- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmayın böyle şeyler okurken ağlamaya başlıyorum...Canım bazen tükeniyorum sanki. Burda arkadaşlarıma destek olmaya çalışıyorum moral veriyorum ama aslında çok güçsüzüm yoruldum
Milletin bana acıyarak bakmasından yoruldum
Milletin önce bebek yokmu diye sorup sonra saçma sapan örnek vermelerinden yoruldum
Bi misafirlikte herkes çocuklarını anlatırken ben susmaktan yoruldum
Şuraya gitmeyeyim çocuk konusu açılır buraya gitmeyeyim bebek sorarlar demekten yoruldum
Çok şeyden yoruldum yazsam sayfalar yetmez
Her sabah namazında ağlayarak Rabbim den istiyorum elimden başka bişey gelmiyo
Ayşecim ne güzel imrendim sana, ibadetine Allahım kabul etsin, dua eden dillerin güzel yüreğin sayesinde çokça sevaplar kazan, tez zamanda bebeğini kucağına al inşallah. Hamile haberleride hem güzel oluyor hem de üzücü. Bende ister istemez kendime yontuyorum içim burkuluyor sonra korkuyorum Allahım böyle düşündüğüm için affet beni bu yüzden dahada bekletme diyorumTeşekkür ler tatlım.. canım benim bende şimdi teravih den geldim hep arkadaşlar için sırası gelen arkadaşlara namaz arası allahım nasip et diye dua ediyorum bugün de okadar çok çektim de sayı olarak okadar verdim senin ve embiyenin şansına allahım kabul etsin inşallah salavatlarimda özellikle nasip et diye allahım diyorum inşallah tez zamanda minikleriniz gelsin
Bir yıldır istiyorum bebeğimi bekliyorum heray çevreden hamis haberi alıyorum bugünde kapı Komşum hamileymis haberini aldım rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah cuma günü iş arkadaşım hamile haberini verdi diyorumki birgün inşallah bizde hamile haberimizi veririz
Durmak yok dualara devam inşallah gelecek hep inanıyorum zaten tükendiğim zaman bu topigi buldum ve yeniden umutlandim şuan yeşeriyor inşallah meyvesini de alacağız umutlarimizin :))
Bahsettiğin Keçiboynuzu kürü müArkadaşlar yarın benim de dua günüm. Uç hafta sonra tüp bebek tedavisine baslayacagZ. Ciddi derecede Sperm sayı hız ve morfoloji sorunumuz var. İnşallah sağlıklı spermler bulunur ve döllenme gerçekleşir. Bu niyetle okumanizi ve bebegimize kavusmamiz için dua etmenizi rica ediyorum sizlerden.
Arkadaşım merhaba;
:enim eşimdede varikosel ve buna bağlı sperm sayıları düşüktü. Tüp bebeğin inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlanır. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Eşime Saraçoğlunun kürlerini kullandık. Ben bizzat yaşadım ve gördüm. Evvel Allahın izni ile mücizevi bir düzelme oldu. Sayılar ve değerlerde müthiş bir artış var. Benim ve benim gibi arkadaşlara vesile olur inşallah. Allaha emanet olun.
Detaylı anlatırmısın biz de de sperm sınırdaHayır 5 aşamalı bir kür. Her aşamada farklı bitkiler geliyor. Bazılarının içinde polen bal vs oluyor. Bazılarına ekstra nohut incir falan kullanılıyor
Biz isteyelim allahimizdan oda inşallah hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla gelsin miniklerimiz ...Ayşecim ne güzel imrendim sana, ibadetine Allahım kabul etsin, dua eden dillerin güzel yüreğin sayesinde çokça sevaplar kazan, tez zamanda bebeğini kucağına al inşallah. Hamile haberleride hem güzel oluyor hem de üzücü. Bende ister istemez kendime yontuyorum içim burkuluyor sonra korkuyorum Allahım böyle düşündüğüm için affet beni bu yüzden dahada bekletme diyorumİnşallah çok kısa zamanda bizde hamileyim deriz canım...
bugün benim de 7 günüm canım.bütün adet belirtilerini yaşıyorum inşallah hasta olmammmmKızlar herkese günaydın benim bugün transfer sonrası 7. Günüm bel ağrısı dışında bişey yok bide bol bol gaz tabiibenimle aynı gün olan bayanlar vardı sizlerde durum nasıl belirti felan varmı cmrt ye az kaldı
![]()
arkadaşlar beni şimdi listeye eklediniz mi? anlamadım bu arada daha önceki listede herkese okudum şimdiki yeni listeye katılamadım cenazem vardı sonra ablam ameliyat oldu ondan giremedim nete .keyfi değildi
tabikide listenin sonuna kadar okucam olur mu öle şey
tamam arkadaşlar zorla hele bide dua olmaz o yüzden yeni liste oluşturcağınız zman katılırım. arkadaşlara sıkıntı olmasın dualarnız kabul olsun
aminnn o günleri görebilecek miyim bilemiyorum artık...
İnşallah inşallah da planladığın gibi olur olurda minigin kavuşursum canım benim allahım hayırlı kılsın nasip etsin inşallahBizde sperm sayısı 12 milyondu. Hareket çok az. Şu an işyerinde olduğum için değerleri tam hatırlamıyorum. Mevcut sonuçlarınızı saraçoğluna mail gönderiyorsunuz. O da durumunuza uygun kürler gönderiyor. Her bir kür 3-4 ay sürüyor. Ve her kürde 250-300 TL arası değişiyor. Benimde tüpler tıkalı idi. Bende kür kullandım ancak faydası oldumu bilmiyorum. Çünkü film çektiremedim daha. Yaşım 41. amh de düşük. Nasip olursa eylül gibi tüp bebek düşünüyorum. bu arada amh kürünü spariş verdim onu kullanacağım. En azından yumurta kalitem yükselsin
Bizde sperm sayısı 12 milyondu. Hareket çok az. Şu an işyerinde olduğum için değerleri tam hatırlamıyorum. Mevcut sonuçlarınızı saraçoğluna mail gönderiyorsunuz. O da durumunuza uygun kürler gönderiyor. Her bir kür 3-4 ay sürüyor. Ve her kürde 250-300 TL arası değişiyor. Benimde tüpler tıkalı idi. Bende kür kullandım ancak faydası oldumu bilmiyorum. Çünkü film çektiremedim daha. Yaşım 41. amh de düşük. Nasip olursa eylül gibi tüp bebek düşünüyorum. bu arada amh kürünü spariş verdim onu kullanacağım. En azından yumurta kalitem yükselsin