- 22 Temmuz 2016
- 1.156
- 1.403
- 133
Tabi bugün eklerim siziMerhaba bende tez vakitte, kolaylıkla hayırlı sağlıklı bir evladımın olması için katılabilir miyim aranıza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi bugün eklerim siziMerhaba bende tez vakitte, kolaylıkla hayırlı sağlıklı bir evladımın olması için katılabilir miyim aranıza
İsmim Tuğçe çok teşekkür ederim aranıza aldığınız içinTabi bugün eklerim sizi
![]()
Selam isminiz nedir? Yeni liste ayın 26sında başlayacak o zaman eklerim siziMerhaba yeni alım oluşacak mı ben de dahil olmak istiyorum
İsminiz nedir yeni listeye ekleyeyimMerhabalar ben de katılmak istiyorum
İsmim hande teşekkürlerSelam isminiz nedir? Yeni liste ayın 26sında başlayacak o zaman eklerim sizi
İsmim Ebruİsminiz nedir yeni listeye ekleyeyim
Selamlar, herkes adına okudum. RABBİM kabul etsin inşallah.12.08.2025 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ: (Her bir üye için niyet ederek 100 defa okunacak!!!)
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1.nursevdi (NURSEVEN)
2.Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
Gebeliğinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi niyetiyle
3. E ebra34 (FERİDE)
4.Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5.heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
6. L lov3y (GÜLSEN) Sağlıklı bebeği olsun
7. F ftkz (FERDANE)
8.aci_cikolata (NERİMAN KIZI RAZİYE)
9.infinityspring (ELİF) Tüp bebeğinin tutunması ve sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
10. M merve5678 (MERVE)
11.Dil-i bitab (SALİHA)
12. M morciver (NURSEL KIZI ÇAĞLA) Tüp bebeğinin tutunması ve sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
13.Pinki210215 (AYTEN KIZI MERVE)
14.Leif1 (ELİF)
15. P Pimpirikli10
Listemizin tamamlanma tarihi: 25.08.2025
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.