• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bence seninki kimyasal degil canim hele ilk 1700 olmus kese tam olusmus yani 1500den sonra kese gorunuyor cunku...
Belki kan sulandirici kullanman lazimdir insallah sifa bulursun canim saglikli gebeligin olur
Amin canım inşallah bi de keseyi göremedikleri için iki günde bir alttan bakıp durdular hafif kanamam vardı o iyicene arttı eve geliyordum kocaman ped koyuyordum öyle olduğu halde 1700 lere çıktı. Doktor da kimsayal değil normal gebelik bu demişti düştükten sonra. İnşallah tedavisi olan bişey çıkar canım korkuyorum

Canım benim moral bozmamak imkansız elbette. Ama söyledğim gibi gerçekten bu onlara çok zor geliyor. Bende çok sıkıntı yaşadım. Canını sıkmamaya çalış. Zamana bırak
Allah razı olsun canım benim bende öyle yapacağım zaten :)
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Öznur ve aşkımınaskıyım için 250 okudum kızlar. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah öznur kardeşim :) aşkımınaskıyım kardeşim Rabbim inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirmeni ve yavrunu sorunsuz bir şekilde sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Kızlar uzuntumu paylaştı allah razı olsun hepiniz destek oldunuz
Burada ben esinle beraber çalışıyorum bildiğiniz gibi moralimde bozuldu daha çok eşimin mj na bozulmuştu bogazimda dugumlenmisti ne güle biliyor ne sağlayan biliyordum hiç konuşmadı burada esinle o bana ne oldu niye yüzün böyle saçma sapan sorular sordu bende gecistirdim normal konuşuyordu sadece ve
KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ
Kabul ettiiiiii
:KK5::KK5:Hepinizi seviyorum :KK39::KK70::KK70::KK70::KK70:bir tek ramazanda sonra dedi Biray var sadece sonuçta verecek Biray da geçer gelsin minigimsevincten bağırmak istiyorum :KK34::KK46:

Yerim bebeğini yaaaa :KK72:
Amannn olursa olur olmazsa olmaz napimmm:KK3::KK56:
Gerçekten içten denilmiyor bu demi☺bende bazen diyorum Ama kendi dedigim e kendim inanmıyorum☺cuma cumartesi gunum. Geçen dua yumurtlamaya denk gelmişti şimdi adet gunume.insallah Rabbim nasip eder. Umarım olmam kızlar bugün kasik ağrısı başladı umudum azaldı bu ay zaten pek yoktu da. Yinede insan acaba diyor...

Bence de artık sıyrılsak şu dertten..
Duamızı ediyoruz neticede... Hergünü her anı bunu düşünerek yaşıyarak kendimize de haksızlık ediyoruz..
Başka güzel olan şeylerden konuşalım... Başka sorunları, engelleri aşalım.. :confused::confused::KK39:
Çok haklısın canım benim

kizlar ya benim sorunum şu cok cok duygusalim bebeginde etkisi var tabiki ama kendimi savunamiyorum ifade edemiyorum . eşimde yapisal olarak cok soğuk ben boyle benle ilgilensin espriler yapsin şakalassin istiyorum. işten yorgun geliyor farkindayim ama tvye acayiip bagli. hani kucuk cocuklar boyle dalar kalir ya etrafta olani biteni görmez heh işte benimkide öyle..bakimliyim o gelmeden kokumu suruyorum elimden geldigi kadar ona süsleniyorum . normalde dikkat çeken bi bayanim dişardaki insanlar eşimden daha çok bakiyor bana ne yazikki :KK43: o boyle soguk olunca hic bisey yapasim gelmiyor bi kaç kez konuştum onla konustuktan sonra 2-3 gun iyi gidiyo sonra yok gene ayni.. bende oldugu gibi kabul ediyorum. o tvye baglandikca bende kk ya baglaniyorumEn Büyük KK

Burada ben esinle beraber çalışıyorum bildiğiniz gibi moralimde bozuldu daha çok eşimin mj na bozulmuştu bogazimda dugumlenmisti ne güle biliyor ne sağlayan biliyordum hiç konuşmadı burada esinle o bana ne oldu niye yüzün böyle saçma sapan sorular sordu bende gecistirdim normal konuşuyordu sadece ve
Kabul ettiiiiii
:KK5::KK5:Hepinizi seviyorum :KK39::KK70::KK70::KK70::KK70:bir tek ramazanda sonra dedi Biray var sadece sonuçta verecek Biray da geçer gelsin minigimsevincten bağırmak istiyorum :KK34::KK46:[/
Kabul ettiiiiii
:KK5::KK5:Hepinizi seviyorum :KK39::KK70::KK70::KK70::KK70:bir tek ramazanda sonra dedi Biray var sadece sonuçta verecek Biray da geçer gelsin minigimsevincten bağırmak istiyorum :KK34::KK46:
İŞTE BUUUUUUU. GÖRDÜN MÜ . BİLSEYDİM 3 VAKTE KADAR DERDİK :)

Gerçekten içten denilmiyor bu demi☺bende bazen diyorum Ama kendi dedigim e kendim inanmıyorum☺cuma cumartesi gunum. Geçen dua yumurtlamaya denk gelmişti şimdi adet gunume.insallah Rabbim nasip eder. Umarım olmam kızlar bugün kasik ağrısı başladı umudum azaldı bu ay zaten pek yoktu da. Yinede insan acaba diyor...

canım valla onca zamanın üstüne kabulleniş istesende istemesende başlıyor.. Bi süre sonra olmama ihtimaline alışıyorsun..
Tabi umut bitmiyor o hep var.. Böyle yaşanmıyor kafayı yicem yoksa ahahah
Çünkü tekamül eden bi tipim.. İsyan etmeyi sevmem, e kabullen kabullen de nereye kadarr... Stres oldum artıkk
O yüzden tüp bebek denemelerine son verdim artık.. Olursa kendi akışında bi süre daha olur ki umudum var yok değil..
Yoksa da evlat edinecegim.. Tekrar stres yaşamak ve borç batagına saplanmak istemiyorum..
Güzel ve güneşli günler umut ediyorumm

kizlar ya benim sorunum şu cok cok duygusalim bebeginde etkisi var tabiki ama kendimi savunamiyorum ifade edemiyorum . eşimde yapisal olarak cok soğuk ben boyle benle ilgilensin espriler yapsin şakalassin istiyorum. işten yorgun geliyor farkindayim ama tvye acayiip bagli. hani kucuk cocuklar boyle dalar kalir ya etrafta olani biteni görmez heh işte benimkide öyle..bakimliyim o gelmeden kokumu suruyorum elimden geldigi kadar ona süsleniyorum . normalde dikkat çeken bi bayanim dişardaki insanlar eşimden daha çok bakiyor bana ne yazikki :KK43: o boyle soguk olunca hic bisey yapasim gelmiyor bi kaç kez konuştum onla konustuktan sonra 2-3 gun iyi gidiyo sonra yok gene ayni.. bende oldugu gibi kabul ediyorum. o tvye baglandikca bende kk ya baglaniyorumEn Büyük KK

Sen çalışmıyormusun canım?
Kaç yıllık evlisiniz?
Bana bak şimdi soru yağmuruna tutuyorum...
Vallahi benimkide çok meraklı tvye ama alıştım artık.. Hatta ben kk ya girince trip yapıyor hahah sanırım benimde tv seyretmemi istiyor...

Benim aldığım bi kaç değişik farklılıklar var;
mesela o tv seyrederken diğer koltukta kitap oluyorum..
mesela bi kahve yapıp mutfaga çağırıyorum bi cigara yakıyoruz
onlarda ne kdar işine yarar bilmiyorum...

Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benimki de elektronik bağımlısı.Telefon hiç düşmez eliden yapışık,bilgisayar hep açık geceleri falan bile bişeyler indirir, playstation zaten ayrı bi hastalık onla oynayamadığı zamanlar psp yanında taşımalık...offf bende çok muzdaribim bu dertten:( Bi tarafıma düğmemi taktırmalıyım benle bu kadar ilgilenmen için diyorum.Artık kabullendim gibi ama yinede şu telefonu bi bırak, bi bana dön, kapat artık, valla kapatıcam şimdi çekicem fişini gibi cümleler gündelik yaşamımızın bi parçası. Bunlar olmasa belki daha çok bizimle ilişik olacaklar napsak bozsakmı:confused:

Amin canım inşallah bi de keseyi göremedikleri için iki günde bir alttan bakıp durdular hafif kanamam vardı o iyicene arttı eve geliyordum kocaman ped koyuyordum öyle olduğu halde 1700 lere çıktı. Doktor da kimsayal değil normal gebelik bu demişti düştükten sonra. İnşallah tedavisi olan bişey çıkar canım korkuyorum
Keske alttan muayene yaptirmasaydin canim tamam nasibi yoktu bebeginin ama normalda alttan bakilmasi tehlikeli bide ustune kanama varken baktirmak cok tehlikeli bence kuzum keske arastirsaydin
1700de karindan gorunmeyebilir 3 4 gun gecince gorunurdu ama karindan benim 2300 ken karindan gorunmustu bidaha aklinda bulunsun kuzum seni uzmek degil amacim :( banada kanama varken devletteki ebe gel alttan bakalim dedi kabul etmedim 2 aylik cocuga alttan bakilmazki

Kizlaaaaar sukredin en azindan esleriniz aksamlari evde benim oda yok :(

Back
X