• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bende öyleyim adetim lekeyle başlar ve gününde gelir. Gününden 2 gün yada 1 gün önce leke gelince anlarımki olmadı. Hiç heveslenemiyorum bile
Ayni
Hiç bir sorun bulamıyorlar
Adetler düzenli yumurta kendiliğinden büyüyor çatlıyor rahim filmi temiz.
Mantar enfeksiyon yok.
Eşimin sperm testi iyi.
4 kez klomen kullandım
Ama sebepsiz olmuyor
Aynı durumdayım.

Bende aynı senin gibiyim bugün 27. Gün ve beklenmeyen lekeler geldi :KK43: birgün de geçmez 27/28 .engec 28 .gece olur yirmi dokuz asla olmaz elim kolum kalmıyor çok mutsuzun sudan çıkmış balık gibi oldum
Hayırlısı allahtan
İnşallah buayda minigin nasip olsun
Cnm hiç Can'ını Sıkma elbet bir gün olacak inşallah regl olmak da büyük bir nimet olamayıp ilaç kullananlar var

Benim koca harbi odun
Moralimde bozuldu zaten lekelenme olunca moralim bozuldu bana yazdığı mj daha çok moralimde bozuldu alt tarafı bir sperm testiydi :KK43::KK43::KK43:
Al benden de o kadar regl olunca destek olacağına bir dövmediği kalıyor aslında o da çok stres yapıyor. Dr bir şey yok herşey normal diyor bu Dr a inanmıyor var birşey sende diye tutturmuş

ben bu gunku arkadaslar ıcın 300.er tane okudum allah kabul etsın ınsallah

Al benden de o kadar regl olunca destek olacağına bir dövmediği kalıyor aslında o da çok stres yapıyor. Dr bir şey yok herşey normal diyor bu Dr a inanmıyor var birşey sende diye tutturmuş

yok artıkk senin kini döverimmm :KK11::KK11::KK11:
Belki de sende bişi var deseydin...
Neyse ben bu tarz şeylerde pek olumlu konuşamam gerçekten...
sorunlu erkek deyince ben :KK62:

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>11.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @OZNUR65(öznur) ve @ASKIMINASKIYIM
xenforo-smilies-kk78.gif
(bahar)
arkadaşlarımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50.......................................250/250
2=ZEYNEPELMİRA(zeynep)............250/250
3=YASEMİN...................................250/250
4=DAMLA_22.................................250/250
5=ZEYNEB21
xenforo-smilies-kk78.gif
(zeynep).................250/250

6=TUBATESBİH..............................250/250
7=EMBİE .........................................
8=DEBORAH26(özgen)... ................250/250
9=WHİTEROSE00............................250/250
10=PORTAKALES(burcu). ...............250/250
11= CGPBAS DERYA............ ...........250/250
12=AYSEYIGIT1453(ayşe)....... ........250/250
13=DAMLA2015(öznur)....................250/250
14=ARZM61(arzu) ............................
15=OZNUR65(öznur).........................250/250
16=ASKIMINASKIYIM
xenforo-smilies-kk78.gif
(bahar).........250/250
17=SEVMKEE(sevim).........................300/300
18=FIRDEVSCANSU
xenforo-smilies-kk78.gif
....................250/250
19= IRMAK10(merve).......................250/250
20=RUKALL.....................................250/250
21=ELİFAHSEN02:anneadayı:(ESRA)................250/250
22=UMUTTTTT (emel)..........................250/250
23=TSEFEM28(tuğba)......................250/250
24=MAJESTELERİ........ ....................250/250
25=KİMYAGER1508(derya)...............
26=ZEYNEP0682(zeynep)..................250/250
27=RAVZATUĞBA(tuğba)..................
28=BUDAGEÇERYAHU(makbule).........250/250
29=PAPYONKİLİKLİ .......................250/250
30=MASCULİN(ayşe).......................250/250
31=SVD1910(hatice).........................300/300
32=MRYMOGZTRK(meryem)...........250/250
33=PARLAKKARTANESİ(esra) .......250/250
34=YAVRUKARTALİM................. ...250/250
35=SABİS35(sabiha)...... ...............250/250
36=ESK26Z.....................................250/250
37=ASİLZADE02 (ayşe).................. 250/250
38=KARACAMDN(medine)..............250/250

39=VESON(tuğba)....................... ...250/250
40=687403_İGT(gülay).......... .........250/250
41=KOVA77.....................................
42=FRDAA(ferda)...........................250/250
43=AMİNEASYAEYMEN.................250/250

KALAN.......................................1.400/1.400

** 250 ADET DUA ALALIM...

***ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

****HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ

kizlar bende yumurta takibi yaptim bu ay. ama klomenle bile sadece 1 yumurtam oluşuyor. bu ay klomen kullanmadim. çatlatma ignesi vurdum karindan, ama hic agrim olmadi şeffaf akintimda olmadi :KK43: görev gibi ilişki yasayincada cok kasiyorm geriliyorum :KK43:
Malesef canım hepimiz aynı dertten müzdaripiz sanırım. Ovülasyon dönemlerini takip ettiğimiz için ilişki görev gibi geliyor

Hiç bir sorun bulamıyorlar
Adetler düzenli yumurta kendiliğinden büyüyor çatlıyor rahim filmi temiz.
Mantar enfeksiyon yok.
Eşimin sperm testi iyi.
4 kez klomen kullandım
Ama sebepsiz olmuyor
Allah yar yardımcın olsun. İnşallah olur. Kaç yıllık evlisin yaş kaç peki?

Ben hiç uyumuyorum sahura kadar zaten.
Teravih ten gelince saat geç oluyo zaman kalmıyo ki
Ben henüz oruca başlayamadım yarın başlayacağım inşallah ki muhtemelen ovulasyon dönemi diye değerlendirmem gerekiyor. Ama düşünüyorum zaten 11.30 gibi teravih bitiyor (ki nasip olursa teravihe gideceğim) Ki 2 gibi uyanınca anca sahur hazırlığı olur. Nasıl olacak bilemiyorum. Eh birde sabah 8 de uyanıp işe gelmek var. Ama nedense bu ramazanı her türlü değerlendirmek istiyorum. Dualarım falan da var. Nasıl olur bilemiyorum.

Ben henüz oruca başlayamadım yarın başlayacağım inşallah ki muhtemelen ovulasyon dönemi diye değerlendirmem gerekiyor. Ama düşünüyorum zaten 11.30 gibi teravih bitiyor (ki nasip olursa teravihe gideceğim) Ki 2 gibi uyanınca anca sahur hazırlığı olur. Nasıl olacak bilemiyorum. Eh birde sabah 8 de uyanıp işe gelmek var. Ama nedense bu ramazanı her türlü değerlendirmek istiyorum. Dualarım falan da var. Nasıl olur bilemiyorum.

Nasıl olur diye düşünme canım.. Akışına bırakırsan olması gerektiği gibi olacaktır zaten...
Dua edelim rabbim nasip etsin :KK5:

yok artıkk senin kini döverimmm :KK11::KK11::KK11:
Belki de sende bişi var deseydin...
Neyse ben bu tarz şeylerde pek olumlu konuşamam gerçekten...
sorunlu erkek deyince ben :KK62:
Ben de öyle diyorum sen kendi spermlerine bak diyorum. O da ben gerekirse Bıçak altına yatarım sorun varsa diyor. Gerçekten de yapar bir kez varilosel ameliyatı oldu kızdan önce meğer ben o ameliyattayken hamileymişim.o sorun varsa tedavi ol diyor. Dr sorun yok diyor.özellikle kontrole gidince onu da içeri sokuyorum Dr dan duysun diye. Sonunda Dr umu değiştireceğim. :KK34:Memnun olmasam hiç takmam değiştirirdim yani

Benim umudumda kalmadı doktor tedavi önerdi yumurta tembelliği var bende ama sperm testi istedi esimde vermedi doktor tedavi ye başlamadı testi getir diyor
Az önce eşime mj attım oruç ta yok bebekte yokkk diye bana ne yazdı sence
Yapacak birşey yok...bukadarlik birşey yazdı
Sıkma kendini canım malesef erkekler tahlil verme konusunda ketum oluyorlar. Yada çoğunluğu diyeyim. Zamanla verir inşallah. Ben heryerde aynı şeyi söylüyorum ama sanada aynı şeyi söyleyeceğim. Eşim için varikosel kürü kullandık ve sonuç çok güzel. Eğer eşin tahlil vermiyorsa sen kendin için yumurta tembelliği için saraçoğluna ulaşıp kür alsan.

Benim koca harbi odun
Moralimde bozuldu zaten lekelenme olunca moralim bozuldu bana yazdığı mj daha çok moralimde bozuldu alt tarafı bir sperm testiydi :KK43::KK43::KK43:
Canım benim moral bozmamak imkansız elbette. Ama söyledğim gibi gerçekten bu onlara çok zor geliyor. Bende çok sıkıntı yaşadım. Canını sıkmamaya çalış. Zamana bırak

Ben de öyle diyorum sen kendi spermlerine bak diyorum. O da ben gerekirse Bıçak altına yatarım sorun varsa diyor. Gerçekten de yapar bir kez varilosel ameliyatı oldu kızdan önce meğer ben o ameliyattayken hamileymişim.o sorun varsa tedavi ol diyor. Dr sorun yok diyor.özellikle kontrole gidince onu da içeri sokuyorum Dr dan duysun diye. Sonunda Dr umu değiştireceğim. :KK34:Memnun olmasam hiç takmam değiştirirdim yani

İlla bi sebep olması şart degil ki çok şükür bi sebep yok yani işiniz Allah'a kalmış ne güzel...
Dİlerim tez vakit olur canımm... Huzursuzluklar da ortadan kalkar..

Back
X