- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
yaseminin duasından almayan arkadaş var mı acaba eğer eksik kaldıysa okuyup bitirelim az kalmış
canım biraz daha bekleyelimm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaseminin duasından almayan arkadaş var mı acaba eğer eksik kaldıysa okuyup bitirelim az kalmış
Kızlar allah hepinizden razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahZ Zeynepelmira arkadaşımızın duası bitmiştir. Rabbim ona hayırlı,sağlıklı,bereketli evlat nasip etsin tez vakit...
@kardelen2558 arkadaşımızı siliyorum duamıza hiç katılmadığı için.. Muhtemel müsait değil.
Olsun canım ne demek☺bende kocaman sevgiler gönderiyorum sana iyi geceler...
Aynen canım bende bu ay nasıl geçecek diye kars kara düşünüyodum burdaki güzel insanlar sayesinde atlatıcam inşallahOlsun canım ne demek☺bende kocaman sevgiler göndsana iyi geceler...
Bu arada
damla 22 300
zeynep 300
tubatesbih 300
EMBIE 300
Deborah26 300 okudum yarın devam edicem. Bu ay o kadar çökmüştüm ki çok kotuydum bu sayfada daha iyi hissetmeye başladım insallah dualarımiz bitene kadar buradaki herkes melegine kavusur
Amin insallah :)Olsun canım ne demek☺bende kocaman sevgiler gönderiyorum sana iyi geceler...
Bu arada
damla 22 300
zeynep 300
tubatesbih 300
EMBIE 300
Deborah26 300 okudum yarın devam edicem. Bu ay o kadar çökmüştüm ki çok kotuydum bu sayfada daha iyi hissetmeye başladım insallah dualarımiz bitene kadar buradaki herkes melegine kavusur
İnşallah canım inşallah Hepimiz anne oluruzçok şükür derdimize ki bizi buralarda toplayıp Allah diyerekten yüreklerimizi amin sesleriyle doldurdu...
Yapan da yaptıran da rabbim..
İnşallahh hepimiz anne olacağız bunu hissediyorum.
Amin inşallah canımOlsun canım ne demek☺bende kocaman sevgiler gönderiyorum sana iyi geceler...
Bu arada
damla 22 300
zeynep 300
tubatesbih 300
EMBIE 300
Hoşgeldin canım aramıza dua kardeşi olduk burda derdimiz aynı.Aynen canım bende bu ay nasıl geçecek diye kars kara düşünüyodum burdaki güzel insanlar sayesinde atlatıcam inşallah
İnşallah canım benim ağzından bal damlıyorHoşgeldin canım aramıza dua kardeşi olduk burda derdimiz aynı.
Birbirimize destek olup inşallah atlatacaz bu günleri.
Doğuma ne kadar kaldı muhabbeti yaparız inşallah
Rasgele tam geziyodm ki baktm beni sormssn canm Allah razi olsn..esmerm91 Canım buralardamısın.
Adet günün perşembemiydi.
Hamileliğe dair belirti yaşıyor musun
İnşallah adet olmazsın canım
Bu ay herkes güzel haber alır inşallahAmin inşallah canım
Bundan önceki listemizde 5 hamilemiz oldu
İnşallah bu ayda bolbol hamile haberi alırız ve hamile haberi veririz.
Umudumuzu kaybetmeyelim birbirimize destek olalım inşallah