Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuHz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET; HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
"La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim"
“Bütün güç ve kuvvet, yalnızca en Yüce ve en Büyük olan Allah’ın (c.c.) yardımıyla elde edilir.”
1000 TANE TESBİH ETTİM DÜN.. BUGÜNDE ÇEKECEĞİM HEPİMİZ ADINA İNŞALLAH..
El-Mücib: kullarının duasını kabul edip, cevap veren.
İsmin zikri (55) adettir. Zikir saati Müşteri, günü Perşembe’dir.
Sabah erken güneş doğarken ve ikindi namazı sonrası okunabilir. Gece okumalarında akşam namazı sonrası okunabilir. Gece okumalarında akşam namazı sonrası ve akşamdan 6 saat sonra yani gecenin tam yarısı okunur.
El-Musavvir: Her varlığa en uygun şekli veren, farklı suretlerde yaratan, tasfir eden, şekillendirip biçimlendiren..
İsmin zikri (336) adettir. Zikir saati Pazartesi Ay’dır.
Pazartesi ay saati ise, güneş doğarken ilk saatlerde 01.00 ve 08.00 yaklaşık ikindi namazı sonrasıdır. Gece okumalarında ise tam saat 06.00’da yani gecenin tam yarısındadır.
El-Bari: Mahlukatı, hiç yoktan, örneksiz olarak yaratan, aza ve cihazlarını birbirine uyumlu yapan demektir.
İsmin zikri(213) adettir. Zikir saati Güneş’tir (Pazar).
Pazar günü güneş saati sabah güneş doğarken ve ikindi namazı sonrasındadır.
El-Halık: Her şeyi yoktan var eden, yaratan. Her şeyin varlığını ve yaşadığı sürece görüp geçireceği halleri, olayları önceden tespit edip ona göre ortaya çıkaran, meydana getiren demektir.
İsmin zikri (731) adettir. Zikir saati Güneş’tir (Pazar).
Pazar günü güneş doğarken ilk bir saat ve yaklaşık ikindi namazı sonrası bir saattir.
Ya-Allah(c.c.): Kendisinden başka ilah olmayan, her şeyin gerçek sahibi, yaratıcısı ve kendinden başka ibadete layık olmayan mahlukatın tek mabudu..
İsmin zikri (66) adettir. Güneş saati pazardır. ( nida harfi olan ya:ey eklenerek Ya Allah şeklinde zikredilir.)
GERÇİ ÖNCEKİ SAYFALARDA VAR. HATIRLAMAK AMACIYLA PAYLAŞTIM... KENDİ ZAMANLARI DIŞINDA BU ESMAÜL HÜSNALARIDA TESBİH EDEBİLİRSİNİZ.. İSTEYEN NAMAZLARDAN SONRA 33 KERE BİLE ÇEKEBİLİR.. RABBİM DUALARI ETTİRENDİR.. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH...
Ayyyy amma tesadüf olmuş aynı gün aynı mm de.Bak birbirimizi unutmıyalım:) Bu ahfta ve önümüzdeki haftayı değerlendirelim gün aşırı diyorum sen ne diyosun, ay çok iyiymiş :)
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
OKUYORUZ.
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
OKUYORUZ.
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
OKUYORUZ.
32=RAVZATUĞBA
33=BUDAGEÇERYAHU
34=PAPYONKİLİKLİ
35=ECEHAN
36=BİLGEYAZ
olarak devam edilebilir. Hatta ecehandan sonra sanki biri daha listede olmak istediğini söylemişti ama hatırlayamadım onu. Pazartesi uğramalarını söylemiştik duruma göre ekleyelim...
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
OKUYORUZ.
Allah yardımcın olsun,inşallah bebeğin sana sıkıca tutunur sağlıkla kucağına alırsın.Liste şöyle ilerliyor; 7000 adet duayı (önceden kararlaştırdığımız dua) bölüşüp sıra kimdeyse o kişi için okuyoruz.Duası tamamlanınca bir sonraki arkadaştan deva m ediyoruz. Sabah akşam girip takip edersin duanı alırsın,iki kere üst üste dua almayan kişi listeden çıkarılıyor. Başlayıp ilk kişi için falan okununca daha iyi pekişir.