Hergün topiğe uğrayıp duanı almalısın,2kere ust üste dua almayanlar listeden cıkariliyor bilgin olsun.Hoşgeldin...Merhaba listeniz acik mi benide eklermisiniz acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergün topiğe uğrayıp duanı almalısın,2kere ust üste dua almayanlar listeden cıkariliyor bilgin olsun.Hoşgeldin...Merhaba listeniz acik mi benide eklermisiniz acaba ?
Cnm bendede var adenom gebelik için bir engeli oldugunu sanmıyorum ama hormon testi yaptırmadıysan yaptır adenomun etkisi oldugu kadar prolaktin yüksekligininde etkisi var gögüsten sıvı gelmesinin ve prolaktin yüksekligi malesefki gebelige engelhayırlı gunler arkadaslar bu gun dahılıye doktoruna gıttım gogus ucundan sıvı gelıyor sıkayetı ıle ve ultrasyonda fıbroadenom adında ıyı huylu tımor var vekorkulacak bı sey yok bu zaten her 5 bayanda bır bulunur dedı ıste yarın kadın doguma gıdecegım ınsallah bakalım merak ettım bu hamılelıge engel mı yada boyle bısey yasayan var mı
Canım benim bende de var fibro adenom ve yedi sekiz yıldır takip yaptiriyorum büyük hariç marta bir yıl doldu ultrason emar çekiliyor ve iki defa da biyopsi yaptılar benimki birdi iki uç dört oldu büyüyünce alınacak dediydi en büyüğü bir santim sekiz milim yedi milim altı milim büyüklüklerine var ve benimde ucundan sıvı geliyor öyle aman aman değil kahve rengi putur yerlerinden çıkıyor prolaktinim normal ama benim FSH yüksek 11 lerdeCnm bendede var adenom gebelik için bir engeli oldugunu sanmıyorum ama hormon testi yaptırmadıysan yaptır adenomun etkisi oldugu kadar prolaktin yüksekligininde etkisi var gögüsten sıvı gelmesinin ve prolaktin yüksekligi malesefki gebelige engel
Canım ya çok çok iyi anlıyorum seni
Bende klomen den dolayı nasıl umutluydum anlatamam adet olunca yıkıldım resmen.
Ya herkese göre nasıl kolay hamile kalmak ya
Allah ım ne olur bizimde yüzümüzü güldür aminnn
amin cnım insallah bizi bizden baska anlayan yokBizde seni seviyoruz canım burada hepimiz dert ortagi olduk hiç birimiz akraba arkadaş degiliz ama birbirimze gönülden baglandik Rabbim bu birlikteligimizi daim etsin![]()
Sabah başlarız inşallah canımNe zaman okumaya başlayacağız?
hayırlı sahurlar hayrlı ramazanlar olsun inşallah canımHayırlı geceler kızlar
Hayırlı sahurlar
Afiyet olsun
saol cnm sanada hayırlı ramazanlarHayırlı geceler kızlar
Hayırlı sahurlar
Afiyet olsun
Rabbim o güzel gönlüne göre versin şükürler olsun ben anneyim evet ama kardeş telaşı mahvettî bizî kızım çok üzgün. Hep dua ederken Allahım önce hiç olmayanlar sonra bsna ver diyorum ondan böyle uzun sürdü :))) şu mübarek ayda tüm bebek isteyen kardeşlerime çifter çifter versinki sonra bi de kardeş derdine düşmesinlercanim guc toplamaya bak cok kafana takma sonuçta bir evladin var kendini başka islere ver
yoksa bu süreç oyle bir surecki Allah esirgesin hasta olursun üzüntüden düşünceden ,nasipse oluoo iste
ben kackez yasadim bide beni dusun sen guclusun annesin bitanem inşallah bu sefer keratalar gelecek onlarin popislerini isiracaz.....![]()
Ah canım benim benim de aynı dert seni çok iyi anlıyorum 2ciyi beklemekte çok zor Rabbim isteyen herkese versin yavrum tek kalacak diye öyle üzülüyorum ki bildiğin gibi diilRabbim o güzel gönlüne göre versin şükürler olsun ben anneyim evet ama kardeş telaşı mahvettî bizî kızım çok üzgün. Hep dua ederken Allahım önce hiç olmayanlar sonra bsna ver diyorum ondan böyle uzun sürdü :))) şu mübarek ayda tüm bebek isteyen kardeşlerime çifter çifter versinki sonra bi de kardeş derdine düşmesinler
Listeyi takip eden arkadaşımdan bir ricam var elimden geldiğînce topiği takip ederim ama bâzen çok yoğun çalışıyorum unutursam girmeyi her arkadaşım için 300 tane yazarsa bana sevinirim. Okumamam sözkonusu değil çünkü evden işe gidene kadar 1000 tane okuyorum ben listeye girer girmez dilim alışsın diye başladım duaya. Çünkü hz. Zekeriyanın duasına çok benziyor ne zamandır onu okuyoruz diğer topikte karıştırmak istemedim. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin hayırlı ramazanlar herkese
Neyse artik karar senin.Ama elin isi icin yavrundan olma Allah korusun. Insallah bebegin sana tutunur saglikla kucagina alirsin canim.