Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

İnsallah canim ya bol bol yumurtan olusur opu onumuzdeki hafta yapilacakmi, insallah hayirli guzel haberlerini aliriz buradan,ne zaman birinin tedaviye basladigini duysam kendim tedaviye baslamis gibi heyacanlaniyorum
CANIM BENİM ÇOK TŞK EDERİM. MUHTEMELEN HAFTAYA YAPILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA TABİKİ.

Canlarım ufaklığı gördük çok şükür kalbide atıyordu pıtır pıtır sağlığı da iyi dedi Bi dünya kan alındı test yapılckmış ptesi tekrar gitcm sonuçları almaya hayırlısıyla Allah isteyen herkese bu tatlı telaşları yaşatsın inşallah en kısa zamanda :KK36: :nazar: :KK36:
hayırlı olsun çok sevindim Rabbim herkese nasıp etsin inşallah
bebişiniz olmuyor muydu sizinde

Canlarım ufaklığı gördük çok şükür kalbide atıyordu pıtır pıtır sağlığı da iyi dedi Bi dünya kan alındı test yapılckmış ptesi tekrar gitcm sonuçları almaya hayırlısıyla Allah isteyen herkese bu tatlı telaşları yaşatsın inşallah en kısa zamanda :KK36: :nazar: :KK36:
oy canım çok sevindim..
rabbim bizlere nasip etsin inşallah..

Kizlar dualarim alayim P PembePaltolu bu aralar giremeyebilirim ama hepsini okuyorum arada girer haber ederim.
Bu arada bugun 2.aşılama sonucunun da negatif olduğunu öğrendim yine test günü adet oldum zaten. Bide dunden beri atesim 38dem fazla yatıyorum. Dua eden herkesten Allah razi olsun
Sanirim yavaş yavaş olmayacagini kabul edicem. O kadar kötüyüm ki annemin yanindayim diye aglayamiyorum da.

Canlarım ufaklığı gördük çok şükümaşallahe atıyordu pıtır pıtır sağlığı da iyi dedi Bi dünya kan alındı test yapılckmış ptesi tekrar gitcm sonuçları almaya hayırlısıyla Allah isteyen herkese bu tatlı telaşları yaşatsın inşallah en kısa zamanda :KK36: :nazar: :KK36:
Senin adina cok sevindim, insallah biz de en kisa zamanda ayni duygulari yasariz.. masallah

Kizlar dualarim alayim P PembePaltolu bu aralar giremeyebilirim ama hepsini okuyorum arada girer haber ederim.
Bu arada bugun 2.aşılama sonucunun da negatif olduğunu öğrendim yine test günü adet oldum zaten. Bide dunden beri atesim 38dem fazla yatıyorum. Dua eden herkesten Allah razi olsun
Sanirim yavaş yavaş olmayacagini kabul edicem. O kadar kötüyüm ki annemin yanindayim diye aglayamiyorum da.

Canim sikma canini, ben de 2 gun once regl oldum. Cok sukur sağlığımız yerinde, yeniden deneriz.

hayırlı olsun çok sevindim Rabbim herkese nasıp etsin inşallah
bebişiniz olmuyor muydu sizinde
çok sağol canım bnm amin isteyen herkes bu eşsiz duyguları rabbim tez vakitte yaşatsın inşallah ♥ aslında korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra kadar oldu neredeyse tam ümidimi kesmek üzereyken hiiiiiç kafama takmadığım zamanda kalıvermişim yani psikoloji de çok etkiliyor çok düşünmemek lazım galiba tatlım ;)

kızlar bu duaya katılamadım ama inşallah bidahaki sefere sizlerle olurum zaten hep dualarımdasınız,ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım ve bugün 12.günümdü kan sonucum pozitif çktı hcg 1364 tecrübeli arkadaşlarım değer nasıl sizce
maşallah canım hayırlı olsun çok iyi değerin bence kat kat katlansın inşallah tatlım ben adet geciktikten 3 gun snra kan testi yapmıştım 1833 tu bence seninki harika tebrik ederim Allah kucağına hayırlısıyla aldığın günlerinde göstersin inşallah ♥

kızlar bu duaya katılamadım ama inşallah bidahaki sefere sizlerle olurum zaten hep dualarımdasınız,ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım ve bugün 12.günümdü kan sonucum pozitif çktı hcg 1364 tecrübeli arkadaşlarım değer nasıl sizce
canım maşallah değerin gayet iyi. rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

maşallah canım hayırlı olsun çok iyi değerin bence kat kat katlansın inşallah tatlım ben adet geciktikten 3 gun snra kan testi yapmıştım 1833 tu bence seninki harika tebrik ederim Allah kucağına hayırlısıyla aldığın günlerinde göstersin inşallah ♥
allah razı olsun canım amin inşallah sağsalim alırız kucağımıza rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

amiiin inşallah canım sizlere de bol bol dua ediyorum heran isteyen herkes yaşamalı bu tatlı güzel telaşları hayırlı sağlıklı şekilde inşallah ♥
Amin inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :anneadayı:

Dua arkadaşım gözünaydın çok sevindim
Sizde de bir sorun yoktu dimi.
Darısı bizlere inşallah ne olur dua et
İsmini ilk sayfamıza ekliyorum canım

Back
X