Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar insan yumurtlamayı kendi başına hissedebilir mi yani bi belirti olur mu sanki adet olacakmışım gibi his var bide hamile kalabilmek için coraspin kullanan varmı aranızda
Canım ben hissediyorum kasıklarımda ağrı oluyo ve şeffaf uzayan akıntı oluyoKızlar insan yumurtlamayı kendi başına hissedebilir mi yani bi belirti olur mu sanki adet olacakmışım gibi his var bide hamile kalabilmek için coraspin kullanan varmı aranızda
Kocanın üstüne atlaCanım bazı kişiler hissediyor. Bende kendimde olan ve araştırdığım bazı belirtileri yazayım.
*Yumurtlama zamanı yani yumurtanın çatlamasına bağlı döllenme zamanı yaklaşık 12-16 saat arası sürüyor.
*Çatlama zamanı genelde iki adet arasındaki zamanın tam ortası oluyor. Bu yüzden adetten önceki 14. günün öncesi ve sonrası değerlendirilmeli.
*Akıntının arttığı dönem yumurtlama zamanıdır. Şeffaf ve yumurta akının biraz daha sıvı hali görüldüğü zaman döllenmeye en elverişli zamandır.
*Bazı kişilerde yumurta çatlayacağı zaman kasıklarda( göbek deliğinin 4 parmak kadar altında sağ veya solda) hafif batma şeklinde ağrı olabilir.
Bu belirtiler olursa kocanın üstüne atla canım.Hiç affetme![]()
Canim ben yumurtlamami akintimdan anliyorum uc gun suruyor . Corasprin kullaniyorum bende hasimato tiroidi var dpktorum buKızlar insan yumurtlamayı kendi başına hissedebilir mi yani bi belirti olur mu sanki adet olacakmışım gibi his var bide hamile kalabilmek için coraspin kullanan varmı aranızda
Canim ben akintimdan biliyorum iki gun suruyor akintim.corasprinde kullaniyorum iki ay once verdi doktorum bende hasimato tiroidi var bu da kanda pihtilasma yaparmis buna engel olsun diye gunde bi tane aLiyorumKızlar insan yumurtlamayı kendi başına hissedebilir mi yani bi belirti olur mu sanki adet olacakmışım gibi his var bide hamile kalabilmek için coraspin kullanan varmı aranızda
ahahah güldurdin beni canim hic affetmeCanım bazı kişiler hissediyor. Bende kendimde olan ve araştırdığım bazı belirtileri yazayım.
*Yumurtlama zamanı yani yumurtanın çatlamasına bağlı döllenme zamanı yaklaşık 12-16 saat arası sürüyor.
*Çatlama zamanı genelde iki adet arasındaki zamanın tam ortası oluyor. Bu yüzden adetten önceki 14. günün öncesi ve sonrası değerlendirilmeli.
*Akıntının arttığı dönem yumurtlama zamanıdır. Şeffaf ve yumurta akının biraz daha sıvı hali görüldüğü zaman döllenmeye en elverişli zamandır.
*Bazı kişilerde yumurta çatlayacağı zaman kasıklarda( göbek deliğinin 4 parmak kadar altında sağ veya solda) hafif batma şeklinde ağrı olabilir.
Bu belirtiler olursa kocanın üstüne atla canım.Hiç affetme![]()
Aaa hashimoto tiroid bendede var.3 yildir ilac kullaniyorum.Ama ilk defa duydum kan pihtilasmasi yaptigini..Canim ben yumurtlamami akintimdan anliyorum uc gun suruyor . Corasprin kullaniyorum bende hasimato tiroidi var dpktorum bu
Canim ben akintimdan biliyorum iki gun suruyor akintim.corasprinde kullaniyorum iki ay once verdi doktorum bende hasimato tiroidi var bu da kanda pihtilasma yaparmis buna engel olsun diye gunde bi tane aLiyorum
Allah hepinizden razi olsun tum dualarinizi kabul etsin hayirlisiyla cifter cifter bebeler nasip etsin emi... Hattta biri kiz biri erkek olsun..SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>@CGPBAS DERYA arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....
2=ELMİRASU............. ........ ....200
3=YASEMİN............................150
4=DAMLA_22...............................300
5=ZEYNEB21........ ............200![]()
6=TUBATESBİH......................200
7=Elifahsen02.................... ..300
8=DEBORAH26.......................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES....................200+100
11= CGPBAS DERYA.................. 200+100
12=AYSEYIGIT1453.................300
13=TUUBA84........................200![]()
14=DAMLA2015.........................200
15=ARZM61...............................250
16=OZNUR65..............................200
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=SEVMKEE.............................300
19=FIRDEVSCANSU...............200![]()
20=MELTEM2012.........................250
21=MIHRIMAH00................150![]()
22=KANIKEY.............................250
23=ZEYNEPCE90......................200![]()
24= IRMAK10...............................300
25=RUKALL ..................................200
26=ENFAL97................................250
27=Embie.......................150
28=UMUTTTTT.............................250
29=TSEFEM28............................300
30=MAJESTELERİ........................200
31=KİMYAGER1508....................250
KALAN.......................0
**listemiz kapalıdır**
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ
Oyleymis canim bende kimsede duymadim baska ama iki aydir adetim cok az geliyodu bu ay dogruduzgun oldum cunku asprini bu ay daha duzenli kullandim artik aksatmiycam . Peki sen hasimatodan ne kadar sonra gebe kaldin yani ilac kullanmaya basladiktan ne kadar sonraAaa hashimoto tiroid bendede var.3 yildir ilac kullaniyorum.Ama ilk defa duydum kan pihtilasmasi yaptigini..
Iste ilaci 3 yildir kullaniyorum.Evlenelide 1.5sene oldu cnm.4 gun 100 mg 3 gun 75 mg aliyorum.Oyleymis canim bende kimsede duymadim baska ama iki aydir adetim cok az geliyodu bu ay dogruduzgun oldum cunku asprini bu ay daha duzenli kullandim artik aksatmiycam . Peki sen hasimatodan ne kadar sonra gebe kaldin yani ilac kullanmaya basladiktan ne kadar sonra
evet canim oyleymis tiroidi ogrendigim ay prolaktinde yuksekti onun icinde ilac kullandim simdi normal . Yani sunu ogrenmeye calistim canim sen ne kadar surede gebe kaldin ben bi kere gebe kaldim sonra dusuk pldu bir sene oldu bidaha gebe kalamadim tshim normal ama hala korkuyorum o mu engel oluyor diye. Sende engel oldumu tiroidIste ilaci 3 yildir kullaniyorum.Evlenelide 1.5sene oldu cnm.4 gun 100 mg 3 gun 75 mg aliyorum.
Ama dikkat et tiroid sorunu prolaktini yukseltiyor gebeligi engelliyor oda. Hic baktirdin mi
Peki canim sen.neden kullaniyorsun corasprini doktor mu onerdiHerkese teşekkürler kızlar cevaplar için ama benimki adet olacam gibi sanki bazen kontrol ediyorum acaba oldum mu diye bugün tam 14. Günüm Rabbim yardim etsin bu ay burayı kesfetmeseydim kafayı yerdim heralde aylardır coraspin kullanıyorum doğru düzgün temizlik bile yapamiyorum aman olursa bisi olmasın diye 6 aydan fazla folik asit kullandım doktor artik kullanma dedi felan filan Allahım yardim etsin ama baya yıpratıcı Rabbim inşallah bu ay verir emeklerimiz boşa gitmez
Daha ne olsun bukadar guzel dualarin ustune ama inşallah guzel haberlerini aliriz inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin:):):)Allah hepinizden razi olsun tum dualarinizi kabul etsin hayirlisiyla cifter cifter bebeler nasip etsin emi... Hattta biri kiz biri erkek olsun..) cok seymi istedim yooo iyidir iyi sirin mi sirinmi sirin biri kiz biri erkek nasip etsin...etsin daha ne olsun
)
Banada doktorlar engel dedi ilkten tsh gebelik icin 1.5 veya 2 seviyesinde olmaliymis.Benimki 3tu normaldi ama gebelige uygun degildi.Ilac mg.yukseltildi.Sonra adetin 3.gunu testlerinde prolaktin yuksek cikti.Ilac kullandim o ay hamile kaldim gecen sene haziranda.Kanda cok dusuk cikti betahcg 5 gun sonra da kanamam geldi.Kimyasal gebelik denildi....evet canim oyleymis tiroidi ogrendigim ay prolaktinde yuksekti onun icinde ilac kullandim simdi normal . Yani sunu ogrenmeye calistim canim sen ne kadar surede gebe kaldin ben bi kere gebe kaldim sonra dusuk pldu bir sene oldu bidaha gebe kalamadim tshim normal ama hala korkuyorum o mu engel oluyor diye. Sende engel oldumu tiroid
Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah benimkide iki aydir 1.5ta seyrediyor dort kez klomen kullandim olmadi ne bilim nasip isi asilama yaprik dun bakalim sonuc ne olacak saol canim versigin bilgiler icinBanada doktorlar engel dedi ilkten tsh gebelik icin 1.5 veya 2 seviyesinde olmaliymis.Benimki 3tu normaldi ama gebelige uygun degildi.Ilac mg.yukseltildi.Sonra adetin 3.gunu testlerinde prolaktin yuksek cikti.Ilac kullandim o ay hamile kaldim gecen sene haziranda.Kanda cok dusuk cikti betahcg 5 gun sonra da kanamam geldi.Kimyasal gebelik denildi....
Sonraki aylarda sadece tiroid icin ilac ictim.Yumurta takibine gittim.Sorunsuz buyuyup catliyordu ama tutmuyordu.Birde ben eşimin isinden dolayı afedersin yum gunlerimi cok denk getiremiyodum.Sonra Nisan basi baska doktora gittim klomen kullandim ve Rabbim nasip etti cok sukur.Bazi doktorlar tiroid engel diyor ama tsh 1.5 ise engel ortadan kalkiyor.Bide tabi vucudun dengesiymis tiroidi dusurmeye calisirken prolaktin yukselirmis.Onada dikkat etmek lazim.Mesela onu yukselten yiyeceklerden uzak durmaya calis yani hic yeme demiyorum ama az ye.Dereotu,beyaz uzum,kuru incir,roka.Aklimda kalanlar canim.
Evet canım kan pıhtılaşması varPeki canim sen.neden kullaniyorsun corasprini doktor mu onerdi
Çok güzel leziz sofralarınız olsun inşallah orada Rabbim en yakın zamanda bide çocukla taçlandırsın mutluluğunuzu[/QUOTE]OTE="ayseygt1453, post: 41277186, member: 624205"]Kizlar avatar resmim nasil mutfagimizin bir kosesi ...