- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende rahim filmi çektirdim sonuçlar iyi çıktı. Rahim ters falan denmedi. Olsa filimde görürlerdi dimi. Bizdede sebepsiz olmuyo acaba bişeyimi bulamıyorlarGunaydin canim ben daha önce hem kendi doktoruma hem de başka bir tüp bebek merkezine gitmistim bisey söylenmemişti. Sonra bu gittiğim doktoru çok arastirdim. Hem rahim filmine bakti hem 4 boyutlu ultrasyonla rahmime bakti söyledi. Hatta bana ve eşime de gösterdi. Birde normal rahmin olmasi gereken seklini gosterdi zaten oradaki farki gorebildik.
Canım inşallah adet olmazsınhayırlı gunler arkadaslar benım duam bıtmıs allah razı olsun herkesten ve rabbım her kesın gonlune gore versın ınsallah.bu arada ben uzun sure gıremedım sehırdısındaydım arada gırıp takıp edıyordum ama benım telefondan mesaj yazılmıyor o yuzden yazadım ama valla cok ozledım sızlerı ve bıde benım adetıme 2 gun kaldı bakalım artık hayırlısı ınsallah
İnşallah tutar canıminşallah güzel şeyler olur canım...bende 5 gün gecikmeyle adet oldum son kez klomen kullanacağım bu 3. olacak inşallah tutarda iğneye gerek kalmaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Şu anda listemiz kapalı ama bir hafta sonra falan biter duamız ozaman ekleyelim seni olurmu sende takipte ol, 7000adet duayı bölüşüp okuyoruz sırayla.Allah yardımcın olsun, beklemek zor hepimizin durumu aynı...Kızlar bende katılmak istiyorum ama ne okuyacağım, nasıl bir yol izliyorsunuz bilmiyorum bana anlatır mısınız kızlar
Olur tabi canım. Takipteyim inşallah. Amin amin canım amin. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese içinde de bize hayırlısıyla sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallahŞu anda listemiz kapalı ama bir hafta sonra falan biter duamız ozaman ekleyelim seni olurmu sende takipte ol, 7000adet duayı bölüşüp okuyoruz sırayla.Allah yardımcın olsun, beklemek zor hepimizin durumu aynı...
canım benimde rahim filmim iyi çıktı tüpler , rahim falan. herşey açıktı iyiydi. daha önce gittiğim doktorlarda temiz bişey yok dediler. ama bu doktor rahmin sol kısmında içeri doğru kavis var dedi ve gösterdi. hakikaten ben bile farkettim.Bende rahim filmi çektirdim sonuçlar iyi çıktı. Rahim ters falan denmedi. Olsa filimde görürlerdi dimi. Bizdede sebepsiz olmuyo acaba bişeyimi bulamıyorlar
Adet söktürücü ile nasıl adet olmadın ki hala. Doktora gidecekmisin
Dra sorsana canım biraz yüksek sanki.Kızlar 3163 çıkmış sonuc
Dra sorsana canım biraz yüksek sanki.
Aaa öylemi Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi yaa.canım benimde rahim filmim iyi çıktı tüpler , rahim falan. herşey açıktı iyiydi. daha önce gittiğim doktorlarda temiz bişey yok dediler. ama bu doktor rahmin sol kısmında içeri doğru kavis var dedi ve gösterdi. hakikaten ben bile farkettim.
Bence 12 gün gelmeye başladıysa 13. Gün yada 14. Gün çatlar.Kızlar dun 12. Gunumdu yoğun akıntı gelmişti şeffaf bugünde geliyor az biraz ama yinede var bugünde degerlendirsemmi hic bu kadar olmamıştı kaçırmaktan korkuyorum dun degerlendirmistik