Ricaaa ederimm bebekimmmm canimmm allahim kabul eylesinBen cektim gecen hafta. İyiki haturlattın
Canim cumagunleri okunuyor (ya evvel)1000defa dort cuma oku dilegini muradini gecirerwk oku rabbim kabul eylseinCanim bundan bazilarimizin haberi yok tabi benimdebu nasil oluyo
Canım Rabbim şifa versin insaAllah bir an önce sağlığına kavuşursun kendine dikkat etKızlar dün yine rahatsızlandım hastaneye yattım dünkü duaları okuyamadım ,bugünkülerle birlikte okuyayım hala hastanede yatıyorum
Canım kan testi yaparsan çıkar yarın hemen yaptı bence.. İnsaAllah güzel haberler verirsin.. Bak bugünde senin için ettik duamizi..Arkadaşlar dün adet günümdu olmadım ama normalde 27-28 gunde olurum ameliyat olalı 3 ay olacak 3 keredir 22 oluyorum acaba adetlerim normale mi döndü yoksa hamilemiyim erken gebelik testinde çıkar mı acaba? bu ay hayıt tohumu hapı kulladım ondan mı acaba diye de düşünüyorum.Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah bakarsınız müjdeli haber veririm size:)
Amin canim cok sagol..Canim cumagunleri okunuyor (ya evvel)1000defa dort cuma oku dilegini muradini gecirerwk oku rabbim kabul eylsein
Allah kabul etsin dualarını. İnşallah yeni listemizde bol bol sağlıklı gebelerimiz olur.Y Yuri83 nuriye
@ankamir
vesselam_
Zeyneb21
V vasfiyenur
Avrenim
A arzm61
@asliii1
betul8516
@Cudis
F Faltasi
N Nilayalper
htchmd
edaasya
sevmkee
divinecat
H hsnks
@Mmihrimah
kiymetlimiz
D denizz2009
Kızlar sizlerin de duasını alıyorum. Ben 1 hafta olmayacağım. Allah bu forumda adı geçen tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip eylesin. P PembePaltolu cim ellerine sağlık hakkını helal et. Yeni listede olmak isterim. Ayın 16 sında evde olacağım. İnşallah yetişebilirim yeni listeye. KAFAYA TAKMAYIN DUA EDİN.OLACAK İNŞALLAH
Allah yardimcin olsun beterinden korusun inşallah en kisa surede bebişine kavusursun canımTekrar kürtaj oldum içerde kan pıhtısı kalmış.şimdi iyim şükür yatıyorum
Allah kabul etsin maşallah kizina Allah herkese böyle evlat nasip etsinEki Görüntüle 1601111 kızım hatim yaptı arkadaşlar ve tüm isteyenlere duası allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin ve hatim yaptıkları günler görsünler diyor ...bebeğini kaybeden arkaslara tez zamanda tekrar hamis olup kucaklarına alsınlar diye dua etti ...allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Maşallah sübhanallahEki Görüntüle 1601111 kızım hatim yaptı arkadaşlar ve tüm isteyenlere duası allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin ve hatim yaptıkları günler görsünler diyor ...bebeğini kaybeden arkaslara tez zamanda tekrar hamis olup kucaklarına alsınlar diye dua etti ...allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Bizim düğün-misafir işlerimiz olacak. Yönetecek durumda olsaydım en azından bi liste daha takip ederdim. Talipleri şimdiden beklerizzzP PembePaltolu cim yeni listeyi yönetmeyecekmisin.
O zaman bu liste bitmeden birini bulmamız lazım.
Arada fazla boşluk olmadan yeni listeye geçelim.
Birilerini bulalım derken zaman geçiyor canım
Hımm anladım canım.Bizim düğün-misafir işlerimiz olacak. Yönetecek durumda olsaydım en azından bi liste daha takip ederdim. Talipleri şimdiden beklerizzz
Amin inşallah canım benim inşallah dualarım ve kizlariminda duası tüm isteyenlerle Allahım kabul etsin inşallahAllah kabul etsin maşallah kizina Allah herkese böyle evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?