- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
anladım canım tamm 250 okurum duyurundan önce yazmıstım düzeltecektim zanten :)Canım 250 adet alıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım tamm 250 okurum duyurundan önce yazmıstım düzeltecektim zanten :)Canım 250 adet alıyoruz
Canım Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık amin canım inşallahportakales canim arkadasin icin + burdaki herkes için Cuma vaktinde Yasin okudum.Rabbim tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...Imtihanlarimiz kolay olsun inşaallah
Damla içinde 250 okuyorum...
Aaaa yok oyle olurmu dua dileneceksinki okusunlar...Isim yazdirirlar ihtiyacim var derler ama unutuklari bisey var okunan herkesin ihtiyaci var oysaki..Herkes tedavi aşamasında...HAKLISIN CANIM NE DİYE BİLİRİM Kİ ...
Kızlar ben hafta sonu birde pazartesi giremeyebilirim o yüzden damladan sonra ki 6 kişi için 250'şer alsam şimdiden olur mu ?
evet canımm bide oruçluyken başım dönüyor yeminlee..Aaaa yok oyle olurmu dua dileneceksinki okusunlar...Isim yazdirirlar ihtiyacim var derler ama unutuklari bisey var okunan herkesin ihtiyaci var oysaki..Herkes tedavi aşamasında...
Sinir hastasi ediyolar bazen insani.![]()
Zeynep canim sen naptin bu ay doktora gidicekmisin ramazandan sonrayimi bıraktınanladım canım tamm 250 okurum duyurundan önce yazmıstım düzeltecektim zanten :)
Sen isten cikana kadar ben bakayim 6ya kadar mesela? Isine yararmievet canımm bide oruçluyken başım dönüyor yeminlee..
ne demek canım rica ederimUyardığın iyi oldu cnm çok saol ben de tüplerde sorun yok bir kızım bile var ciddi bir enfeksiyon da yok. Çok şükür .Böyle bir tehlike varsa hiç yapmıyım öyleyse saol![]()
ayy cnmm iyki hatırlattın ben gecen cuma okumustum bu cuma aklımdan cıkmıs hemen okuyum allah razı olsunArkadaşlar hamile kalmak için 4 cuma üstüste 1000 kez ya evvel çekiliyormuş ben yapmayı düşünüyorum. Ekstra kendiniz için yapmak isteyenler olabilir diye yazmak istedim Allah kabul etsin![]()
Sizdende Allah razi olsun arkadasim insallah dualarimizi yasiycaz hayirli zamandaCanım Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık amin canım inşallah
Allah razı olsun canımportakales canim arkadasin icin + burdaki herkes için Cuma vaktinde Yasin okudum.Rabbim tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...Imtihanlarimiz kolay olsun inşaallah
Damla içinde 250 okuyorum...
giremiyorsan yapılacak bişey yok canım al tabi ilk 6 kişi 250 yazarız.Kızlar ben hafta sonu birde pazartesi giremeyebilirim o yüzden damladan sonra ki 6 kişi için 250'şer alsam şimdiden olur mu ?
ramazan sonrasına bıraktım cnm ramazanda orucum sakatlanmasın dedim gerci bi sonrakide ramazan sonuna ve bayrama denk geliyoZeynep canim sen naptin bu ay doktora gidicekmisin ramazandan sonrayimi bıraktın
Amiiin kuzum hepimize yasatsin bu duyguyu Rabbim tez zamanda...Allah razı olsun canım
Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Tamam canım o zaman her gün 2kişiye okuyacağımtamam canım günde 2 kişiye okudugun surece problem yok..
Ağzına sağlık Allah razı olsun canım çok güzel konuştun Rabbim ağzının tadını bozmasın hiçAaaa yok oyle olurmu dua dileneceksinki okusunlar...Isim yazdirirlar ihtiyacim var derler ama unutuklari bisey var okunan herkesin ihtiyaci var oysaki..Herkes tedavi aşamasında...
Sinir hastasi ediyolar bazen insani.![]()
Iyi yapmissin canim Rabbim yardimcin olsun insallah agustosta guzel sonuclar alirsin...Benim iyi gibi cok sukur bulantilar bitmedi ama olsun gecinip gidiyoruz :)ramazan sonrasına bıraktım cnm ramazanda orucum sakatlanmasın dedim gerci bi sonrakide ramazan sonuna ve bayrama denk geliyoartık agustosta giderin nasipse hayırlı hakımızda sen napıyosun canım nasıl gidiyo hamillelik