- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
inşallah inşallah da olmazsın minigin seninledir amin inşallahbugün benim de 7 günüm canım.bütün adet belirtilerini yaşıyorum inşallah hasta olmammmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah inşallah da olmazsın minigin seninledir amin inşallahbugün benim de 7 günüm canım.bütün adet belirtilerini yaşıyorum inşallah hasta olmammmm![]()
İnşallah inşallah da planladığın gibi olur olurda minigin kavuşursum canım benim allahım hayırlı kılsın nasip etsin inşallah
Kızlar inşallah da duaya herkez katılır çok ihtiyacımız var hepimiz bunun için buradayız biranda 41 kişiden dua almak nasip olsun inşallah bukadar insanların duasını almak hemde biranda mucize bizde mucizemizi bekliyoruz şuan duamizi okuyup salâvat ta çekip bağışlayacağım allahım kabul etsin inşallahSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==>whiterose00 ve
portakales arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50..............................250/250
2=ZEYNEPELMİRA...............250/250
3=YASEMİN......................... 250 /250
4=DAMLA_22.....................
5=ZEYNEB21.................300/300![]()
6=TUBATESBİH..................250/250
7=EMBİE ...........................
8=DEBORAH26...................250/250
9=WHİTEROSE00...............250 / 250
10=PORTAKALES...............250/250
11= CGPBAS DERYA..... ......
12=AYSEYIGIT1453............300/300
13=DAMLA2015...................250 /250
14=ARZM61.........................250 / 250
15=OZNUR65.......................250/250
16=ASKIMINASKIYIM...250/250![]()
17=SEVMKEE.......................
18=FIRDEVSCANSU..........250/250![]()
19= IRMAK10..........................250/250
20=ELİFAHSEN02................250/250
21=UMUTTTTT.........................
22=TSEFEM28...........................300/300
23=MAJESTELERİ........ ..............
24=KİMYAGER1508..................250/250
25=ZEYNEP0682......................250/250
26=RAVZATUĞBA......................
27=BUDAGEÇERYAHU..............250/250
28=PAPYONKİLİKLİ...........250/250
29=MASCULİN..........................
30=SVD1910..................................300/300
31=MRYMOGZTRK.......................300/300
32=PARLAKKARTANESİ..............350/350
33=YAVRUKARTALİM.................250 /250
34=SABİS35.................. ..............250/250
35=ESK26Z................................250/250
36=ASİLZADE02.......................250/250
37=KARACAMDN....................250/250
38=VESON.............................. 250 /250
39=687403_İGT......................250/250
40=KOVA77..........................250/250
41=FRDAA(ferda)................
42=AMİNEASYAEYMEN.......300/300
KALAN.............................2.100 / 2.100
**KİŞİ BAŞINA DÜŞEN DUA SAYISI
***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
Kızlar inşallah da duaya herkez katılır çok ihtiyacımız var hepimiz bunun için buradayız biranda 41 kişiden dua almak nasip olsun inşallah bukadar insanların duasını almak hemde biranda mucize bizde mucizemizi bekliyoruz şuan duamizi okuyup salâvat ta çekip bağışlayacağım allahım kabul etsin inşallah
Amin inşallah cümle bebek isteyen anne adaylarına hayırlısı ile inşallahİnşallah emekleriniz, çabalarınız boşa çıkmayacaktır canım..
41.yaşına 41 kere maşallahlık bir hamile olarak devam edersin..
Canım bazen tükeniyorum sanki. Burda arkadaşlarıma destek olmaya çalışıyorum moral veriyorum ama aslında çok güçsüzüm yoruldum
Milletin bana acıyarak bakmasından yoruldum
Milletin önce bebek yokmu diye sorup sonra saçma sapan örnek vermelerinden yoruldum
Bi misafirlikte herkes çocuklarını anlatırken ben susmaktan yoruldum
Şuraya gitmeyeyim çocuk konusu açılır buraya gitmeyeyim bebek sorarlar demekten yoruldum
Çok şeyden yoruldum yazsam sayfalar yetmez
Her sabah namazında ağlayarak Rabbim den istiyorum elimden başka bişey gelmiyo
Kızlar listemizde 5 tane hamilemiz var.
Darısı bize inşallah
@papyonkilikli da hamile.
Onu da belirtim listede
Şişli memorialda başlayacağını canım. İnşallah hayırlısı olur
Uç aydır keciboynuzu kuru uyguluyoruz canım. Ama hiç etkisi olmamış bizdeArkadaşlar yarın benim de dua günüm. Uç hafta sonra tüp bebek tedavisine baslayacagZ. Ciddi derecede Sperm sayı hız ve morfoloji sorunumuz var. İnşallah sağlıklı spermler bulunur ve döllenme gerçekleşir. Bu niyetle okumanizi ve bebegimize kavusmamiz için dua etmenizi rica ediyorum sizlerden.
Arkadaşım merhaba;
:enim eşimdede varikosel ve buna bağlı sperm sayıları düşüktü. Tüp bebeğin inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlanır. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Eşime Saraçoğlunun kürlerini kullandık. Ben bizzat yaşadım ve gördüm. Evvel Allahın izni ile mücizevi bir düzelme oldu. Sayılar ve değerlerde müthiş bir artış var. Benim ve benim gibi arkadaşlara vesile olur inşallah. Allaha emanet olun.
Gunaydinn tatlim seni cok iyi anliyorum bende cok kimseyle gorusmek istemiodum birde tayincyz burda tanidik vs yok e komsularda genelde ayni donemde evlenmisiz cocuklari var (RABBIM BAGISLASIN) sorup duruyolardi bazen yakin akrabalar laf ediyodu.Ne kimseyi aramak nede burda cok fazla samimi olmak istemiyodum...Rabbim hic ummadigim anda nasip etti binlerce şükür insallah tamamina erer..Canım bazen tükeniyorum sanki. Burda arkadaşlarıma destek olmaya çalışıyorum moral veriyorum ama aslında çok güçsüzüm yoruldum
Milletin bana acıyarak bakmasından yoruldum
Milletin önce bebek yokmu diye sorup sonra saçma sapan örnek vermelerinden yoruldum
Bi misafirlikte herkes çocuklarını anlatırken ben susmaktan yoruldum
Şuraya gitmeyeyim çocuk konusu açılır buraya gitmeyeyim bebek sorarlar demekten yoruldum
Çok şeyden yoruldum yazsam sayfalar yetmez
Her sabah namazında ağlayarak Rabbim den istiyorum elimden başka bişey gelmiyo
Sizin sorun neydi pekiGunaydinn tatlim seni cok iyi anliyorum bende cok kimseyle gorusmek istemiodum birde tayincyz burda tanidik vs yok e komsularda genelde ayni donemde evlenmisiz cocuklari var (RABBIM BAGISLASIN) sorup duruyolardi bazen yakin akrabalar laf ediyodu.Ne kimseyi aramak nede burda cok fazla samimi olmak istemiyodum...Rabbim hic ummadigim anda nasip etti binlerce şükür insallah tamamina erer..
Umudunu kaybetme hicbi sorunun yok olsa bile Rabbim nasip ettikten sonra hersey bos ki...
Karsimda duran en imkansiz ornekti teyzem 11 sene sonra nasip etti Rabbim hemde ondada esindede problemler olmasina ragmen..
Once Allah nasip edicek sonra isini iyi yapan doktor sart...
Belki sende Ramazandan sonra baska doktora gidersin bisey varsada yoksa cikar
Ben hashimoto hastasiyim o yuzden tsh 3tu ilac kullanmama ragmen.Ilacin dozu artti 1bucuk oldu gebelik icin tsh 1.5 veya 2 olmali dendi.Sizin sorun neydi peki
U
Uç aydır keciboynuzu kuru uyguluyoruz canım. Ama hiç etkisi olmamış bizde![]()
Alllahım hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.Ben hashimoto hastasiyim o yuzden tsh 3tu ilac kullanmama ragmen.Ilacin dozu artti 1bucuk oldu gebelik icin tsh 1.5 veya 2 olmali dendi.
Tsh dusunce prolaktin cikti hafif.Ilacla oda dustu.Bu sefer gebe kaldim ama kimyasal oldu.
Sonra bende hayit tohumu kullanmaya calistim beceremedim.
Sonra yine adetn 3.gunu test yaptirip saracoglunu aradim oda bana kurler onerdi testere disli aslan pencesini soyledi danisma bende onu aldim ama ordan degil kendim aldim cunku o sira annemdeydm kendi evime donunce siparis vercektim neyse aslan penc 1 hafta icebildim tadindan.. sonra adet olunca tavsiye edilen bi doktora gittik doktor sorun yok rahim temiz dedi klomen baslatti.Klomen bitince iliski gunlerini soyledi.Adet olursa gel dedi.Cok sukur olmadim.bana klomem vesile oldu ama biz cok gunleri denk getiremiyoduk neden dersen esim asker görevler oluyodu onceden daha sıktı bunlar ve benim hep yum gunlerim kaciyodu. Bu seferde cok denk gelmedi ama yinede dedigin günlerde genelde oldu.
Bende onu söylemeye çalışıyorum. Lütfen ezbere kullanmayın değerleriniz gönderin. Çünkü ona göre uygun kürler gönderiliyor. Yoksa kaş yapalım derken göz çıkarmayalımCANIM KEÇİBOYNUZU KULLANMAYIN...
bizde öyle bilirdik en son saraçoğlundan keçiboynuzu siparişi ettim..
Bana bi yazı göndermişler FSH problemi olan erkeklerin kullanmaması gerekiyormuş.. Sperm azlığınız atıyorum varikosel gibi bi etkenden dolayı ise bilemem ama hormonal bi düşüş ise kullanmayın..
Çok üzücü yaaa. Sonuçta nasip eden güzel mevlam bizler aracıyız. Nasıl düşüncesizce bir mesaj. Malesef karşımızdaki kişinin hislerini düşünemiyoruz çoğu zaman.Kızlar milleti çok da takmamak lazım belkide bende çok üzülüyorum insanlar bişey dediklerinde,dün eşimin teyzesi msj yollamış babalar günün kutlamış artık yeter yeter yazmış bide sonuna, yani sende baba ol artık yeter diyor. Mesajıda ben okuyorum sesli, e alsın pazardan bize bi tane bu kadar yettiyse dedim.Eşim güldü boşveer diyor.Bu arada kendi oğlununda 8 yıl olmamış tedaviyle olmuş...
Teşk ederim canım inş. Hepimiz burdan güzel haberler vericez inş.dualarımdasınızEsk26z @buda gecer ya hu
kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırız.. Belirtilere takılmayın akışına bırakın lütfen..
![]()
Aaa lütfen olumsuzluk yok zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyormuş inş hamileyiz kız en azından şimdilik tadını çıkaralımbugün benim de 7 günüm canım.bütün adet belirtilerini yaşıyorum inşallah hasta olmammmm![]()
Bende onu söylemeye çalışıyorum. Lütfen ezbere kullanmayın değerleriniz gönderin. Çünkü ona göre uygun kürler gönderiliyor. Yoksa kaş yapalım derken göz çıkarmayalım