Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynıyız inşallah bu ay aynı anda hamile haberini veririz.Aa ayniymisiz ikimizde insaallah canim artik cekilmiyor yalnizlik vallahi sana bana butun arkadaslara tez vakitte nasip etsin Allahim
Bende diycektim eses kimseyi kaçırmaz bişeymi oldu bundan önceki kişinin duasınada katılmayınca200 yaz in kizlar yeni gordum
aynen canim hizli ilerlemişsiniz maşallahBende diycektim eses kimseyi kaçırmaz bişeymi oldu bundan önceki kişinin duasınada katılmayınca
Ay bende gurbetteyim ya sen nerdesin canim.her zaman dualarimdasiniz...Insallah bu ay hamis haberleri duyariz bolbolBir yil sekiz ay oldu canim evleneli evet bemde erkenden iciyorum alistim zaten artik sende hamilesin biz gibilere dua et bizde alalim giluzel haberler canim hamilelerin duasi daha cabuk kabul olur derler. Artik cok istiyorum bende ailemden uzaktayim tek basimayim gelsin bana yoldas plsun istiyorum![]()
inşallah canım ben istanbuldayım . gurbet zor her an her dk özlüyor insan aklı hep ailesinde oluyor..Ay bende gurbetteyim ya sen nerdesin canim.her zaman dualarimdasiniz...Insallah bu ay hamis haberleri duyariz bolbol
Keske bende istanbulda olsam ailem orda benimdeinşallah canım ben istanbuldayım . gurbet zor her an her dk özlüyor insan aklı hep ailesinde oluyor..![]()
sen nerdesin peki canımKeske bende istanbulda olsam ailem orda benimde![]()
damla 2015 ,
whiterose00 kızlar sizi bekilyoruz akşama kadar okuyun da akşam doğru yeni kişiye geçelim...
Allah razi olsun canim benimm butun arkadaslarin agzina yuregine saglik...inşallah tez zamanda hamis olup alırız miniklerimizi kucagimiza rabbimiz hayirli kilsin saglikli evlatlar nasip etsin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin amin insallah :):):)ayseygt1453 Duan bitti arkadaşım Allah kabul etsin,en kısa zamanda evladına kavuşman umuduyla..
Bnde katılmak istiyorumCanım sayfa 875 te biri vardı katılmak isteyen görmedin sanırım
Canım 2 kisi diye tahmin ediyordum hafta sonu olduğu icin sen 300 er okuyosun değilmi herkese?Bugun uc kisiye mi okunacak ona gore okuyayim ogreneyimde bugun.pek giremiyorum