- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim dediklerim sahih hadis yani gerçek.Canım bende çok araştırdım.. Benim beslediğim köpek o zamanlar ki gibi av köpekleri değil.. Hatta daha geçen Nihat Hatip oğlu ve bi hoca daha var adını unuttum onlarda açıklık getirdi..
Namaz kıldığım odaya girmiyor kendi de tercih etmiyor zaten..
Hz. Muhammed'in altın bir sözü de; benim olduğu söylenen sözlere şöyle bir bakın ve Kuran ile zıtlık yaşıyorsa bana ait değildir demiş..
Amin canim insallahHayirli cumalar kizlar. Rabbim dualarimizI kabul göbüşleri bebislerle doldursun insallah![]()
Canım benim dediklerim sahih hadis yani gerçek.
Buhari tirmizi de geçiyor.
Ben sadece bildiğimi söyledim söylemek zorundayım.
Son karar senin tabi
Yok ben dua okuma demedim canım.Yapacak bir şey yok canım...
O vakit isterseniz dualarınızı okumayabilirim.. Benim kileri işitecek meleklerim yok demek ki...
Rabbim sizlere hayırlı evlatlar versin ben köpegimin ölmesini bekleyecegim bu durumda..
Bu ay nasip değilmiş demek ki tüp bebek canımKizlar doktordan geliyrm tup bebek tedavisine baslayamadim kist olusmus...uzuldum.ama bu ay hayirlisi degilmis demek ki
hayırlısı olsun canm tedavi mi başladı şimdi gidişat nasıl olucakmısKizlar doktordan geliyrm tup bebek tedavisine baslayamadim kist olusmus...uzuldum.ama bu ay hayirlisi degilmis demek ki
Yok ben dua okuma demedim canım.
Kimin duası kabul olur Allah bilir.
Şuan o köpek napılır bilmiyorum
Almadan önce çok araştırılması lazımdı belkide.
Ben bildiklerimi söylemek zorundayım canım
Yarın Rabbimiz bana niye söylemedin bildiğini dememesi için.
Kizlar doktordan geliyrm tup bebek tedavisine baslayamadim kist olusmus...uzuldum.ama bu ay hayirlisi degilmis demek ki
Ilac vermedi bir sonraki ay gel kaybolabilir dedi..sogan kuru uyguluycam bu ay insallah iyi gelirhayırlısı olsun canm tedavi mi başladı şimdi gidişat nasıl olucakmıs
Ayni anda ikimizin de aklindan sogan kuru gecip yazmisiz canimHayırlısı olsun canım bir daha ki ay nasip olur inşallah...
Belki kistlerin için soğan kürü uygulaya bilirsin etkili oldugunu çok duydum.
inşallah canm artık güzel haberler vermeye baslarız inşallah birbirimizeIlac vermedi bir sonraki ay gel kaybolabilir dedi..sogan kuru uyguluycam bu ay insallah iyi gelir
Ilac vermedi bir sonraki ay gel kaybolabilir dedi..sogan kuru uyguluycam bu ay insallah iyi gelir
Ayni anda ikimizin de aklindan sogan kuru gecip yazmisiz canim
eğer geçmezse kist 1 ay doğumkontrol hapı kullandırıp transfere alıyolar canım bilgin olsun.
Evet canımmuhakkak uygula ve muhakkak günde 3.4 tane kuru incir ye.. Yumurta kalitesine iyi geliyor.. Hatta yumurtaların toplanana kadar devam et yemeye canım..