- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen isten cikana kadar ben bakayim 6ya kadar mesela? Isine yararmi
rabbim yardım etsin cnm her sürecin bi zorlugu varIyi yapmissin canim Rabbim yardimcin olsun insallah agustosta guzel sonuclar alirsin...Benim iyi gibi cok sukur bulantilar bitmedi ama olsun gecinip gidiyoruz :)
tatlım listeye eklenmemişim tekrar yazıyım dedim yasemin ve damla için 250 şer alıyorum
Dogru diosun ama iste malesef canim oruc bide calisiyosun buraya bakmak is arasinda zor olursa haber et bana burdayken ilgilenirimvalla bilmiyorum ki canım ama böyle bakmakla olacak iş değil bu bence...
günde 1 kere girilir alınır olur biter aslında kalan zamanlar sohbet muhabbet olur
aynen her dakikak bakıyorum aman geç kalırım kaçırırım diye ama bakıyorum çoğu kişi almamış daha biz böyleyken Allah sana kolaylık versin ama bence sabah girilip dualar alınsın her sabah böyle olsun düzen kesin kati kurallar olsun bence yoksa zor oluyorvalla bilmiyorum ki canım ama böyle bakmakla olacak iş değil bu bence...
günde 1 kere girilir alınır olur biter aslında kalan zamanlar sohbet muhabbet olur
ne demek canım rica ederim
ayy cnmm iyki hatırlattın ben gecen cuma okumustum bu cuma aklımdan cıkmıs hemen okuyum allah razı olsun![]()
Bende okuudum ogun inşallah hatirlarizAy kizlar bende bugün 1000 ya evvel okudum haftaya harirlatin lütfen ben unuturum
Benimde durumum aynı toplamda 2 adette doktora gidemiycemramazan sonrasına bıraktım cnm ramazanda orucum sakatlanmasın dedim gerci bi sonrakide ramazan sonuna ve bayrama denk geliyoartık agustosta giderin nasipse hayırlı hakımızda sen napıyosun canım nasıl gidiyo hamillelik
Tamam canım çok sağolungiremiyorsan yapılacak bişey yok canım al tabi ilk 6 kişi 250 yazarız.
İnşallah cnm şimdi tel e Hatırlatma Bölümü'ne kaydediyorum buzdolabın üzerine de iliştiriyorum kısmetse size de hatırlatırım yarın için de bir dua var yarın da onu yazarım inşallah bol bol dua edelim bu mübarek Günler'deBende okuudum ogun inşallah hatirlarizVeson arkadaşımız biz unutursak hatirlatirsin ümidim sensinnn