• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım bende çok araştırdım.. Benim beslediğim köpek o zamanlar ki gibi av köpekleri değil.. Hatta daha geçen Nihat Hatip oğlu ve bi hoca daha var adını unuttum onlarda açıklık getirdi..
Namaz kıldığım odaya girmiyor kendi de tercih etmiyor zaten..
Hz. Muhammed'in altın bir sözü de; benim olduğu söylenen sözlere şöyle bir bakın ve Kuran ile zıtlık yaşıyorsa bana ait değildir demiş..
Canım benim dediklerim sahih hadis yani gerçek.
Buhari tirmizi de geçiyor.
Ben sadece bildiğimi söyledim söylemek zorundayım.
Son karar senin tabi

Canım benim dediklerim sahih hadis yani gerçek.
Buhari tirmizi de geçiyor.
Ben sadece bildiğimi söyledim söylemek zorundayım.
Son karar senin tabi

Yapacak bir şey yok canım...
O vakit isterseniz dualarınızı okumayabilirim.. Benim kileri işitecek meleklerim yok demek ki...
Rabbim sizlere hayırlı evlatlar versin ben köpegimin ölmesini bekleyecegim bu durumda..

Yapacak bir şey yok canım...
O vakit isterseniz dualarınızı okumayabilirim.. Benim kileri işitecek meleklerim yok demek ki...
Rabbim sizlere hayırlı evlatlar versin ben köpegimin ölmesini bekleyecegim bu durumda..
Yok ben dua okuma demedim canım.
Kimin duası kabul olur Allah bilir.
Şuan o köpek napılır bilmiyorum
Almadan önce çok araştırılması lazımdı belkide.
Ben bildiklerimi söylemek zorundayım canım
Yarın Rabbimiz bana niye söylemedin bildiğini dememesi için.

Kizlar doktordan geliyrm tup bebek tedavisine baslayamadim kist olusmus...uzuldum.ama bu ay hayirlisi degilmis demek ki
Bu ay nasip değilmiş demek ki tüp bebek canım
Bende geçen ay kullanamamıştım klomen üzüldüm ama bu ay kullandım zamanı bu ay mış demek

Yok ben dua okuma demedim canım.
Kimin duası kabul olur Allah bilir.
Şuan o köpek napılır bilmiyorum
Almadan önce çok araştırılması lazımdı belkide.
Ben bildiklerimi söylemek zorundayım canım
Yarın Rabbimiz bana niye söylemedin bildiğini dememesi için.

Canım ben hayvanlarla büyüdüm.. Kediler, köpekler, maymunlar vs..
Ben dinayetten çok araştırdım bunları ama uzlaşmak pek kolay olmuyor herkesle.. Günah kısmı kesinlikte doğru değil.
Zaten bizim böyle bir hüküm vermemiz mümkün değil haşa şirke girer...
Kuran'da bununla ilgili bilgi yok ama Hz muhammedin hayvanları sevmesi konusunda çok örnekleri var.. Beslemek temizlik açısından dikkat edilmesi gereken bir konu ama o günün şartlarıyla bugünün şartları zaten çok farklı..
Zekeriya Beyaz da bir program da demişti ben köpek beslemiyorum ama evime hiç melek girdiğini görmedim diye..

Ama dediğim gibi kimilerimiz ona dokunmanın bile haram oldugunu düşüyor o yüzden belki benim dua etmemi istemeye bilirler.. Oyüzden dedim..
Ayrıca uyarın için teşekkür ederim..

bende dondurulmuş transfer için gittiğimde adette yumurta atamamış kist oluşmuş dedi doktorum.bende soğan kürü yaptım adet bitti 1 hafta sonra tekrar adet oldum...kistti attım muhtemelen..bakalım bu ay adeti bekliyorum...

Evet canım :KK19: muhakkak uygula ve muhakkak günde 3.4 tane kuru incir ye.. Yumurta kalitesine iyi geliyor.. Hatta yumurtaların toplanana kadar devam et yemeye canım..

evet ben yemedim aklıma gelmemişti aslında ama çevreden duydum kuru incir yumurta kalitesini arttırıyormuş.kesinlikle ye transfer sonrası da aklında bulunsun ananas ve kabak çekirdeği ye tutunmaya iyi gelio diyolar

Back
X