Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aşılama tüp bebek olmadı 6 aydır doğal gebelik olmadı bu ay bekliyorum nasip olursa15.07.2025 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ: (Her bir üye için niyet ederek 100 defa okunacak!!!)
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1.nursevdi (NURSEVEN)
2.Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
Gebeliğinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi niyetiyle
3. E ebra34 (FERİDE)
4.Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5.heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
6. L lov3y (GÜLSEN) Sağlıklı bebeği olsun
7. F ftkz (FERDANE)
8.aci_cikolata (NERİMAN KIZI RAZİYE)
9.infinityspring (ELİF) Tüp bebeğinin tutunması ve sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
10. M merve5678 (MERVE)
11.Dil-i bitab (SALİHA)
12. M morciver (NURSEL KIZI ÇAĞLA) Tüp bebek transferinin tutunması ve sağlıklı ilerlemesi niyetiyle
13.Pinki210215 (AYTEN KIZI MERVE)
14. G Gokcen5o (BEYHAN)
15.ifna1 (ELİF)
Listemizin tamamlanma tarihi: 28.07.2025
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Allah razı olsun canımHerkesin adına okudum tek tek bağışladım rabbim çocuk isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla hamile olmayı hamile olanlarda sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsinAsimisa
Amin teşekkür ederimHamilemisinizAsimisa Rabbim sag saglim sağlıklı şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin çok mutlu oldum
![]()
CümlemizdenAllah razı olsun canım
AminnAmin teşekkür ederim
inşallah bu listede hepimiz bu güzel duyguyu tadarız ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Ayy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım öyle sevindim ki anlatamamAmin teşekkür ederim
inşallah bu listede hepimiz bu güzel duyguyu tadarız ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Canm ben okudum yazmıştımda eklememişsn15.07.2025 TARİHLİ LİSTEMİZ
ANLAMI:
1.nursevdi (NURSEVEN)
3. E ebra34 (FERİDE)
7. F ftkz (FERDANE)
9.infinityspring (ELİF) Tüp bebeğinin tutunması ve sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
10. M merve5678 (MERVE)
11.Dil-i bitab (SALİHA)
12. M morciver (NURSEL KIZI ÇAĞLA) Tüp bebek transferinin tutunması ve sağlıklı ilerlemesi niyetiyle
14. G Gokcen5o (BEYHAN)
15.ifna1 (ELİF)
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Canım gelmemiş mesajın tekrar kontrol ettim sonraki listeye eklerim seni olur mu?Canm ben okudum yazmıştımda eklememişsn
Ayy mübarek cuma günü ne güzel bir haber verdin, yani ben daha yeni okudum ve çok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. RABBİM kolay hamilelik geçirmeni nasip etsin.Amin teşekkür ederim
Okudum Rabbim kabul etsin hepimize salih saliha evlatlar tez zamanda nasip etsin aminnnn15.07.2025 TARİHLİ LİSTEMİZ
ANLAMI:
1.nursevdi (NURSEVEN)
3. E ebra34 (FERİDE)
7. F ftkz (FERDANE)
10. M merve5678 (MERVE)
11.Dil-i bitab (SALİHA)
14. G Gokcen5o (BEYHAN)
15.ifna1 (ELİF)