- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
Anladım canım inşallah bide oğlun olur insan kaç olursa olsun çok yıpranıyor ben aklımdan çıkaramıyorum nedense beynin takıldı başka bi şey düşünmeme izin vermiyo inşallah olur ya bu ay çok istiyorum nolur birbirimize dua edelim de tutsun bir an önce gelsin bebişler[/QUOTE]tsetme60153 .!.:Canim allah bagislasin evladini rabbimiz ikinciyide nasip etsin inşallah tez zamanda hayirli haberlerini aliriz inşallah...canim benimde iki Kizim var büyüğü 16 küçüğü 11 yasinda onlarda hic durmuyor kardeşdiye diye bizde bir yildir üçüncüyü bekliyoruz bende yumurta tembelliği var Esimden sperm testi istedi doktor iğne tedavisi uygulamak için bana Esim vermeyince doktor tedaviye baslamafi bende dualarla mucizemi bekliyorum Esim olursa olur dedi hayirlisi allahtan ...inşallah minigin gelir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canim dua etmem mi ediyorum tabi sayisiz birsuru okuyorum tüm isteyenlere bagisliyorum namazda da dua ediyorum allahim kabul etsin inşallah hayirli kilsin miniklerimizi hayirlisi allahtan :) indallahda gelecek