- 2 Haziran 2015
- 1.658
- 1.568
- 133
- 39
O zaman bundan sonraki 4 kişi için 300 er tane olsun ben tamamlarım 1000i ok mi1000 tagneyi 1 kisiye cok cnm. Yoksa herkes dua almasi lazim. Paylastr sen bin i birkac kisiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bundan sonraki 4 kişi için 300 er tane olsun ben tamamlarım 1000i ok mi1000 tagneyi 1 kisiye cok cnm. Yoksa herkes dua almasi lazim. Paylastr sen bin i birkac kisiye
Allahım yardımcın olsun canım benim azmine hayran oldum Rabbimtez zamAnda Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBu arada bende kendim hakkında bilgi vereyim. 12 yıllık evliyim. Ciddi bir sağlık sıkıntımız yok çok şükür ama 7 tüp bebek tedavisinde de öncesinde de hiç hamile kalamadım. Nasip böyleymiş. Sizin sayfanız dikkatimi çekti. Ve hemen katılmalıyım dedim. Yer gök dua ile duruyor. Duanın gücüne sığınarak devam edelim inşallah.![]()
İnşallah da minigin biran evvel gelir canım benim inşallahBu arada bende kendim hakkında bilgi vereyim. 12 yıllık evliyim. Ciddi bir sağlık sıkıntımız yok çok şükür ama 7 tüp bebek tedavisinde de öncesinde de hiç hamile kalamadım. Nasip böyleymiş. Sizin sayfanız dikkatimi çekti. Ve hemen katılmalıyım dedim. Yer gök dua ile duruyor. Duanın gücüne sığınarak devam edelim inşallah.![]()
ben bu listeye girdim başkalarına okurken okurken daha bana sıra gelmeden hamile kaldığımı öğrendim. sen başkası için dua ederken melekler de senin için dua edermiş anneannem öyle derdi.Kızlar bu tesbihten sonra hamile kalan oldumu hadi gayret edelim de cabuk cabuk bitsin herkesin duası edilsin bir an önce inşallah
Maşallah ne güzel pes etmemişsiniz.Bu arada bende kendim hakkında bilgi vereyim. 12 yıllık evliyim. Ciddi bir sağlık sıkıntımız yok çok şükür ama 7 tüp bebek tedavisinde de öncesinde de hiç hamile kalamadım. Nasip böyleymiş. Sizin sayfanız dikkatimi çekti. Ve hemen katılmalıyım dedim. Yer gök dua ile duruyor. Duanın gücüne sığınarak devam edelim inşallah.![]()
Evet canım biz birilerine dua ederken melekler de bizim için ne dua ediyorsan 10 mislisi senin olsun diye dua edermişben bu listeye girdim başkalarına okurken okurken daha bana sıra gelmeden hamile kaldığımı öğrendim. sen başkası için dua ederken melekler de senin için dua edermiş anneannem öyle derdi.
Hay maşallah çok sevindim Rabbim hayırla kucağına almak nasip etsinben bu listeye girdim başkalarına okurken okurken daha bana sıra gelmeden hamile kaldığımı öğrendim. sen başkası için dua ederken melekler de senin için dua edermiş anneannem öyle derdi.
Bu arada bende kendim hakkında bilgi vereyim. 12 yıllık evliyim. Ciddi bir sağlık sıkıntımız yok çok şükür ama 7 tüp bebek tedavisinde de öncesinde de hiç hamile kalamadım. Nasip böyleymiş. Sizin sayfanız dikkatimi çekti. Ve hemen katılmalıyım dedim. Yer gök dua ile duruyor. Duanın gücüne sığınarak devam edelim inşallah.![]()
yaseminin duasından almayan arkadaş var mı acaba eğer eksik kaldıysa okuyup bitirelim az kalmışSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>@yasemin arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....300
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22.................. .......
5=ZEYNEB21........ ............200![]()
6=TUBATESBİH......................250
7=EMBIE .................... ............300
8=DEBORAH26.......................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................300
11= CGPBAS DERYA.................. 200
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84........................200![]()
14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................250
16=OZNUR65..............................250
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU...............200![]()
20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00................150![]()
22=KANIKEY.............................
23=zeynepce90......................200![]()
24=caaraameel...........................250(bölüştürdüm şimdilik)
25= ırmak10...............................300
26=rukall ..................................300
27=enfal97................................
28=ElifAhsen02.........................300
29=Umuttttt.............................300
30=tsefem28............................150
31=Majesteleri........................300
KALAN.......................250
**listemiz kapalıdır **
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONUAKTIFOLAMAYACAKARKADAŞLARLÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ.