- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Burcu ben anlamadım![]()
Hahahahah ben şimdi damlanınkini begendim yani hemen listeye ekliyorum sen ondan sorumlu degılsın demek istedim hahahahaha :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcu ben anlamadım![]()
Oldu bekliyorumCanım ekliyorum şimdi seni hergün takip te oluyp sıradaki kişiye dua okumalısın sıra sana gelincede sana okunacak 2 kere üst üste dua almayan listeden çıkarılıyor. Hoşgeldin.
heee ben onu ellemiyim çünkü onu portakal ellemiş dimi.Tamam anladım şimdi hakkaten süper fikirmiş:)Hahahahah ben şimdi damlanınkini begendim yani hemen listeye ekliyorum sen ondan sorumlu degılsın demek istedim hahahahaha :)
İnşallah canım
İnan bende bilmiyorum nedir bu kimyasal neden oluyor bildiğim tek şey öok yaygın olduğu
allahım hepimize tekrar sağlıklı şekilde bir evlat nasip etsin inşallah
Ben de msj arada kaynayacak diye üzülmüştüm ama hala birşey anlamadım ne Yapılıyor kimin için ne kadar ne okunuyor?????Yazını görmemişim kusurabakma lütfen..
Hoşgeldin.. Rabbim inşallah dualarını yaşamayı nasip eder..
Ekledik tatlım duanı al istersen her gün mutlaka bikaç kere uğra kaçırma emi. kaç tane okuycakssan ismiyle beraber sayfaya yazda ekleyelimOldu bekliyorum
Aminnn inşallahhh üzülme canım Rabbim yine nasip edecek inşallahİnşallah canım
İnan bende bilmiyorum nedir bu kimyasal neden oluyor bildiğim tek şey öok yaygın olduğu
allahım hepimize tekrar sağlıklı şekilde bir evlat nasip etsin inşallah
heee ben onu ellemiyim çünkü onu portakal ellemiş dimi.Tamam anladım şimdi hakkaten süper fikirmiş:)
Genelde tedavi ile hamile kalanlarda rastlanıyor.. Hatta olasılık düşük bile değil.. Embriyonun genlerinde bozukluk oldugunu gösteriyor.. Çok net konuşmak istemem canım doktoruna tabiki danışmalısın bu konuda ve ne gerekiyorsa yapılmalı bence...
Aminnn inşallahhh üzülme canım Rabbim yine nasip edecek inşallah
benimde öyleydi zaten canım tedavi ile olmuştu.dr um bi kaç ara verelim vucudun dinlensin dedi.Sonrasında ne olacak bilmiyorum
Toplu alicam ben ilk 10 kişi için kaç alayım peki ne dersiniz
Sayıyı biz mi belirliyoruzEkledik tatlım duanı al istersen her gün mutlaka bikaç kere uğra kaçırma emi. kaç tane okuycakssan ismiyle beraber sayfaya yazda ekleyelim
Ben de msj arada kaynayacak diye üzülmüştüm ama hala birşey anlamadım ne Yapılıyor kimin için ne kadar ne okunuyor?????