• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım benim bisey diyecektimen altta yazan yumurtalık için tam bana uy

Yumurtalık için olan tam bana uyuyor şura suresi bunu nasıl yapmalıyım bende yumurtalık tembelliği var ve FSH 11 lerde rabbimiz in izniyle mucizemi gelir belki
Şura Suresi'nin 22. Ayetini hergün okuyorsun Arapça bilmiyorsan okunuşu şöyle

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 97
Sag
Her kim bir Cumartesi günü inanarak aşağıdaki duayı 1900 kez okursa dilediği şey biiznillah diğer Cumartesi ye kadar gerçekleşir
ol canimm rabbom dualrimizi kabul eylsein hastaligim 27haziran ve yarin denicem bu duayida rabbim evlat isdeyenlere bu herkesin gonkune gore hayirli evlat nasip eylesin

canım sanırım sende sayfayla ilgileniyorsun ben damla içinde 250 okudum bilginiz olsun
Canım bu sayfayı ben açtım
4 ay kadar tek başıma ilgilendim.
Ama sonra yapamadım kafam almadı.
Arkadaşlara bıraktım onlar ilgileniyorlar sağolsunlar.
Bende buralardayım yine bi faydam olur diye.
Hamileler olur ilk sayfaya yazarım diye.
Buralardayım bende

Allah kabul etsin okuduğunu canım

Hayırlı akşamlar herkese. Bir haftadır tüp bebek gorusmesi ve tahliller için istanbuldayiz. Bir ay sonra mikro enjeksiyon için tedaviye baslayacagZ. İsimiz biraz zor. Ciddi sorunlar var. Dua edin kızlar bana. Bugün hırka i şerif camine gittim. Peygamber efendimizin hırka i şerifi ziyareti için. Kendim ve sizler için dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder.

Hayırlı akşamlar herkese. Bir haftadır tüp bebek gorusmesi ve tahliller için istanbuldayiz. Bir ay sonra mikro enjeksiyon için tedaviye baslayacagZ. İsimiz biraz zor. Ciddi sorunlar var. Dua edin kızlar bana. Bugün hırka i şerif camine gittim. Peygamber efendimizin hırka i şerifi ziyareti için. Kendim ve sizler için dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder.
Canım Allah şifa versin işleriniz yolunda gitsinde fazla uğraşmadan güzel neticeler alın inşallah Dua alamıycakmısın?

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> @YASEMİN VE DAMLA
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50..............................250/250
2=ZEYNEPELMİRA...............
3=YASEMİN........................250/250
4=DAMLA_22.....................250/250
5=ZEYNEB21
xenforo-smilies-kk78.gif
.................250/250
6=TUBATESBİH..................250/250
7=EMBİE ............................250/250
8=DEBORAH26...................250/250
9=WHİTEROSE00...............
10=PORTAKALES...............250/250
11= CGPBAS DERYA..... ......250
12=AYSEYIGIT1453.............250/250
13=DAMLA2015...................250/250
14=ARZM61.........................250/250
15=OZNUR65.......................250/250
16=ASKIMINASKIYIM
xenforo-smilies-kk78.gif
...250/250
17=SEVMKEE.......................250/250
18=FIRDEVSCANSU
xenforo-smilies-kk78.gif
..............200/200
19= IRMAK10.............................250/250
20=RUKALL...............................250

21=ELİFAHSEN02:anneadayı:................250/250
22=UMUTTTTT..........................250/250
23=TSEFEM28.............................250/250
24=MAJESTELERİ........ ...............250/250
25=KİMYAGER1508....................250/250
26=ZEYNEP0682.........................250/250
27=RAVZATUĞBA......................250/250
28=BUDAGEÇERYAHU..................250/250
29=PAPYONKİLİKLİ...................250
30=BİLGEYAZ...............................
31=MASCULİN..............................250/250
32=SVD1910..................................250/250
33=MRYMOGZTRK.......................250/250
34=PARLAKKARTANESİNİNASKI...250/250
35=YAVRUKARTALİM.................250/250
36=SABİS35.................................250/250
37=ESK26Z................................200/200
38=ASİLZADE02.......................250/250
39=KARACAMDN.................... 250/250

40=BİRİSİİ..............................
41=VESON.............................250/250
42=687403_İGT......................250/250
43=KOVA77..........................250+250/250
44=FRDAA(ferda)................250/250

KALAN......................................750/3.850

*Listemiz Kapalıdır*

**KİŞİ BAŞINA DÜŞEN DUA SAYISI 250

***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR[/QUOTE]

Hamile kalmak isteyen arkadaşlar birkaç naçizane tavsiyem olacak belki bilmeyenler vardır ilişkiye besmele ile başlayın mümkünse ikiniz de abdestli olun üzeriniz çarşafla Örtülü olsun ilişki öncesi kocanıza 2saat önce bir Türk kahvesi içirin ilişki esnasında siz altta eşiniz Üstte olsun ilişki sonrası hemen tuvalete gitmeyin en az yarım saat Ayakları duvara uzatarak Uzan'ın hemen kalkmayın kuyruk sokumunun biraz üzerine doğru bir yastık koyarak Uzan'ın siz ve eşiniz çok sıcak suyla banyo yapmayın bol bol su için özellikle yumurtlama Döneminde (yumurta akı kıvamı akıntı artması için)ilişki için sabah erken saatleri seçin ( bu Ramazan da pek mümkün değil)mümkünse size uygun kürlerden birine başlayın ve gün aşırı ilişkiyi unutmayın;)

Canım benim bisey diyecektimen altta yazan yumurtalık için tam bana uy

Yumurtalık için olan tam bana uyuyor şura suresi bunu nasıl yapmalıyım bende yumurtalık tembelliği var ve FSH 11 lerde rabbimiz in izniyle mucizemi gelir belki
Canım banada yazın bende açılmıyor
Yumurtalıklar iyi çalışsın diyemi bu dua

Allah razı olsun duaların için.
İnşallah sende tedavinde güzel sonuçlar alırsın
Allah yardımcın olsun

Hamile kalmak isteyen arkadaşlar birkaç naçizane tavsiyem olacak belki bilmeyenler vardır ilişkiye besmele ile başlayın mümkünse ikiniz de abdestli olun üzeriniz çarşafla Örtülü olsun ilişki öncesi kocanıza 2saat önce bir Türk kahvesi içirin ilişki esnasında siz altta eşiniz Üstte olsun ilişki sonrası hemen tuvalete gitmeyin en az yarım saat Ayakları duvara uzatarak Uzan'ın hemen kalkmayın kuyruk sokumunun biraz üzerine doğru bir yastık koyarak Uzan'ın siz ve eşiniz çok sıcak suyla banyo yapmayın bol bol su için özellikle yumurtlama Döneminde (yumurta akı kıvamı akıntı artması için)ilişki için sabah erken saatleri seçin ( bu Ramazan da pek mümkün değil)mümkünse size uygun kürlerden birine başlayın ve gün aşırı ilişkiyi unutmayın:KK66:
Hepsini yapmaya çalışıyorum ama olmuyo ya.

Nasip artık inşallah bu mübarek ayda gelir mucizelerimiz

Canım banada yazın bende açılmıyor
Yumurtalıklar iyi çalışsın diyemi bu dua
Bu dua değil cnm ayet Şura Suresi 22. Ayet regl iken dua niyetine olunur mu bilmem yumurtLıkların şifası için yazıyordu sadece. Kuranı Kerim'den açıp okuyabilirsin Arapça bilmiyorsan okunuşunu istersen yazarım

Herkese hayırlı akşamlar
Hayırlı iftarlar
Rabbim oruçlarınızı dualarınızı kabul etsin inşallah

Teravih ten sonra görüşmek üzere

Bu dua değil cnm ayet Şura Suresi 22. Ayet regl iken dua niyetine olunur mu bilmem yumurtLıkların şifası için yazıyordu sadece. Kuranı Kerim'den açıp okuyabilirsin Arapça bilmiyorsan okunuşunu istersen yazarım
Arapça biliyorum tamam çok teşekkür ederim

Back
X