- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
Evet malesef kalp atisini duyamadi bebegin gelismedigini soyledilerYanlış değilsem zahidem70 bebeğini kaybetmiş diğer forumda okudum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesef kalp atisini duyamadi bebegin gelismedigini soyledilerYanlış değilsem zahidem70 bebeğini kaybetmiş diğer forumda okudum
meltem2012 duan bitti arkadaşım Allah kabul etsin,listede hamilelerin arasında kaldın tez zamanda sana da bulaşsın inşallah :)
Baharcim tebrik ederim hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...benim 2386 da kese gorunmustu...Seninde kese gorunur insallah hatta nokta kadar minigi bile gorebilirsin
Maşallah canım ya nasıl sevindim bilsen ne zamandır istiyordunCanımm Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bu gece uyuyamadım biliyor musunuz.
gece saat 2 ye geliyordu salona gidip orada uyuya kalmışım.
Allahım kurban olduğum herşeyin hayırlısını versin bizlere.
RAbbim isteyen herkeslere nasip etsin. kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Gttim yasemincm bu ay olumsz olmasi daha dogrusu ilk defa yumurtanin olusup catlamasi sonucu tutmayisindan moralim yerle birdi..doktorada artk istemeye istemeye gttim doktor bakti iste napalm dedi bende bilmiyorm dedim sana tavsiyem biraz moralini topla az braz kafani dagit snra tedaviye devam edelm dedi zatn bu moralle devam etsek cok pozitif bi sonuc alacagimizi düsünmüyorm dedi bnde iyi olr ramazandan snra görüselm dedm..agustos gibi tekrar gidicm cok bunaldm yoruldm..kendmi tükenms gibi hssediyorm
Canımm Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bu gece uyuyamadım biliyor musunuz.
gece saat 2 ye geliyordu salona gidip orada uyuya kalmışım.
Allahım kurban olduğum herşeyin hayırlısını versin bizlere.
RAbbim isteyen herkeslere nasip etsin. kucaklarımıza almayı nasip etsin.
ayy masallah ya dualarimiz kabul oluyor Allahin izniyle. Allah tamamina erdirsin bizler için de dua etdua kardeşlerim merhaba
bende cumartesi hamile olduğum haberini aldım szilerlerde paylaşmak istedim.Sizlerin duasının çok etkili olduğuna inanıyorum.Şu an değerim çok düşük,umarım yükselir.Cumartesi tekrar test yapılacak.Mutluluk şaşkınlık ve korku hepsini bir arada yaşıorum.Darısı en en kısa zamanda sizlerin başına inşallah hepinizden güzel haber almak dileği ile
Gttim yasemincm bu ay olumsz olmasi daha dogrusu ilk defa yumurtanin olusup catlamasi sonucu tutmayisindan moralim yerle birdi..doktorada artk istemeye istemeye gttim doktor bakti iste napalm dedi bende bilmiyorm dedim sana tavsiyem biraz moralini topla az braz kafani dagit snra tedaviye devam edelm dedi zatn bu moralle devam etsek cok pozitif bi sonuc alacagimizi düsünmüyorm dedi bnde iyi olr ramazandan snra görüselm dedm..agustos gibi tekrar gidicm cok bunaldm yoruldm..kendmi tükenms gibi hssediyorm
askiminaskiyim canm snin adinada cok sevindm Allah anali babali büyütsn bizlerede hayrlisiysa nasip etsn..
zahidem70 canm sanada Allah sabir versn cok üzüldm snin adinada
Adimin etiketlenmis oldugunu görünce foruma bi geldm bi güzel bi kötü haber aldminsallah diger hatunlar iyilerdr :) hepinizi cok öpüyorum
![]()
ayy masallah ya dualarimiz kabul oluyor Allahin izniyle. Allah tamamina erdirsin bizler için de dua et
Ayşe'm hoşgeldin canımLISTEDE HAMISLER COGALMIS KIZLAR GOZUNUZ AYDIN ....
BIZLEREDE NASIP ETSIN YARADAN...
YASMIN TATLIM NASILSIN GORUSMEYELI???
YASMINIM LISTE BASA DONUNCE DUA AYNIYSA KATILMAK ISTERIM RAMAZANDA BERABER OLALIM...
Cerencim çok sevindim inşallah değerlerin hızla yükselir,sağlıkla kavuşursun bebeğine canım...dua kardeşlerim merhaba
bende cumartesi hamile olduğum haberini aldım szilerlerde paylaşmak istedim.Sizlerin duasının çok etkili olduğuna inanıyorum.Şu an değerim çok düşük,umarım yükselir.Cumartesi tekrar test yapılacak.Mutluluk şaşkınlık ve korku hepsini bir arada yaşıorum.Darısı en en kısa zamanda sizlerin başına inşallah hepinizden güzel haber almak dileği ile
Aaaa ceren ne güzel haber bu.dua kardeşlerim merhaba
Canım benimde adet günüm cumartesi ama klomen den dolayı gecikecek galibaGttim yasemincm bu ay olumsz olmasi daha dogrusu ilk defa yumurtanin olusup catlamasi sonucu tutmayisindan moralim yerle birdi..doktorada artk istemeye istemeye gttim doktor bakti iste napalm dedi bende bilmiyorm dedim sana tavsiyem biraz moralini topla az braz kafani dagit snra tedaviye devam edelm dedi zatn bu moralle devam etsek cok pozitif bi sonuc alacagimizi düsünmüyorm dedi bnde iyi olr ramazandan snra görüselm dedm..agustos gibi tekrar gidicm cok bunaldm yoruldm..kendmi tükenms gibi hssediyorm
askiminaskiyim canm snin adinada cok sevindm Allah anali babali büyütsn bizlerede hayrlisiysa nasip etsn..
zahidem70 canm sanada Allah sabir versn cok üzüldm snin adinada
Adimin etiketlenmis oldugunu görünce foruma bi geldm bi güzel bi kötü haber aldminsallah diger hatunlar iyilerdr :) hepinizi cok öpüyorum
![]()
Cerencim çok sevindim inşallah değerlerin hızla yükselir,sağlıkla kavuşursun bebeğine canım...
Canım bişey kullandın mı bu ay klomen falan yada yumurta takibi yaptırdınmıÇok sağol canım benim henüz çok yeni değerim yükselir inşallah.Dua etmezmiyim Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu tez zamanda inşallah.