- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deneyim Embie bellimi olur,belki olacak ve gayet sağlıklı doğuracaksın Allah bilir canım orasını . Dua içinde sıkılma hiç zaten epey kalabalığız şu anki listede bile ortalama 175 düşüyor kişi başına içinde kalmasın oku sen birbirimizi tamamlarız, maşallah çok okuyan arkadaşlarda var.Bu ay o aydır belki:)Kizlar size sorum var.
şimdi benim prolaktinim sınırdaymışya. Ilac da verdi doktor haftada 1 iceyim diye.
dedim bebek calişması olsun mu olsun dedi.
dedi o bana ama ben forumlarda okudum.
prolaktin yuksek iken hamile kalanlarn bebisleri dusuyormua.
bende zaten bu kısmet varken oyle olur
birde eklemek istiyorum. Beni bilen bilir. Ben uni son sınıfım finallerim başladı,çalışıyorum ev isleri falan malum.
ben herkes gibi 300 400 dua edemem. 100-150 ala bilirim. Kimsenin hakkini almak istemem. Fazlasını alırsam cok zorlanacagım okumakta. Hakınızı helal edin canlaŕrrrrr :)
Anladim ama ben bu hafta tasinicam sira baya çok yerleştikten sonra kalan arkadaşlardan devam etsem olabilirmi her gün bi kisiye 7000 tane mi yapiliyo onu anlayamadım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahListedeki sırayı takip ederek duayı bölüşüp sıra kimdeyse ona okuyoruz 7000 adet tamamlanınca sıradaki kişiye geçiyoruz.Hergün mutlaka foruma girip takip etmeli dua almalısınız, iki kere üst üste dua almayan listeden siliniyor maalesef. Başlayınca daha iyi anlaşılır hoşgeldiniz inşallah bu ay beybilerimiz bizimle olacak.
Kızlar perşembe mi başlayacağız? o zamana kadar bende 1 meryem 1 yasin 1 fetih okuyayım ve 500 tane de bizim duamızı çekeyim hepimiz için inşallah.
Allah Kabul etsin inşallahKızlar perşembe mi başlayacağız? o zamana kadar bende 1 meryem 1 yasin 1 fetih okuyayım ve 500 tane de bizim duamızı çekeyim hepimiz için inşallah.
Maşallah listeye yedibin değil yetmisbin okuruz :)SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ ....
2=ELMİRASU............. ........ ....DEVAM
3=YASEMİN............................DEVAM
4=DAMLA_22...............................DEVAM
5=ZEYNEB21........ ............DEVAM![]()
6=TUBATESBİH......................DEVAM
7=EMBİE ....................... ..DEVAM
8=DEBORAH26.......................DEVAM
9=WHİTEROSE00....................DEVAM
10=PORTAKALES....................DEVAM
11= CGPBAS DERYA.................. DEVAM
12=AYSEYIGIT1453.................DEVAM
13=TUUBA84........................DEVAM![]()
14=DAMLA2015.........................DEVAM
15=ARZM61...............................DEVAM
16=OZNUR65..............................DEVAM
17=ASKIMINASKIYIM................DEVAM![]()
18=SEVMKEE.............................DEVAM
19=FIRDEVSCANSU...............DEVAM![]()
20=MELTEM2012.........................
21=KANIKEY.............................
22=ZEYNEPCE90.....................
23= IRMAK10...............................DEVAM
24=RUKALL ..................................
25=ENFAL97.................................
26=ELİFAHSEN02.........................DEVAM
27=UMUTTTTT.............................DEVAM
28=TSEFEM28............................DEVAM
29=MAJESTELERİ.......................DEVAM
30=KİMYAGER1508....................DEVAM
31=ZEYNEP0682.........................YENİ
32=RAVZATUĞBA.........................YENİ
33=BUDAGEÇERYAHU..................YENİ
34=PAPYONKİLİKLİ........................YENİ
35=ECEHAN....................................YENİ
36=BİLGEYAZ...............................YENİ
37=MASCULİN.................................YENİ
38=GUL3737.....................................YENİ
39=SVD1910...................................YENİ
40=EDAASYA...............................YENİ
41=İY9867..........................................YENİ
42=MRYMOGZTRK..............................YENİ
43=PARLAKKARTANESİNİNASKI...........YENİ
44=YAVRUKARTALİM.....................YENİ
KALAN.......................7000
**Listemiz Açıktır*
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ
Evet evet bencede :)Maşallah listeye yedibin değil yetmisbin okuruz :)
Allahım kabul etsin inşallah cumlenize nasip etsin hayirlisiyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz :):):)Kızlar perşembe mi başlayacağız? o zamana kadar bende 1 meryem 1 yasin 1 fetih okuyayım ve 500 tane de bizim duamızı çekeyim hepimiz için inşallah.
Anladim ama ben bu hafta tasinicam sira baya çok yerleştikten sonra kalan arkadaşlardan devam etsem olabilirmi her gün bi kisiye 7000 tane mi yapiliyo onu anlayamadım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah
Allahım su avatarindaki tatlı kız gibi evlat nasip etsin inşallah dualarimdasiniz oguzel kızın yüzü geliyor dua ederken rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahEvet evet bencede :)
Himm anladim cnm ben her gün sayfada aktifim ama hangi ara okurum bilemiyorum ev toparlamaya basladik iki uc gun icinde tasinicaz yerlesme telaşı falan ne ara yaparim bilemiyorum o yüzden dedim bi hafta müsait olamayabilirim diye bu arada ben aşılama ya baslayinca her gün 41 tane fatiha okumuştum niyet için rabbim kabul etti pozitif oldu ama sonlandi maalesef sizleri de bilgilendireyim dedimcanım hergün giremeyecek olan arkadaşlarımız baştan söylüyorlar. mesela diyorsun ki sıradaki 5 arkadaş için 200 aldım diyorsun ve liste sorumluları hemen ekliyor gün geçtikçe.
Insallah sevinclerimiz daim olur rabbim hepimize yardim etsinYeni gelenler hoşgeldiniz aramıza.
Burda dua kardeşiyiz birlikte dertlerimizi en çok ta sevinçlerimizi paylaşacağız inşallah
Canım ya Allah sabır versin sanada pozitif görüp kaybetmek te zor olur.Arkadaşlar merhaba rabbim hepimize evlat nasip etsin Insallah tam olarak ne yapacagiz kim dua okuyacak bilgilendirirseniz sevinirim.benim de ikinci asilamam pozitif oldu ama kürtajla sonuclandi gecen ay gelismedigi icin benide dualariniza eklerseniz çok sevinirim.allah razi olsun cumlemizden bir an önce sevindirsin hepimizi inşallah
Allah razı olsunAllahım su avatarindaki tatlı kız gibi evlat nasip etsin inşallah dualarimdasiniz oguzel kızın yüzü geliyor dua ederken rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim Insallah bi dahakine rabbim kucağıma almayi nasip eder gecen ay kürtaj oldum daha çok yeni bizde hic bi sorun yok iki yillik evliyim 1 senedir falan istiyoruz aşılama yaptık tutmadi ikinci de tuttu doktorum da artik tekrar kendiniz deneyin dedi sadece eşim sertleşme sorunu yasamaya başladı napicam bilmiyorum bu gidişle tekrar aşılama deneyecegim sanirim ama ne zaman hazir hissedicem bilmiyorum sizde sorun var mı rabbim hepimizi sevindirsin insallahCanım ya Allah sabır versin sanada pozitif görüp kaybetmek te zor olur.
İnşallah bi dahaki sefere bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.
Sorun varmı sizde ne kadardır istiyordunuz