angel-24'cüm benim bildiğim kadarıyla sarı tüylere sadece iğneli epilasyon faydalı yinede bizim sitedeki medikal estetik uzmanına bi danış istersen
ıpl hıcbır ıse yaramıyor arkadaslar ınce ve sarı tuylerde ıse yarıyor dıye reklam yaptılar ama ınanmayın bunların hepsı yalan ıpl ı ovenler ınanın bana bu cıhazı kullanan yerlerın sahıplaeı burdan reklam yapıyorlar akılları sıra.adam gıbı bır yer bulun gıdın ucuz etın yahnısı yenmez dıye bır ata sozu vardır atalar yalan soylemez dımı))))
Arkadaslar ıpl e ben 3 yıl gıttım her yer ayrı fıyat verıyor sonra bır dermotologla konustum o bana ıpl in lazer olmadığını ucuz bır sıstem olduğunu tuylerı ınceltıp ondan sonrada dığer lazer epilasyon cıhazlarına gırdığınızde orneğın alexandrıte tuylerı gormedığını tek carenın kalacağını oda ığnelı epılasyon olacağını soyledı kesınlıkle ıpl modern ağda teknıgıdır sakın aldanmayın ben ıpl bıraktım alexandrıte basladım ve 3 sene ıpl verdığım paranın daha azına 6 gıbı kısa surede alexandrite la bıtırdım sıze tavsıyem alex ve 1300 tl ye anlastım bıtene kadar dusunun yanı hem fda onayı almış bır cıhaz
Arkadaslar ıpl e ben 3 yıl gıttım her yer ayrı fıyat verıyor sonra bır dermotologla konustum o bana ıpl in lazer olmadığını ucuz bır sıstem olduğunu tuylerı ınceltıp ondan sonrada dığer lazer epilasyon cıhazlarına gırdığınızde orneğın alexandrıte tuylerı gormedığını tek carenın kalacağını oda ığnelı epılasyon olacağını soyledı kesınlıkle ıpl modern ağda teknıgıdır sakın aldanmayın ben ıpl bıraktım alexandrıte basladım ve 3 sene ıpl verdığım paranın daha azına 6 gıbı kısa surede alexandrite la bıtırdım sıze tavsıyem alex ve 1300 tl ye anlastım bıtene kadar dusunun yanı hem fda onayı almış bır cıhaz
aynen bnmde ablam gitmişti ıpl e ama hiçbi işe yaramadı..dediğiniz gibi ıpl modern ağda tekniğidir kalıcı bir epilasyon değildir..bnm yaşadığım yer küçük bi yer ve tek yer vardı lazer yapan orasıda ıpl yapıyodu.gittim izmirde birsürü doktorla görüştüm,ıpl yağtıracağına ağdacıya git hiç olmazsa daha ucuz tutar dedi :) bende ndyag lazer kulanan biyere gidiyorum şimdi,bana alex ve diod tanda üst bi cihaz olduğu söylendi,daha derine ulaştırıyomuş ısıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?