İ-çim şiş-ti!!!!

Belki de kendi rapor almak istiyordu,sizin böyle bir anda hem de gerçekten bir sebebiniz varken kolayca alabiliyor olmanıza kinlendi..
Bunun da dışında geçen sene ettiğiniz lafı önünüze getiriyorsa bu kadının size karşı ayrı bir gicikligi var diye düşündüm . Resmen ettiğiniz lafın yeri gelsin diye beklemiş.unutmamis yani.
Ev görmeye gideceğiniz günde soğuk mesafeli bir merhaba deyip geçin bence..

olmasi gereken cok sey var ama olmuyor maalesef. Hele ki ucretli ogretmenlik konusunda tum taraflar magdur.
Benim oglumun ilkokul ogretmenleri hic izin almadi çocuklarımi okuturken. Ama simdi buyuk olan lisede . Bir öğretmeni (kimyaci) esi kanser diye 3 aydir okula gelmiyor. Ve cocuklar ogretmensiz. Bir tanesinin bebeği var surekli hasta . Hamileykenden belliydi zaten ota rapor b.ka rapor. Deli gibi çalışmak isteyen atanmak isteyen ogretmen var . Ben anlamıyorum neden rapor bekleniyor

Belki de kendi rapor almak istiyordu,sizin böyle bir anda hem de gerçekten bir sebebiniz varken kolayca alabiliyor olmanıza kinlendi..
Bunun da dışında geçen sene ettiğiniz lafı önünüze getiriyorsa bu kadının size karşı ayrı bir gicikligi var diye düşündüm . Resmen ettiğiniz lafın yeri gelsin diye beklemiş.unutmamis yani.
Ev görmeye gideceğiniz günde soğuk mesafeli bir merhaba deyip geçin bence..
Gercekten soruna odaklandıgınz icin tesekkür ederim .. Anlamadm gıcık olacka bi sey de yasamadık ama haklısınız meaafe candır

Benim oglumun ilkokul ogretmenleri hic izin almadi çocuklarımi okuturken. Ama simdi buyuk olan lisede . Bir öğretmeni (kimyaci) esi kanser diye 3 aydir okula gelmiyor. Ve cocuklar ogretmensiz. Bir tanesinin bebeği var surekli hasta . Hamileykenden belliydi zaten ota rapor b.ka rapor. Deli gibi çalışmak isteyen atanmak isteyen ogretmen var . Ben anlamıyorum neden rapor bekleniyor
Eşi kanser olan bir kişi okula nasıl gelsin Allah aşkına bu konuda serzenişte bulunmak nedir?? Diğer öğretmenleri rapor almamışsa bir doğum ölüm hastalık gelmemis demek ki baslarina bunu nasıl genelleyebiliyorsunuz mesela onu anlamadım?? Şimdi atanmayı bekleyen öğretmenlerle rapor alanları nasıl bir kıyaslamaya tabi tuttunuz ki, kendiniz söylüyosunuz birisinin eşi KANSER diğeri HASTA.. keyfi değil yani ohhh keyfime bakayım gitmeyeyim okula mantığı yok. Bu kadar mı vicdanınızın yerini unuttunuz ben şu an size inanamiyorum

Konu ücretli kadrolu konusuna dönmesin lütfen
oyle bir maksat yok merak etmeyin ben de atanmis bir ogretmenim ;) Sadece arkadas, izne cikan ogretmenlerin yerine kimi getirirler diye sordu, ben de cevap verdim, burasi sinif olmadigi icin bizi de 6 yasindaki cocuklar gibi gormezseniz iyi olur ;)

İlk msjı cidden okuduguma inanamıyorum.. Devamı ne acaba genc ögretmenler dogurgan oluyo egitim ögretim mi aksıyo diyeceksiniz
Evet yarim kalmis aynen devam edeyim. Tecrubeli ilkokul öğretmeni olunca dogum izni olmuyor ve cocuklar travma yasamadan 4 yil bitiyor. Sizin gibi genc egitmeni de bransa verseler kimse 3 ay 5 ay haftada 2 saatlik derse girememenizden etkilenmez. . Bi cocuk sahibi olan siz degilsiniz ayrica. Biz de calisiyoruz . Doğum yapip izin kullanip ise gidiyoruz

Eşi kanser olan bir kişi okula nasıl gelsin Allah aşkına bu konuda serzenişte bulunmak nedir?? Diğer öğretmenleri rapor almamışsa bir doğum ölüm hastalık gelmemis demek ki baslarina bunu nasıl genelleyebiliyorsunuz mesela onu anlamadım??
Cocuklar ogretmensiz!! Dedim. Dönün ve bir daha okuyun...
Bu arada annesi öldü ilkokulda öğretmeninimizin.Ama geldi kadın dersine. Diyorum ya tecrübe baska diye

oyle bir maksat yok merak etmeyin ben de atanmis bir ogretmenim :KK66: Sadece arkadas, izne cikan ogretmenlerin yerine kimi getirirler diye sordu, ben de cevap verdim, burasi sinif olmadigi icin bizi de 6 yasindaki cocuklar gibi gormezseniz iyi olur :KK66:
Ne alakası var konu sahibi olarak konustum sizden her ricada bulunana 6 yasında degilim mi diyosunuz ilginc :)

hicbir taraf magdur edilmemeli işte. Ne diyelim daha cozulmesi gereken coook sorunumuz var egitim adina...

Cocuklar ogretmensiz!! Dedim. Dönün ve bir daha okuyun...
Bu arada annesi öldü ilkokulda öğretmeninimizin.Ama geldi kadın dersine. Diyorum ya tecrübe baska diye
Ben sizin saçma seviyenize inip de yorum yapmayacağım. Kınadıgıniz şeyle sınanırsınız sadece bu kadar diyorum ve azıcık vicdan merhamet diliyorum size.

Evet yarim kalmis aynen devam edeyim. Tecrubeli ilkokul öğretmeni olunca dogum izni olmuyor ve cocuklar travma yasamadan 4 yil bitiyor. Sizin gibi genc egitmeni de bransa verseler kimse 3 ay 5 ay haftada 2 saatlik derse girememenizden etkilenmez. . Bi cocuk sahibi olan siz degilsiniz ayrica. Biz de calisiyoruz . Doğum yapip izin kullanip ise gidiyoruz
Sesli güldüm vallahi sabah sabah cok yasayın :) bizi kmse bransa vermiyo hanımefendi taaaa lise bittigi zaman bizim üniversite puanımızla tercih yapıyoruz siz hepimiz müdürün karsısına cıkıyoruz müdür de sen türkceci ol sen matematikci ol falan diyo sandınız herhalde..

E keske sizin de hakkınız olsaydı kücück bırakmasaydınız evladınızı fena mı olurdu yani?

E kimyacıya laf etmissiniz yukarıda kac saatti kimya dersi 3-5??

Ne alakası var konu sahibi olarak konustum sizden her ricada bulunana 6 yasında degilim mi diyosunuz ilginc :)
sizin actiginiz bir konu diye insanlarin birbirine sordugu soruya-cevaba mudahale etmeniz-engellemeye calismanizdan oturu oyle soylemis olabilir miyim :-) forum burasi yani o açidan...

sizin actiginiz bir konu diye insanlarin birbirine sordugu soruya-cevaba mudahale etmeniz-engellemeye calismanizdan oturu oyle soylemis olabilir miyim :-) forum burasi yani o açidan...
Ücretli öğretmen konusu ki tüm taraflar magdur cümlesi hangi sorunun cevabı diyecem konu iyice uazayacak :) cevabınızı gördüm o sanırım bir kac msj önceydi ücretli öğretmen verirler herhalde yazmıstınız

Sizde bir aşağılık kompleksi falan mı var konu sahibi yapılan yoruma yorum yapmış ne bu böyle alınmaca haller tuhafsınız.

Ben sizin saçma seviyenize inip de yorum yapmayacağım. Kınadıgıniz şeyle sınanırsınız sadece bu kadar diyorum ve azıcık vicdan merhamet diliyorum size.
Ya siz hayatinizda kac kisiden esinin kanser oldugu icin 3 ay rapor aldigini duydunuz. Ne ile sinanicam ? Dediklerinizi kulaginiz duysun once . Ogretmen olup 3 ay rapor almissiniz. Burada yorumlarin yuzdesini hesaplayın bakalim kac kisi hak vermis. Benim esim trafik kazasi gecirdi. Bakacak kimse yoktu . Refakatci raporu vermiyorlar malesef. Ayrica bebeginiz o kadar hasta ve bakiminiza muhtacsa burada goy goy yapacaginiza gidin cocugunuzla ilgilenin. Buraya konu acip tepkiyi aldiktan ,sonra sinirlenmenin anlami yok.

Eğitim sisteminden bihaber gelmiş burada yorum yapıyor!! Okul bitince keyife göre atanmıyoruz hanımefendi biz sizi branşa atasalarmış ne demektir yahu?? Okudugun bölüm neyse ona atanirsin hani bilin de yarın bi gün başka yerde böyle söyleyip rezil rüsva olmayın:D

Sesli güldüm vallahi sabah sabah cok yasayın :) bizi kmse bransa vermiyo hanımefendi taaaa lise bittigi zaman bizim üniversite puanımızla tercih yapıyoruz siz hepimiz müdürün karsısına cıkıyoruz müdür de sen türkceci ol sen matematikci ol falan diyo sandınız herhalde..

E keske sizin de hakkınız olsaydı kücück bırakmasaydınız evladınızı fena mı olurdu yani?

E kimyacıya laf etmissiniz yukarıda kac saatti kimya dersi 3-5??
Kadin 3x 2 ay okula gelmedi. Ama ne olacak dimi . 6 ay cocuklar kimya gormese de olur. Sizde mantik bu mu ?

Back
X