- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi lotuscicegii
-
Bin tl çok kız. Bi haftadır bot sipariş edicem 999.99 olduğu için alamıyorum asdfg 1000 değil amaİnstagrama yazınca dm den cevap verilmiyormuş yorum yazınca da siliyorlar çok umurlarında değil şikayet etmek. Bin tl belki çok değil ama sokakta da bulmadım sonuçta kaç günlük çalışmam eder
O zaman bir arkadaşın da yazdığı gibi sosyal medya hesaplarına yaz.İki seferdir dekontu mail atalım deyip atmadılar
Hibe edecek kadar az değil sonuçta:)Bin tl çok kız. Bi haftadır bot sipariş edicem 999.99 olduğu için alamıyorum asdfg 1000 değil ama
Bir aydır ben aramaya utanıyorum artık ya bir daha da butik mutik gibi yerlerden birşey almam vallahiO zaman bir arkadaşın da yazdığı gibi sosyal medya hesaplarına yaz.
Açık açık tüm yaşadıklarını yaz . Banka böyle bir iade yok diyor hala iade belgesini yollamadıniz de... dönüş yaparlar.
Acele et her an zam gelip 1.000,00 lira olabilir.Bin tl çok kız. Bi haftadır bot sipariş edicem 999.99 olduğu için alamıyorum asdfg 1000 değil ama
Bir kere deniz butikten iade yapmıştım.hesabima yatirmislardi.ama bir hafta sonra fln yapmışlardı sanki diye hatirliyorum.ama paramı almıştım.bence sizde bankaya sorunKredi kartı kullanmıyorum normal hesap bakiyemden göremiyorum
Deniz butiğin kendi sayfası var sadece instagram satışı değil onların ki. İnstagramdan sayfa reklamı ve wp iletişimleri ile de iletişim kurulabilir.ben belli markalar dışında trendyoldan hepsiburadadan alışveriş yaparken bile tedirgin oluyorum gelen ürünle görseldeki ürün farklı çıkabiliyo diye instagramdan nasıl alışveriş yapabiliyosunuz anlayamadım.
bankanızla görüşün müşteri hizmetleriyle. onlar yok diyosa yoktur. aldığınız yere de iletin bunu.
Kargoyla 1028 ediyor asdfgAcele et her an zam gelip 1.000,00 lira olabilir.
Bulabildiğim heryere yazdım bildiğin taciz ettim artk ve dün yatırdılar bir daha da asla almam ordan bişeyOf aynı şeyden muzdaripiz bende intgrmdan aldım başka butik ama yanlış ürün gönderdiler iade ettm hyla param yatmadı yalan oldu sanırım
Ağzımın payını almış oldm bir daha da asla bilinen markalar veya Trendyol dışında asla almam internetten birşeybu butiğin şikayetvardaki yorumları berbat
milletin siparişini fiyat değişimi gerekçesiyle iptal ediyorlar
para iadelerini yapmıyorlar
defolu ürün yolluyorlar
milletin parasının üstüne yatıp biz iadenizi yaptık bankanızla görüşün diyorlar
açıp bakabilirsiniz
zaten konuyla ilgili yazdığınız yorumları silen bi satıcı ne kadar düzgün olabilir ?
şikayetvara yazın
bazı kişilerin sorunları bu şekilde çözülmüş
Bedenim uymamıştı büyük gelmişti bir ay boyunca uğraştım ya normal değildi asla. Bulduğum heryere yazdım şikayet ettim internet sayfaları da var diye güvenmiştim aslındaİade süreçleri hakkında bilgi yapmışlardır. İnstagramdan yazdınız mı?
Ben bir kez yaptım ürün de defo vardı iade ettim ve ok geçmeden iade yapmışlardı.
Hepsine yazarak aldım sonunda ödemeyi. Parayı kolay kazanıyoruz sanki niye hibe edeyim kiİnstagtam hesabına yorum yağmuru, google yorumlara yorum yağmuru, şikayetvar a kesinlikle yazın. En sonunda da olmuyorsa tüketici hakem heyetine başvurun kesinlikle
Bende ayni şekil yaptım benimki de yattı parayı aldıktan sonra engelledim direkBulabildiğim heryere yazdım bildiğin taciz ettim artk ve dün yatırdılar bir daha da asla almam ordan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?