• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Ah sorma canım napalim mecbur yapacaz bide köy sütü olması lazım market sütüyle olmuyo bana söyleyen kişi 15 sene çocuğu olmayanların bu yöntemle oldu dedi ne bilim çok güveniyorum nedense içimde bir his bunu yaparsam olcak diyo sanki Rabbim hayr etsin inşallah olur
Ah sorma canım napalim mecbur yapacaz bide köy sütü olması lazım market sütüyle olmuyo bana söyleyen kişi 15 sene çocuğu olmayanların bu yöntemle oldu dedi ne bilim çok güveniyorum nedense içimde bir his bunu yaparsam olcak diyo sanki Rabbim hayr etsin inşallah olur
Ne bir de köy sütü ha! Eşim duysa çıldırır bizim kadın çocuk diye delirdi der. Ama sen dene yararını görürsen bana özelden yaz burda mesaj akışı çok oluyor göremeyebilirim. Merak ettim şimdi. Ya i ayda en az 4 kez olsa eder sana 16 kilo vay anam vay biz bizim kıza içecek sütü zor buluyoruz üzerine oturmaya hiç bulamayız herhalde:KK48:

Kaynanamm.. Rabbim mekanını cennet eylesin. Beni çok seviyordu.. Ben biliyorum bu dünya iyilerin dünyası değil.. Oda iyiydi ki Rabbim aramızdan erken aldı..
Kiz valla ben bir tuhaf oldum yaaa.. İsi düşünüyorum halkatten
Ay kuzum seni uzmek istemezdim hani bazisi herseye karisirya onu demek istedim ama pot kirdim kusura bakma nolur tatli anne :( Rabbim mekanini cennet etsin insallah....

Temmuzda 4 bitiyor 5 e giricez, zaten soruyor herkes de yinede açık açık konuşmak istemem, iş gün fırast olmadı sıra gelmedi falan diye geçiştiriyorum.
Aciklama yapmak zorunda degilsin ki ama insanlar illa didikler duramaz malesef hic takma sende benim teyzemin 11 sene sonra geldi minigi nasibi o zamanmis bizim yapacagimiz sabirla dua etmek...

Canım iki santim olunca aliyorlarmis takip yaptiriyorum doktor takip edeceğiz dedi ve bunlar durdukça cogoliyor bu sene kontrole gitmedim heray hamis olcam umuduyla kaldı buay 12. Ci denemem olmadı mucizemi bekliyorum eşim olsun istiyor ama tedaviyle değil hayirliysa olsun rabbimiz nasip eder diyor hayırlısı allahtan..... Canım benim bugün salâvat çekip eses50 ve senin için duamizi okuyacagim rabbimiz tez zamanda miniginizi nasip etsin inşallah şuan salâvat lari çekiyorum dualarimida alıp başlayacağım inşallah allahım kabul etsin inşallah peygamber efendimiz ulaştırır peygamber efendimiz hurmetine ol desin minikleriniz nasip olsun
Amin cnm inşallah

İnşallah canım hadi bakalım hayırlısı umarım sıkı sıkı tutunmuştur...
Amin canım inşallah bebeğim annesini daha fazla üzmez isteyen herkese Rabbim evlat nasip etsin
İnşallah büyümeye devam eder canım çok sağol,biliyorum kuru inciri çok faydası oluyo bi ara büyümeyen yumurtalar vardı yumurtlama günümden sonra yedim içtim yumurta 27mm olmuş tabi zamanında olmadığı için bi işe yaramadı, ilaçla yemeğe korkuyorum yine çok büyür diye
Stres yapma sakın canım akışına bırak

Ne bir de köy sütü ha! Eşim duysa çıldırır bizim kadın çocuk diye delirdi der. Ama sen dene yararını görürsen bana özelden yaz burda mesaj akışı çok oluyor göremeyebilirim. Merak ettim şimdi. Ya i ayda en az 4 kez olsa eder sana 16 kilo vay anam vay biz bizim kıza içecek sütü zor buluyoruz üzerine oturmaya hiç bulamayız herhalde:KK48:

Tamam canım yazarım inşallah

Temmuzda 4 bitiyor 5 e giricez, zaten soruyor herkes de yinede açık açık konuşmak istemem, iş gün fırast olmadı sıra gelmedi falan diye geçiştiriyorum.
Sorgulamaları,bakışları,laf sokmaları birde akıl vermeleri bitmez gördüklerinde sorarlar geçiştirirsin,iki üç gün sonra yine karşılaşırsın yine sorarlar dalga geçer gibi içinde evlat hasretiyle yanan ateşi dahada körüklerler anlamazlar senin içnde kopan fırtınaları malesefki bizim insanlarımız böyle cnm destek olcakları yerde köstek olurlar bende artık soranlara olmuyor diyorum çünkü yoruldum artık onlara laf anlatıp geçiştirmekten

Zeyneelmira için 250 okudum allahım kabul etsin inşallah kızlar eklersiniz :)
Allahım tez zamanda hamis haberleri vermesini nasip etsin inşallah şimdide salâvat çekip bağışlayacağım peygamber efendimiz ulastirsin tez zamanda minigin kavussun :)

Back
X