- 20 Haziran 2012
- 4.927
- 4.216
- 448
Evdede is yapiyorum deme sakinnn:)
Heheh ev dağınık vallahi.. Sadece yemek yaptım ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdede is yapiyorum deme sakinnn:)
Zeynep teftişe gitceksin yakında:))
Bi an düşündümde nerden bulucaksın 500 kişiyi,yakın çevreme zaten söylemek istemem neticede sebebi için dua ediyosundur...Isteportakales tanidigi icin okutuyorya..Yani 500 yasin okutuluyor 1 kisi 1 Yasin toplam 500 kisiden dua almis oluyorsun canim
Seni gormesemde tanidim yaniiii iskolik seniHeheh ev dağınık vallahi.. Sadece yemek yaptım amaiçine doğuyor heeee
Evet niyet ediliyor sanirim basinda yani ben o zaman teyzeme oyle okumustum canim..Bi an düşündümde nerden bulucaksın 500 kişiyi,yakın çevreme zaten söylemek istemem neticede sebebi için dua ediyosundur...
Tahmin ettim sonra çevremdekilerden dua istediğimi düşündüm eş dost akraba,kayınvalidemin çevresi, o bakışlar, açıklamalar falan geldi gözümün önüne canım içime kaçtıEvet niyet ediliyor sanirim basinda yani ben o zaman teyzeme oyle okumustum canim..
Evet soru bakis duyup göreceğine deme daha iyi insanliktan cikariyolar cunku sen ne kadarlik evlisinki canimTahmin ettim sonra çevremdekilerden dua istediğimi düşündüm eş dost akraba,kayınvalidemin çevresi, o bakışlar, açıklamalar falan geldi gözümün önüne canım içime kaçtı![]()
cnm bende yaptım bunu arapça yazmıstım bişey sorcam hiç üzerinden çıkartılmaması gerekiyomusya banyodadamı üzerındeydı cnmcanım arapça yazmay çok isterdim ama maalesef yazdırabileceğim kimsemde yoktu rabbim sen öyle kabul et diye yazdım ama Arapçası daha makbul yap sen de
Cnm bunu ben de Yaptım Arapça 110 kez yazdım şuan üzerime taşıyorum yaklaşık 4 aydır inşallah vesile olur önce bir poşete sardım sonra da temiz bir bezin içine diktim onu da süttenimin içine iğneledim sadece banyodan banyoya çıkartıyorsun hamile kalana kadar üzerinde taşıyCaksın ilişki anında dahi yanında bulunmalıcnm bende yaptım bunu arapça yazmıstım bişey sorcam hiç üzerinden çıkartılmaması gerekiyomusya banyodadamı üzerındeydı cnm
saol cnm bende yamiştım cıkardım nereye koydugumuda bulamıyorumCnm bunu ben de Yaptım Arapça 110 kez yazdım şuan üzerime taşıyorum yaklaşık 4 aydır inşallah vesile olur önce bir poşete sardım sonra da temiz bir bezin içine diktim onu da süttenimin içine iğneledim sadece banyodan banyoya çıkartıyorsun hamile kalana kadar üzerinde taşıyCaksın ilişki anında dahi yanında bulunmalı![]()