maalesef işe yaramıyor, bebeğimizin kalp atışını göremedik kesem boş sanırım çünkü bebeğe dair bi bulgu göremediklerini söyledi dr lar. Bu durumda 8. haftaya kadar bekleyip sonlandıracaklarını söylediler.Bekliyorum...Canım bende seni sormak için girmiştim şimdi. Rabbim güç kuvvet versin. Sana bu durumu unutturacak güzellikler nasip eylesin. Dualarımdasın. Vardır bir hikmeti bilemeyiz. Nice evlat sahibi insanlar var ama her günleri üzüntü ve sıkıntı ile geçiyor. Allahım en iyisinden nasip etsin sana.
Canım benim, pozitif ol. Kendini kötüye hazırlamaya mı çalışıyorsun yoksa gerçekten kritik bir durum mu var. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yasemincim durumlar böyle işte canım hayırlısı ne diyelim Rabbimden hep hayırlısını sağlıklısını istedim demek ki hayırlısı buymuş...Canım sendede sorun mu çıktı inşallah kötü bişey yoktur canım
İnşallah nasip olmuştur inşallah insallahhhhKızlar yarın transferimin 9.günü. Test yaptıracağım .Dualarinizi eksik etmeyin. İnsallah pozitif olur.
Canım pozitif olmak da bazen maalesef işe yaramıyor, bebeğimizin kalp atışını göremedik kesem boş sanırım çünkü bebeğe dair bi bulgu göremediklerini söyledi dr lar. Bu durumda 8. haftaya kadar bekleyip sonlandıracaklarını söylediler.Bekliyorum...
Gittim canım bu hafta da acıbademe gittim değişik hastene olsun cihaz farklı olsun diye ordaki dr da boş kese beklesenizde durum pek değişmez dedi. Pazartesi drum izinden dönüyor sabah erken gidicem bi bakıcak sanırım o gün alır.Zaten ilk günlerden beri vajinal muayene oluyorum küçük olduğu için öyle yaptılar.Başka doktorlara da gittin mi? Bazen duyuyorum cihaların hassasiyeti bile etkili oluyor mu?Transvajinal baktırdın mı?
Gittim canım bu hafta da acıbademe gittim değişik hastene olsun cihaz farklı olsun diye ordaki dr da boş kese beklesenizde durum pek değişmez dedi. Pazartesi drum izinden dönüyor sabah erken gidicem bi bakıcak sanırım o gün alır.Zaten ilk günlerden beri vajinal muayene oluyorum küçük olduğu için öyle yaptılar.
Amin lavincim inşallah Allahım bana ve isteyen herkese yardım etsin, yapmaya çalıştım canım halada bekliyorum ama sonuç değişecek gibi gözükmüyor. Desteğin için ayrıca teşekkür ederim...Anladım canım. İçine sinecek her şeyi yapmışsın.Allah sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. Bunların hepsi eski anılar olsunnnn
canım 100er okudum allah kabul etsnSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI 100<=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
qelebeq33 (Hatice) @tulay_20 ve fulya3535
arkadaşlarımız için okuyoruz.
LİSTEMİZ;
- YASEMİN............ ........................100/100/100
- DAMLA_22....................................100/100/100
- TUBATESBİH.............................100/100/100
- DEBORAH26 (ÖZGEN)
..... - WHİTEROSE00 .........................100/100/100
- CGPBAS DERYA ........ .............
- AYSEYIGIT1453 (AYŞE)..............
- ÖZNUR65
.......................... - ASKIMNASKIYIM (BAHAR)
.. - IRMAK10 (MERVE)..............
- GAMZE42.....................
- MAJESTELERİ....................
- KİMYAGER1508 (DERYA)....
- ZEYNEP0682 .....................
- RAVZATUĞBA
............ - PAPYONKİLİKLİ
.................... - SVD1910 (HATİCE) ..............
- MRYMOGZTRK (MERYEM).......
- PARLAKKARTANESİ (ESRA).......
- sabis35...............................
- ASİLZADE02 (ayşe).............
- VESON(tuğba).....................
- 687403_İGT(gülay)..............
- Frdaa(Ferda)........................
- AMİNAASYAEYMEN (hilal).....
- GAMZELİ ES(Gamze)................
- MYBABY24..........................
- qelebek33(hatice)............
- TULAY_20...........................100/100/100
- FULYA3535..........................
- ME118...................................
- EGELI...................................
- ECRIN87..............................
- _LAVİN_........................... ...100/100/100
- MELİSAYA...........................
- GNC10(GONCA)..................
- YURİ83 (nuriye)..................
- ANKAMİR............................
- AYŞEMZUMRAM (halime)....
- ZEYNEB21
...................... - VASFİYENUR....................
- AVRENİM.............................
- ARZM61..........................
- ASLİİİ1...............................
- zuzu0616...........................
- betül8516.........................
- Cudis...............................
- FALTAŞI.....................
- Nilayalper.........................
- htchmd(Hatica Hamdi).......
- edaasya.............................
- sevmkee ...........................
- divinecat.(Aylin)..................
- hsnks..................................
- Mmihrimah...........................
- kiymetlimiz(Şeyda)...........
- denizz2009......................
**GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR SİLİNİR .
**HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ...
Farkettim canim bende fulyaya okudum zaten. Olur boyle seyler.Kızlar 3 gündür kafam ok dağınık.
Size nickleri karıştırıpfulya3535 yerine sabis yazmışım.
Lütfen benim yüzümden fulya3535 e haksızlık olmasın, bu mesajı görenler lütfen beğensin.
Hayırlısı olsun canım benim hakkındaGittim canım bu hafta da acıbademe gittim değişik hastene olsun cihaz farklı olsun diye ordaki dr da boş kese beklesenizde durum pek değişmez dedi. Pazartesi drum izinden dönüyor sabah erken gidicem bi bakıcak sanırım o gün alır.Zaten ilk günlerden beri vajinal muayene oluyorum küçük olduğu için öyle yaptılar.
Canım pozitif olmak da bazen maalesef işe yaramıyor, bebeğimizin kalp atışını göremedik kesem boş sanırım çünkü bebeğe dair bi bulgu göremediklerini söyledi dr lar. Bu durumda 8. haftaya kadar bekleyip sonlandıracaklarını söylediler.Bekliyorum...
hayırlısı böyleymiş demekki canımm, hamile kalabilmen bile çok güzel, Allahım çok bekletmeden tekrar sağlıcakla yaşatır bu güzel duyguyu sana inş.Gittim canım bu hafta da acıbademe gittim değişik hastene olsun cihaz farklı olsun diye ordaki dr da boş kese beklesenizde durum pek değişmez dedi. Pazartesi drum izinden dönüyor sabah erken gidicem bi bakıcak sanırım o gün alır.Zaten ilk günlerden beri vajinal muayene oluyorum küçük olduğu için öyle yaptılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?