Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda hamis haberleri alırız inşallah :) rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hakkını helal et canım benim :):):)Şura Suresi'nin 22. Ayetini hergün okuyorsun Arapça bilmiyorsan okunuşu şöyle
Okuyorum hemen :)Kalan 150 yi okuyabilecek varmı kızlar?
Allah kabul etsin canımOkuyorum hemen :)
Allah razı olsun tatlimAllah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin
Canim bunu bende yapcam bemde de yumurta tembelkigi var allahim insalla sifa verir. Allah senden de razi olsun gülüm tez zamanda ne muradin varsa versin.Şura Suresi'nin 22. Ayetini hergün okuyorsun Arapça bilmiyorsan okunuşu şöyle
Aminnn inşallahhh
Benim duama katılmamıştın canımBen de okudum 281kez
200-200 okudum yazmıştım ama paylaşılmadı mi ki
Benim duama katılmayan 2 kişi kalmıştı ama siz onların yerine okumuşsunuz.
Sabah 10 a kadar süre vardı belki yetişir katılırlardı ama neyse artık böyle oldu.
Allah kabul etsin
Sağ ol canım.. İnşallah anne olurum . yarından itibaren 250 alırım canim. Opuldun sen decanım tedavin inşallah hayırlı ugurlu gelir anne olmana vesile olurr...
duaların yazılmış ama bundan sonraki her arkadaşımız için 250 şer oku olur mu?
öperim gözlerinden
geçmişi okumamış olabileceğinden hatırlatayım tatlım bir günde 2 kişiye dua alıyoruzSağ ol canım.. İnşallah anne olurum . yarından itibaren 250 alırım canim. Opuldun sen de![]()