• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Aaaaa aa benim duamı ne ara okudunuz maşallah, Allah okuyandan okumayandan razı olsun dualarımızı kabul etsin,bizlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tez vakitte... Bugün dra gittim malum 3. günüm hastalığın herşey normal ilaça devam dedi Allahım yardım etsin hepimize inşallah bu ay çok güzel haberler verelim birbirimize.

evet ben yemedim aklıma gelmemişti aslında ama çevreden duydum kuru incir yumurta kalitesini arttırıyormuş.kesinlikle ye transfer sonrası da aklında bulunsun ananas ve kabak çekirdeği ye tutunmaya iyi gelio diyolar
Insallah canim bunlari uygulamaya caliscam...Rabbim insallah dertlerimize derman olur...

evet ben yemedim aklıma gelmemişti aslında ama çevreden duydum kuru incir yumurta kalitesini arttırıyormuş.kesinlikle ye transfer sonrası da aklında bulunsun ananas ve kabak çekirdeği ye tutunmaya iyi gelio diyolar

Bilmiyorum sanırım nasip olmuyor hahahha
Benim kuzenim 29 yaşında menapoza girdi.. 3 yıl uğraştı 2 tüp yaptı olmadı.. arada 1 yumurtası oluyordu iste o kadar.. Sonra bol bol incir kürü yaptı o .. 2 -3 ay kadar akabinde 3.tüp bebek tedavisi için kontrole gittinde doktor 1 yumrtan var istersen bunu değerlendir ama relg olunca tedaviye başlarız demişti.. Ohafta pek çalışmışlar 1 yumurta ile ikizleri oldu doğal yollarla :)
Rabbim nasip edecekse elbet bir şeyleri vesile kılıyor canım..
Bende hiç sevmiyorum inciri ve tedavilerden dolayı oluşan bi kistim var ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor pek yoruldum..

Aaaaa aa benim duamı ne ara okudunuz maşallah, Allah okuyandan okumayandan razı olsun dualarımızı kabul etsin,bizlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tez vakitte... Bugün dra gittim malum 3. günüm hastalığın herşey normal ilaça devam dedi Allahım yardım etsin hepimize inşallah bu ay çok güzel haberler verelim birbirimize.

Amin canım inşallahh...

Insallah canim bunlari uygulamaya caliscam...Rabbim insallah dertlerimize derman olur...

inşalllah canımm...hayırlısı ile en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize....Rabbim yardımcımız olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah...hepimizi annelik duygusuyla taçlandırsın en kısa zamanda ALLAHIM ....

Bilmiyorum sanırım nasip olmuyor hahahha
Benim kuzenim 29 yaşında menapoza girdi.. 3 yıl uğraştı 2 tüp yaptı olmadı.. arada 1 yumurtası oluyordu iste o kadar.. Sonra bol bol incir kürü yaptı o .. 2 -3 ay kadar akabinde 3.tüp bebek tedavisi için kontrole gittinde doktor 1 yumrtan var istersen bunu değerlendir ama relg olunca tedaviye başlarız demişti.. Ohafta pek çalışmışlar 1 yumurta ile ikizleri oldu doğal yollarla :)
Rabbim nasip edecekse elbet bir şeyleri vesile kılıyor canım..
Bende hiç sevmiyorum inciri ve tedavilerden dolayı oluşan bi kistim var ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor pek yoruldum..

İşte Rabbim ol diyince oluyor...Allah'tan umut kesilmez...aslında yılmamak lazım...ne kadardır beklemedesin canım sen

D Deborah26 canım duan bitti..
Rabbim sana hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin..
Amin canım hepimize inşallah çok teşekkür ederim,dün iş çok yoğundu masama bile oturamadım önceki günde toplantı hazırlıkları derken kendimi görmemeişim. Olsun en güzel dua başkasından habersiz alınanmış buda böyle olsun:)

İşte Rabbim ol diyince oluyor...Allah'tan umut kesilmez...aslında yılmamak lazım...ne kadardır beklemedesin canım sen

5 yılı geçti canım.. Umutsuz olmuyor tabii o hep yenileniyor... Ama çok yorgun hissediyorum kendimi artık.. Madden ve manen yorgunum sanırım.. Unutmak istiyorum aslında ama oda mümkün olmuyor.. Napim diyorum demek benim kaderimde çocuk yok diyorum ama umut peşimi bırakmıyor.. Öyle bir döngüler içinde günler geçiyor..

Kızlar bi kaç gündür işler yoğun dünde hiç giremedim, evde hayvan beslemeyle ilgili konular geçmiş benim ailem tam bir hayvan severdir, kuş, köpek, kaplumbağa hepsini besledik. Bazı konularda sizin kadar bilgili olmadığımdan kesin yargılara bağlayamam zaten haşa Allahtan başka kimsede kesin diyemez. Ama ben şöyle düşünüyorum onlarda can taşıyor,bizler gibi yemek içmek kolay değil bulurlarsa yiyorlar,kuru yer bulurlarsa uyuyorlar,kötü insanların zulmüne uğruyorlar,hasta oluyorlar acı çekiyorlar aç kalıyorlar söyleyemiyorlar. Ben elimden geldiğince sokaktaki hayvanlara mama ve yemek veririm, temizliğe dikkat ettikten sonra evimizi ve hayatımızıda paylaşmamış gerek diye düşünüyorum,zira bu dünya sadece biz insanlar için yaratılmadı...

5 yılı geçti canım.. Umutsuz olmuyor tabii o hep yenileniyor... Ama çok yorgun hissediyorum kendimi artık.. Madden ve manen yorgunum sanırım.. Unutmak istiyorum aslında ama oda mümkün olmuyor.. Napim diyorum demek benim kaderimde çocuk yok diyorum ama umut peşimi bırakmıyor.. Öyle bir döngüler içinde günler geçiyor..

Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah canım..Rabbim hepimize tez vakiitte nasip etsin.. 'kulum istesin ben veriyim demiş Rabbim ümidi kaybetmeden isteyelim...olumsuz düşünmemek lazım aslında ama bazen bende de oluyor işte....çevremde ilk denemede olan okadar çok kişi varki görünce daha da içime oturuyor...ama ben inanıyorum olacak ne olursa olsun bu duygudan kendimi asla mahrum etmicem bırakmıcam sen de bırakma ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Buda bizim kızımız sofi:)

Eklentiler

• 11358672_10153396171478377_1992548347_n.webp
    11358672_10153396171478377_1992548347_n.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 53
Ama daha 2 gün önce bana sen moral veriyodun ne oldu? Hayat bu arkadaşım bizim dur yoruldum yada bit deme şansımız yok maalesef...Biz yazılanı yaşıyoruz ve nefes alıyoruz çok şükür sağlığımız yerinde, umutsuz olmamak gerek. Dua edip beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor. Yarın ne olacağını kimse bilemez o yüzden yaşayarak görücez hepsini, Allah bizede nasip etsin, her yeni gün, yeni ay yeni umut ;)

Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah canım..Rabbim hepimize tez vakiitte nasip etsin.. 'kulum istesin ben veriyim demiş Rabbim ümidi kaybetmeden isteyelim...olumsuz düşünmemek lazım aslında ama bazen bende de oluyor işte....çevremde ilk denemede olan okadar çok kişi varki görünce daha da içime oturuyor...ama ben inanıyorum olacak ne olursa olsun bu duygudan kendimi asla mahrum etmicem bırakmıcam sen de bırakma ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Ama daha 2 gün önce bana sen moral veriyodun ne oldu? Hayat bu arkadaşım bizim dur yoruldum yada bit deme şansımız yok maalesef...Biz yazılanı yaşıyoruz ve nefes alıyoruz çok şükür sağlığımız yerinde, umutsuz olmamak gerek. Dua edip beklemekten başka elimizden bişey gelmiyor. Yarın ne olacağını kimse bilemez o yüzden yaşayarak görücez hepsini, Allah bizede nasip etsin, her yeni gün, yeni ay yeni umut :KK66:

Amin kızlarr rabbim yalnız bırakmasın bizi...
Umudumu hiç kaybetmedim.. İSyan da etmedimm.. Ama insanın bazen bogazına o düğüm yerleşmiyor değil.. İnsanız en nihayetinde ... Dilerimm kimse çok beklemeden anne olur.. Rabbimm yazmadıysa da dualarımızla bizi affetsin ve nasip etsin inşallah.. Sağ olun iyi ki varsınızz

5 yil gecti benim de..her ay umutlaniyrm...bir yandan uzuluyrz agliyoruz bir yandan da tedavilere devam ediyoruz...dualarimiza sarilalim ruhumuz oyle rahatliyor..insallah birbirimize guzel haberler veririz.. Rabbimden umudumuzu kesmeyelim

5 yil gecti benim de..her ay umutlaniyrm...bir yandan uzuluyrz agliyoruz bir yandan da tedavilere devam ediyoruz...dualarimiza sarilalim ruhumuz oyle rahatliyor..insallah birbirimize guzel haberler veririz.. Rabbimden umudumuzu kesmeyelim

Amin canım inşallahh... Güzel haberler vermek nasip olsunn... Rabbim vermeyecek olsa aklımıza kalbimize koymazdı elbet..

selam kızlar, biraz geç oldu ama Hayırlı Cumalar... Rabbim Cuma hürmetine dualarımızı kabul edip isteyen herkese tez vakitte hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallaahhhhh :KK68::KK68::KK200:

kizlar toplu aliyomuyduk yoksa almama karari mi almistik sayfalar cok ilerliyor listeyi giremiyorum bazen her yazilanida okuyamiyorum :) toplu alabiliyormuyduk

Back
X