- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?
Bana ver biletleri.4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?
Erkek olması şart değil, yakın bir arkadaşın ile gidip eğlenebilirsin4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?
Tabiki de gidip deli eğlenmelisin.hiç umursama bile inat olsun diye bir şey yapma canın kimle gitmek istiyorsa onunla git tadını çıkar.4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?
Çok fenasınızİHANET
İHANET VE AŞK
İHANET VE TARKAN
Bunların devamı gelecek mi? 12 saatte bir tok karnına bir bardak suyla konu aç mı dedi doktorun? Sana bir iki konu başlığı vereyim o zaman.
İHANET VE ENTRİKA
İHANET VE CESARET
İHANET VE HAYATIM
İHANET VE AFFETME
İHANET VE İŞ
İHANET VE EV
İHANET VE ARABA
İHANET VE SULU KÖFTE TARİFİ
Başlıklar benden içerikleri sen yarat artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?