İANET VE TARKAN

Doğrusu onu görmek bile istemiyorum, kardeşine verecektim bileti ona götürsün diye.. Doğru biletleri yırtıp atmak daha iyi olacak
yirtacaksan bana ver yirttim dersin... sacmalamaaaa... :)))) yahu bosuna gurur yapiyorsun o aldatirken gurur yapti mi... ay bu Yeni nesil cildiriciiiimmmm

Affedemem.. Ben duygulara fazla önem veren biriyim. Kontrol edebilirim sanırım. Onun gözlerine bakamam önceki gibi, ona sarılamam, elini tutamam.. Boynunun kokusu bile değişmişti son Zaman'larda.. Bu kadarını yaşayamam

Bilet iadesi bahanesiyle yeniden iletişim kurmaya çabalıyorsun gibi duruyorsun, o da öyle düşünür. Bilet yahu. Ne kadar anlam yükledin.
Yırtıp iade etmek falan komik bence, kendini küçük düşürürsün. Yerinde olsam iletişim kurmazdım. Konsere gitmek istemiyorsan yine gitme.

Doğru.. En azından bilet parasına canı yanar
Bilet parasına Can'ının yanmasını bekleme öyle bişey asla olmaz . Sen sadece onunla hiçbir şekilde irtibata geçmemeye çalış sana hiçbir şekilde ulaşamasın . Senin o konsere bir arkadaşınla gitmenin altında emin ol oda çok şey arar . yanlış ata oynama derim .

tarkan gecen gun tv çıktı

kocama dedim ki

yaa düşünsene yatıyorsun kalkıyorsun TARKAN yatıyorsun kalkıyorsun TARKAN

bu nasıl bir hayat yaa ,yok yaaaa allah başa vermesin valla insanın kalbı kaldırmaz dedim ,

oda bana dediki
düşünsene yatıyorsun kalkıyorsun benımlesin bu nasıl bir duygu peki dedi

bir dur aşkım yaaa bi otur allah aşkına senle o birmi dedim.

değilmi ama o TARKAN

Sanırım evet.. Onunla bir araya gelmemek daha iyi.. Biletler benim elimde, onları yırtıp atıp bir daha konuyu açmamak..

Başlığı görünce aman tanrım didim Kim bu şanslı didim Niye ben değilim didim

Ne geri göndermesi, ne parasını ödemesi, çatııııır çatııır o konsere gidilecek, eğlenilecek; işte o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…