Ibrahim askarda lazer lipo yaptiran varmi?

Despierta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
4
1
1
Antalya
Merhabalar!
Ben agustosda Ibrahim beyde lazer liposuction yaptirmak istiyorum.
Tecrübesi olan varmi?
Bir seyansda 7 Litre cekeceklermis. Fiyat 7000TL.
Ameliyat sonrasi nasil olacak? cok heyecanliyim.. ve nasil olacagini hic kestiremiyorum:44:

Her cevaba cok sevinirim...

Bende aralikta oluyorum.. bacak ve bel kismi. Simdiden gecmis olsun. Merakla bekliyoruz deneyimlerini ^^

Randevumu iptal ettirdim bu doktorda. Dr Guner Uysal ile tesadufen bir gorusme yaptim ve telefonda beni cok aydinlatti... hakkimizda hayirlisi! Araliga kadar son gaz devam kilo vermeye!

Selam :)
Ben ameliyat oldum!
Ve cok memnunum. Benden tam 14 litre yag cektiler. Cok aci vericiydi. Ilk 2 hafta cok kötü oldum.
Tam olarak yüyüyemedim. Belim, karnim, bacaklarim cok agridi (yani tüm ameliyat olan yerler).
Dile kolay 14 kilo. Yani bu agrilarin olmasi normal.
Hastanedeki personel cok güzel ilgileniyor ve ortam temiz.
Ama doktor beyi pek görmüyorsun. Cok bilgi vermiyor ameliyat öncesi ve sonrasi.
Benim sorularim üzerine cevap veriyordu.
Ama suan cok memnumum. Hic bir sarkma yok. Karnim incecik.bacaklarimda inceldi!
Ibrahim Askari tavsiye ediyorum. Fiyatlarda uygun.
Insallah sende memnun kalirsin!
Sevgilerle ....

Geçmiş olsun cnm.

Ama pek anlayamadım, 14 lt dile kolay, bukadar almaları nasıl mümkün oldu? Benim bildiğim kendi kilondan en fazla 8% yağ alabiliyorlar aksi taktirde çok sıkıntılı olur deniliyor.

Resimlerin varmı acaba? Özelden yollayabilirmisin? Öncesi sonrası

Randevumu iptal ettirdim bu doktorda. Dr Guner Uysal ile tesadufen bir gorusme yaptim ve telefonda beni cok aydinlatti... hakkimizda hayirlisi! Araliga kadar son gaz devam kilo vermeye!

Merhaba.bende bir ay önce sirt bel basen bacak bölgemden liposaksin oldum.bendende 14 litre yag alindi.despierta haniminda dedigi gibi ibrahim beyle uzun uun görüsmek mümkün degil.

Despierta sizinle ayni ameliyatlari gecirmisiz.nekadar zamanda tsmamen iyiledtiniz acaba?benim biray olmasina ragmen hala bacaklarimin ic kisminda sidlikler var ve cok hassas.bel bölgemde hala ugusuk ve karnimda aciyo.

Merhaba.bende bir ay önce sirt bel basen bacak bölgemden liposaksin oldum.bendende 14 litre yag alindi.despierta haniminda dedigi gibi ibrahim beyle uzun uun görüsmek mümkün degil.
Geçmiş olsun cnm. Sendendemi 14 litre alındı? Çok fazla değilmi ama ben hala anlayamadım.

Geçmiş olsun cnm. Sendendemi 14 litre alındı? Çok fazla değilmi ama ben hala anlayamadım.
Tesekkürler.evet bendende 14 litre alindi ama ben bir gün ara ile iki kez ameliyat oldum.ilkinde sirt popo basen ve bacak arkasi,ikincide karin bacak ön kismi ve ic kismindan oldum.

Çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi? Çok sıkıntılımıydı. Ilk günlerinden biraz bahsedermisin. Birde incelme belli oluyormu hemen.

Çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi? Çok sıkıntılımıydı. Ilk günlerinden biraz bahsedermisin. Birde incelme belli oluyormu hemen.
Ilk günler tabiki sıkıntılı idi.vücudumun heryeri yaralı olduğu icin yatarken kalkmak oturmak bihayli zor oldu.yürürken zorlanıyo insan.birhaftadan sonra biraz daha kendine geliyosun.vücut tamamen morarıyor ve şişiyor..ama birinci haftadan itibaren kilo kaybı başlıyor.bir ay oldu ben liposakşın olalı,10 kg verdim.ama sanki daha fazla vermiim gibi görünüyor

Ne güzel
Yara derken? Lazer Lipolizmi yoksa liposuctionmu oldun. Lazer lipoda benim araştırdığîm kadarıyla minik giriş oluyor diye biliyordum. Hatta doktorum fazla sıkıntı çekmezsin dedi. Gerçi benden 2 litre kadar felan çekilir anca dedi (3 bölgeden).
Korse dönemi nasıldı? Çok acıtıyormu?

Birde cildin nasıl oldu? Kendini sahiden toparlıyormu yoksa sarkmalar dalgalanmalar varmı?
Boyun ve kilon nekadardı öğrenebilirmiyim?

Duyduğuma göre İbrahim aşkar lipo yapmıyormuş vasıfsız işçilere yaptırıyormuş, kendisi ameliyattan önce görüşüyormuş hastayla, uyuduktan sonra Allah'a emanetsiniz... Iyi düşünün!

yara demeyelimde bere desek daha doğru llur.lazer liğosakşın oldum ben.evet minik girişler var.amasonuçta içerye yapılan darbeler hassaslaştırıyor.korse taniki biraz sılıyo insanı. Ben yaz sıcagında iki hafta giymek zorunda kaldım.terliyorsun ,dilişler alınana kadar yıkanamıyorsun.sonra almanyaya geldim rahatladım çünkü nura baya serin dıkıntı yok.
Sonuç olarak geçip gidiyo.hiçbişey çok kolay kazanılmıyo.ama cekilmiycek kadarda kötü degil.sonuç iyi olunca hersey unutuluyo

Şükür atlatmışsın. Birdaha yaparmıydın? Cildinle ilgili yorum yaparmısın? Bende almanyadan. Kısmetse aralıkta randevumu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…