hayırlı sabahlar arkadaslar ben gecen gun hasta oldum ve cok kotu moralım bozuldu halada kendıme gelmıs degılım ve ben 7 ay oldu evlenelı ama hıc hamıle kalmadım doktor en son sorun yok dedı sende.ve benım daha once kıstlerım vardı kucuk ben sogan kurude yaptım ama bı yandanda cok stres yapıyorum benım cocugu olmaz dıye korkuyorum benımle aynı gun evlenen kuzenım hamıle kaldı hemen masallah.ama suan cok kotuyum artk doktora gıtmek ıstemıyorum ne olur bana moral verın cok ıhtıyacım var bu ay
Oooooo amann Allah'ım çok kötü bir durummm...
Şaka yapıyorum canım tabii ki
Bir kere senin yerinde olsam şöyle uzanır bi koltuğa orta şekerli bi kahve yapar hayatıma şükrederim..
Daha yeni evli sayılırsın maşallah Allah da bozmasın uzun güzel bir ömrünüz olsun bereket içinde..
Eğer etkenleri bi köşeye koyarsak tek problemin içinde bulunduğun psikoloji olduğunu görebilirsin..
Verende verdirende vermeyende Allah olunca zaten öteye gidemiyor insan..
Yaratılış sebebindendir ki hormonlar zaten anne olmayı susar gibi istiyor.. Zaten bir sağlık etkenin yoksa ne diye kendine etken çıkartıyorsun azıcık kızayım sana...
Önce bulunduğun ana şükretmeye başla tatlım.. Elbet ediyorsundur tabii ama bunu hissetmeni ve ne kadar şanslı olduğunu görmeni isterim...
Ben 6 yıldır evliyim 4 kez tüp yaptım en dipte olduğum zamanlarda dahi Kadınlar Kulübünde okuduğum hayatlardan dolayı hep şükretmem aslında şanslı oldugumu anlamak zorunda kaldım..
Mesela;
40 yaşına gelmiş yeni evlenmiş arkadaşların
tüp bebek için tedaviye başlarken bi anda kanser olduğunu öğrendiğini gördüm...
Kendi arkadaşım dış gebelik geçirdikten sonra meme kanseri olduğunu öğrendi ve yıllardır tedavi oluyor...
Biri 40 yaşında 10.tüpünü denedi ve gene hamile kalamadı.. Eşinde genetik bozukluk var hemde %84
Biri 2 kere tüp yaptı olmadı ama şimdi boşanıyor..
Birinin defalarca tedavi görmesine ragmen saglıklı yumurta elde edemediler...
Vs...Vs...
Yani demem o ki... Hayatta her şey bizim için ve içinde bulunduğumuz durum bir diğerinden iyi olmazken bir diğerinden çok çok iyi.. Ve biz hep bizden kötüleri görerek şükretmek zorundayız...
Çok şükür ki sen hem genç hem de sağlıklısın... O yüzden tavsiyemm asla olumsuzlukları görmemen ve kocanla aşk dolu geceler yaşaman olur.. Ama çocugu düşünmeden!..
Haddi mi aştıysam özür dilerim...
Sağlıcakla kal..