- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
- 158
canım cok üzüldüm rabbim sabır versin insallah saglıklı hamilelikle saglıklı bebeklerin olur rabbim dualarımızı kabul etsin
amin canım sağolasın hepimize rabbim nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok üzüldüm rabbim sabır versin insallah saglıklı hamilelikle saglıklı bebeklerin olur rabbim dualarımızı kabul etsin
Aaa bendede var hashimoto ama vermedi bana corasprn...Simdilik rahatsiz olmuyorum insaallahta olmam . Evet canim bana iki aydir veriyor corasprini bende hasimato tiroidi var ondan kaynakli pihtilasma olabiliyormus . Agrilarim var korkuyorum bisey olmaz demi normaldir o agrilar
Benim doktorum dedi ki ilk düşük normal ama ikinci de düşüyorsa araştırılması gerek dedi, genetik testler yapılacakmış canım. İki ay korunma verdi iki ayda anca hormonlar düzeliyor dedi iki ay sonra araştırma başlatılacak bende istiyorum araştırılsın bi sorun varsa çıksın diye. Eşim korunmasak falan dedi, hayır dedi doktor yine hamile kalıp yine düşebilir önce araştırılsın dedi . Bende hiç yaşamak istemezdim canım ama demek ki bizimde sınavımız böylebu seferkinde çok umutluydum canım bende çünkü hiç kanamam falan gelmemişti, düşük olduğu kan testinde çıktı ortaya onun için yıkıldık bizde.
zeynebim üzülme sende yanlış anlaşılma oldu geçti gitti olur öyle portakalın dediği gibi tonlama yada mimik olmayınca salt yazılar güdük kalabiliyor bazen. Sen bebişini düşün az bi hava al biz kimseyi kırmak istemiyceğini biliyoruz zaten öpüyorum.Uygun gorurlerse = eksik kalirsa demek istedim. Durduk yere insanlari kirmak polemige girmeyi bende istemem ama lafimda kirilacak biseyde goremiyorum.
Zaten ben size amac herkesin duasini almak eksik kalirsa eklenir yazmasaydim diger arkadaslar yazicakti. Neyse hayirli ramazanlar size...
Ilave 400okuum canlarim kusura bakmayon hakkiniz helal edin sizde haklisiniz![]()
Benim yuzumden listeden ayrilma yazdim ama bilmiyorum gormedi galiba uzulurum cunkuzeynebim üzülme sende yanlış anlaşılma oldu geçti gitti olur öyle portakalın dediği gibi tonlama yada mimik olmayınca salt yazılar güdük kalabiliyor bazen. Sen bebişini düşün az bi hava al biz kimseyi kırmak istemiyceğini biliyoruz zaten öpüyorum.
canım adet ağrısı gibi karın ağrısı şükür kanama filan yok her dk adet olcam sanıyorum..peki sana hamile kaldıktan soa haşimato ile ilgili herhangi bişi yaptılar mı ne bilim başka bi tahlil filanAaa bendede var hashimoto ama vermedi bana corasprn...
Kasik agrisi batmasi bel agrisi vajinain icine dogru agri hepsi normal canim...Ama Allah korusun agri cok olup kanaman olursa kotu...Dinlen bol bol pek kalkma bol sivi al saglikli beslenmeye bak agrin tam olarak nerde
Eliifff biz biliyoduk zatende senin için rahatladı,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Yok yok gitmedi biyere üzülme, tabiki sende hamile kaldın yinede yeni listede devam ediyosun ne güzel bende ayrılmak istedim ayrılamadım kopamıyoruz birbirimizden iyiki varsınız:)Benim yuzumden listeden ayrilma yazdim ama bilmiyorum gormedi galiba uzulurum cunkuben hamile olsamda aranizdan ayrilmayi istemiyorum belki duam kabul olur diye sizlerinde sevincini gorurum diye sizlerin sevinci kendi haberimi aldigimdaki sevincimle ayni burda hepimiz dua kardesiyiz dert ortagiyiz...Sagol sende canim tesekkur ederim beni anladigin icin
![]()
50 ekliyorum okursun...Kızlar alicam 50 tane ama bunu pazar günü okusam olur mu. Adet olduğum için üzüntüden aklımdan çıktı bu dua hakkınızı helak edin kızlar, kusuruma bakmayın[/Q
Adetliykende okunuyormuş Tuğbacım diyanete sormuşlar...
okudunmuuuu?eses50 kardeşimiz için 72 tane daha okudum